הההלוווו ...קצת חדשות...

justin love

New member
הההלוווו ...קצת חדשות...

אז ככה חבר'ה יש לי קצת חדשות לגבי ג'סטין ולגבי אנסיק בכלל אז אחרי שחיפשתי וחפרתי הנה החדשות : 1)מצטערת כולם גם אני קצת מאוכזבת אבל ג'סטין לא יגיע לארץ בזמן הקרוב וזה בטוח... 2)ג'סטין אכן מנחה תוכנית טלויזיה והנ תמונה מהפרסומת לתוכנית הזו.. את התוכנית הוא יארח יחד עם מנחה טלויזיה אחר ברשת האמריקנית...זוהי תוכנית מצחיקה שבה ג'סטין אמור להצחיק(לכולנו כבר ידוע כמה הוא מתוק כשהוא מצחיק) 3)לג'סטין כנראה לפי שמועות יש דיסק חדש בדרך....אז נקווה שהוא יגיע לארץ!!! 4)להקת אנסינק השתתפה בתוכנית ריקי לייק לפני כשבוע והתוכנית הזאת היא תוכנית מיוחד שבה ריקי לייק הזמינה את כל הכוכבים כדי לעזור לידים אז יש ילד אחד בר מזל שפגש את להקת אנסינק... וגם באותה התוכנית אנסינק קמה והתחילה לשיר... 5)ג'ואי שלנו הגיע לתוכנית החדשה של ויל משהו (הכושי משל מי השורה הזאת) התארח הצחיק וגם שר שיר חדש שלו כנראה... 6)חחחח אוקיי זה ממש מצחיק..:לאנס המאמי הזה השתתף בתוכנית של שרון אוסבורן ולאנס שיחק אותה כאילו הוא המאהב שלה ושניהם כאלה במיטה לא מבינים מה קרה... 7) גם ג'סטין שלנו היה באותה התוכנית אבל בה הוא דיבר על האלבום על מסע ההופעות וגם על הנשיקה של מדונה וכריסטינה(טוב את זה יותר עניין את שרון)הוא הגיב בכך שאמר "בריטני היא העבר שלי אני לא שוכח ולא אשכח אותה כי היא הייתה האהבתי הראשונה...אבל תמיד ממשיכים הלאה וכרגע קמרון איתי ותאמינו לי אני מאושר..." זהו מקווה שנהנתם מהעידכון חדשות הזה...

°AmandA°

New member
יש לך טעות...

ג'סטין ינחה תוכנית אבל זה חד פעמי... לתוכנית קוראים Saterday night live או בקיצור SNL וזו תוכנית מערכונים שבכל תוכנית מגיע אורח שינחה אותה...

jenngirl

New member
תגידי לי../images/Emo70.gif

מאיפה את יודעת את כל זה

justin love

New member
הנה הקפצה קטנה כדי שכולכן תוכלו

לראות את זה מי שלא ראה... חח.. הקקקקקקקקקקפפפצצצצצצצההההההה........

למעלה