הההההיום יומולדת,

הההההיום יומולדת,

היום יומולדת, היום יומולדת לסבתא טישלר
לילדה הכי זקנה שיש, והכי צעירה בנפשה, לאחראית על דרדורינו לדברים שלא כשורה, למלכת הבוםבמלה, ל"אה! הנה טישלר מהיהודים", יש היום יומולדת. והיא סבתא, אז מגיע לה מזל טוב. תפציצו
. יום הולדת 22 (
) שמח, טישלר. גם גרינברג ובראון מאחלים לך פה
אוהבת אותך.
ענבר.

אאאאינבהלפטצ'ההההההה

טטטישלר
כפרעליך, מלכה. באמת - מלכה!. המון מזל טוב, ואושר, ועושר, וטיסה לאיזה אוסטרליה לא תעשה רע, אולי אפילו לאיביזה. והמון המון קוקאין בתחתונים
ו... הממ.. אני אוהבת אותך, קוקי

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

טישלר../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב מותק עד 120. המון בריאות הצלחה ורק כיף. וזכרי- גיל זה רק מספר
יפית

פחיחצה

New member
טיש../images/Emo99.gif

מזל טוב נשמה וואי האמת שעברנו בלי סוף בשנה האחרונה היינו 24 שעותב יממה ביחד חלק ממנה:p אני אוהבת אותך בלי סוף גם אם לפעמים יש תקופות ריחוק.. שיהיה מומולדת משובח ורק אושר

Dark Tear

New member
חתיכה מהממת.

שיהיה לך יום הולדת שמח ושתהיי מאושרת גם בלי שטויות. את בן אדם מתוק. רק הצלחה והנאה!! מת עלייך עד הירח.

שעוכי

New member
טישלר!

המצחיקה, המפורסמת, היפה, המקסימה מזל טוב יקירתי לעולם לא ישכחו הימים של הדוגמניות, הלילות הארוכים, השיחות, העזרה.. מאחלת לך יומולדת שמח ושתהני בו, ואוהבת אותך. נשיקות וחיבוקים ובלונים. מאי.

מזל טובבבב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

רק אושר, אהבה, שמחה, חברים וחיים טובים..
את נהדרת..שתדעי לך. אוהבת
שני

LaiRa

New member
מזל טובים..

עכשיו שאת זקנה בלה באה בימים מקומטת לסרוגין והשעון הביולוגי מתקתק מה כבר נישאר לאחל?... רק מזל, אולי זה יעזור.. זאת התקווה האחרונה שלך. חולה עליך, אוהבת.. "טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי..." הבנת הבנת?.. אלללההה חחח:):) כפרה עלי. נשיקה+חיבוק חנני:)

עד המוות טישלר!!!

טיש, מזל טוב !!! לילדה היחידה שאפשר להיתקל בה בטעות בפסטיבל הבירה הירושלמי! תעשי חיים! -עידו

../images/Emo55.gifחתיכה../images/Emo99.gif

המון מזל טוב, עד 120 פתאום כבר לא נראה רחוק
המון חלומות ואמת, המון את. את משהו מיוחד, באמת
. מזל טוב בובה.
גל.

S h A b i T

New member
../images/Emo23.gif

גם היום הזה עבר..
מזל טוב, עד 120 טישלרים. אני אוהבת אותך.

Dug E

New member
נשמה אחת../images/Emo23.gif

אני לא חושב שאת יודעת עד כמה אני אוהב אותך.. אבל בכל זאת שיהיה עד 120. מזל טוב

למעלה