הההיוםםםם

RtOoNmY

New member
הההיוםםםם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היום יש יום הולדת לילדה הכי מדהימה בעולם!!!! אדווה הקטנה.!!![טוב נו עכשיו היא זקנה
] אז אדווה.. שיהיה לך המון מזל טוב רק אושר ושיהיה לך טוב... את הברכה את כבר תקבלי בפורום יותר אישי... את ילדה מדהימה ואל תשכחי את זה בחיים אוהבת אותך הכי בעולם!!! יאללה להפציץ!!!

The Kinslayer

New member
../images/Emo151.gifליטל וויספר../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

אחח גרופית יקרה שלי, אני מאחל לך את כל המזלטובים שקיימים בעולם הזה, שמחתי נורא להכיר אותך ואת תמיד מחדש מחממת לי את הלב. בכל מקרה, הרבה הצלחה, כיף, חיבוקים, נישוקים, ליקוקים, פלירטוטים וכו'.

ליטל וויספררר../images/Emo65.gif

שיהיה יום הולדת שמח
ותהני בו הכי שאפשר. יש בך כל כך הרבה אכפתיות וסימפטיות, וזו תכונה מקסימה. תעריכי את עצמך, תאמיני שאת יכולה לנצח את הכל. תישארי כמו שאת, רק עם טיפה יותר בטחון-עצמי, ותילחמי. תילחמי כי את מסוגלת. המון מזל-טוב , אושר וחיים מחוייכים.
אוהבת
.

Dug E

New member
ימדהימה אחת../images/Emo99.gif

מה יופי בבחורה אחת שהייתי מת להכיר יותר לעומק המון מזל טוב כפרע! מת עליך!

אדווה../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

חתיכה שכזאת! המון מזל טובים יומולדת שמח אחת הילדות החמודות
אוהבת אותך מאמי!

אדוותי..../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתמצאי את הדברים האלו שיעשו לך טוב שתתמלאי כולך באושר וכמובן, שתהיי - the girl with the real smile
שולחת לך מפה שקט בקופסא והמוני חיבוקים וחיוכים אמיתיים אני אוהבת אותך

אדווה מאמי ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך רק טוב, את כל מה שאת מאחלת לעצמך, ואפילו יותר מזה, כי מגיע לך נשמה :)) את משהו מיוחד.
שי|

אדווה ליטל וויספר!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif|חיבו

המון המון מזל טוב מתוקה
תגשימי את כל החלומות, ותהיי מאושרת...
אוהבת
שני

izzys

New member
אדווה ../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך היום הולדת הכי שמח שאפשר, שתפיקי ממנו את המיטב, שיהיה פשוט יום מאושר, וכמוהו המון ימים, עד 120
[אפילו יצא בחרוזים
.] מאחלת לך את כל הטוב, תשמרי על החיוך, הוא אחד המיוחדים.
מור.

בוגי666

New member
אהלן חברימוס..

טוב אף פעם לא כתבתי פה בדיוק.. תמיד יש פעם ראשונה! ואם כבר יומולדת אז גם לי יש היום.. =) ועוד משהו.. מישהו יודע אם יש היום הסעה מת"א להופעה???

Dark Tear

New member
מ-ה-מ-מ-ת!!!

את בחורה כל כך טובה ומתוקה. באמת שהתאהבתי בך. יש בך המון להעריך ולהעריץ. תאמיני בעצמך ושכל חלומותייך ורצונותייך תתגשמנה. אוהב אותך. ציטרין.

מילי17

New member
מזל טוב מהממת../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

את פשוט בן אדם מקסים. המון המון מזלטובים. שיהיה יום הולדת הכי שמח ומאושר שיש. שתקבלי המון מתנות, רצוי עם פתק החלפה
ושכל משאלותייך יתגשמו. לטובה. לאב
מילי

Noam TG

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

!

למעלה