הההצצצציייילללללוווו

הההצצצציייילללללוווו../images/Emo53.gif

מאתמול בצהריים אני עם מיגרנה.. שלא עוזבת אותי... והכאב לא מרפה.. הייתי אצל הרופא שאמר שזה בגלל מזג האויר..יופי לו! אבל אין שום טיפול כרגע.. חוץ מאיזה משכח כאבים.. שבכלל לא עוזר. ובא לי לצרוח...ועמית לא מבין למה אמא בוכה... עכשיו הוא בטיול ואני פה מנסה לנוח..אבל הכאב הזה לא מרפה...וזה בלתי נסבל. יש למישהו רעיון?

לימורי תסתכלי קצת למטה יש דיון על

זה מהבוקר עם הצעות לעזרה תרגישי טוב, ליבי איתך כי אני יודעת מה זה מגרנות

יונית ש

New member
אוייש מסכנה שלי אני כל כך מבינה

לצערי אני גם מאלה שסובלים נורא נורא מהמיגרנה ולצערי מקלים עליי רק שני כדורים של אלגוליזין פורטה. וגם זה לא מורי דלחלוטין את הכאב. אם לא היית צריכה להיות עם עמית הייתי ממליצה על שכיבה בחדר חשוך עם משהו קר על הראש אבל זה לא רלוונטי אז לצערי נשאר רק לקוות שהכאב יחלוף ואם הקטנציק ילך לישון תנסי אולי גם את.
יונית

zimes

New member
../images/Emo24.gif

אין י פתרונות, אבל - לשתות, לישון, ואחרי שתנוחי, אולי העולם יראה טוב יותר, ופחות כואב. אצלי, חד משמעית, כאבי ראש (לא מוסברים) זה כשאני מחביאה בבטן איזה בכי שלא יוצא. אם גם את כזאת - תני לו לצאת, דברי בטלפון עם בעלך/חברה טובה (הכי טוב - שיקח איזה חצי יום חופש, או שבי לכוס קפה בחוץ), ומחר הכל יהיה טוב

jole

New member
לימורי

תקראי הלאה איך טיפלתי בעזרת ODEIA במגרנה של הגוזל הבוגר שלי אתמול. תרגישי טוב

במיוחד בשבילך,כתבה מהארץ. תרגישי טו

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=144956&contrassID=2&subContrassID=11&sbSubContrassID=0

נונינה

New member
אולי...

לי היו מגרנות כל חודש עם המחזור עד....שהפסקתי עם הגלולות. אם התופעה דומה אולי שווה לנסות....... בהצלחה.

מתוקית שלי, אני לא יכולה לעזור לך

הרבה, ואין לי עיצות אבל קבלי
גדול גדול ממני בתקוה שיעבור לך מהר!

תה חזק חזק חזק חזק

זה מה שמציל אותי כי אחרת עד שאני לא מקיאה מהמיגרנה זה לא עובר. זה תרופת סבתא שלמדתי מחברה שלי. שליש כוס מים רותחים עם שני תיונים וכפית סוכר. אני מכינה תה ממש שחור ושותה אותו וזה בדרך כלל ממש מציל אותי. עוד דבר שיש אבל לי זה לא עזר, אולי לך זה יעזור זה "מיגרהסטיק" מעין מקל קטן שמכיל שמנים אתרים שמורחים על הרקות וזה אמור לעזור למיגרנה.

bell_nor

New member
יש תרופה שנקראת אימיטרקס- מעולה ו

עוזרת מאוד למיגרנות כמובן דורש מרשם רופא מקווה שיעבור לך מהר, אני יודעת שהכאבים יכולים לשגעעע בל-אום נובה, חג שמח

תודה תודה לכולכם..ההתקף מאחוריי

זו פעם ראשונה שחטפתי מיגרנה.. לא שיערתי שזה כ"כ כואב.. שאפשר פשוט לשבת ולהחזיק את הראש.. כאילו הוא מתפוצץ. עזרו לי העיצות של ז´אנה: תודה נשמה! חדר חשוך.. לוונדר עם מבער...אח,הריח... ומים עם לימון.. אני מניחה שאת העיצות אורנה נתנה אז
אישית והמשך ערב נעים לכולם!

למעלה