ההוביט / חיי פיי / ארגו - מי מהם כבר בחנויות?

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
ההוביט / חיי פיי / ארגו - מי מהם כבר בחנויות?

אני מתכוון לגרסאות הבלו ריי תלת מימד (בשניים הראשונים), אבל אשמח לדעת לגבי כל הגרסאות - האם כבר הגיעו לחנויות ומה המחיר המומלץ לצרכן? כמו כן האם משהו מהם במארז מיוחד או לנטיקולרי?

תודה מראש.

barlevy

New member
ההוביט

ראיתי בגרסת 3d עם תרגום עברי באוזן השלישית - אבל גרסה מיובאת במחיר שערורייתי של 249 שח

Mits Petel

New member
יש צילום של העטיפה האחורית

תבדוק גם ב-בלוריי.קום. שם יש צילום יותר גדול וברור.

AsafA55

New member
התלת מימד בלי עברית,אני כמעט בטוח בזה

גם באוזן השלישית מצויין על הסט שהתרגום בעברית הוא רק על ה-2D.

Mits Petel

New member
השאלה מאיפה הם הביאו את זה

יכול להיות שיש הוצאות שרק הדיסק 2D מכיל תרגום, ויש הוצאות שרק הדיסק 3D מכיל תרגום ויש הוצאות ששניהם מכילים תרגום.
למשל גם באמזון ספרד וגם באמזון איטליה בצילומים של העטיפות מצוין שיש עברית ב-3D, אבל לא מצוין שיש עברית ב-2D.

Soak

New member
הסיבה שאני שואל

אני ברומא כרגע ויש פה את הסרטים, אבל הם עולים המון - 29 יורו. ההוביט מתורגם רק בגרסת ה-3D, אבל במארז פשוט ועם כיתוב באיטלקית. אני לא מוצא סיבה לקנות אותו כאן ולא בארץ, אלא אם יש בעיה בארץ של מלאי או משהו כזה.
חיי פיי תלת הוא במארז לנטיקולרי אבל יש מאחורה איזו חוברת שמכסה את הכיתוב ואני לא מצליח לראות אם מתורגם. בכל מקרה במחיר 29 יורו נראה לי שגם אם כן עדיף לקנות אותו בארץ.

prince9

New member
חיי פיי המחיר פחות או יותר כמו בארץ סביב ה140

את ההוביט הייתי מזמין מאמזון אנגליה כרגע במחיר של כ16 פאונד שזה בערך 90 ש"ח כולל גרסת תלת ודו מתורגמות לפחות עפ"י מה שפורסם בAMAZON.UK . אני אמור לקבל את חבילה השבוע ואז אדע בוודאות אם 2 הגרסאות כוללות תרגום .

moog

New member
אני חייב להבין...

הגרסה שנמכרת באוזן השלישית (גם אני ראיתי אותה, אכן מארז יפה נורא אך יקר נורא), האם זו הגרסה שאמורה להיות נמכרת בכל החנויות? או שזה סתם בגדר הבלוריי'ס המיובאים של האוזן השלישית? שאגב רק גרסת ה 2D במארז מתורגמת, גרסת ה 3D לא מתורגמת (היתה מדבקה על המארז שהתריעה על כך). קיצר אם נגיד אני מגיע לאוזן השלישית בחיפה או לדיסק קלאב בדיזינגוף (מחירים מעולים!), אותה גרסה נמרכת? הגרסה הבריטית? אני מבולבל! התו השמיני לא הוציאו איזה באנר עם פרטים על הגרסאות שיוצאות??

BlueStreak

New member
האמת, גם אני מבולבל

יש המון, אבל המון, גרסאות של ההוביט.

יש כאלה שבכלל מחכים לסוף השנה כדי לקנות את הגרסה המורחבת ויש כאלה שמחכים שתצא כל הטרילוגיה.

Mits Petel

New member
תהיה בכלל גרסה מורחבת?

בניגוד ל"שר הטבעות", "ההוביט" מבוסס על ספר קצר יחסית, וגם ככה 3 סרטים ארוכים לספר כזה - זה די מוגזם.
קשה לי להאמין שיהיו גרסאות מורחבות לסרטי ההוביט. מה כבר יש להרחיב? אבל אם יש מידע בדוק על גרסאות
מורחבות מתוכננות, אז שתף אותנו בבקשה.

BlueStreak

New member
בבקשה

http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=4629

בקצרה, הגרסה תכלול 20-25 דקות נוספות ותשוחרר לקראת סוף השנה, לקראת יציאתו של הסרט הבא.

בכל סרט נשארים חומרים על רצפת חדר העריכה. אז מרימים חלק מהם בחזרה, מוציאים עוד גרסה ועושים עוד כסף.

Mits Petel

New member
תודה על המידע.

כנראה שבסרטים האלה אני אסתפק בגרסאות הקולנועיות, אבל גרמת לי לחשוב...

Soak

New member
ההוביט הוא של פורום פילם, לא התו השמיני

ודיסק קלאב זה בכלל באילת (אם נותר ממנו משהו). אולי התכוונת לדיסק סנטר?

MASTERPC

New member
בסבלנות משתלמת

אני הזמנתי את 2 המהדורות ה STEELBOOK וגם את המהדורה ה 3D
אמור לקבל ממש בימים הקרובים. ברגע שאקבל העלה את זה לפורום ואשתף את כולכם.
בינתיים מצורף תמונה מהמארז ה 3D ששם כתוב שיש עברית אבל לא כתוב לאיזה גרסה... נמתין בסבלנות אולי יהיה הפתעה.
בכול מצב זה יותר זול והרבה יותר יפה ממה שמוכרים בארץ.

למעלה