ההודעה האחרונה כרווקה...

sariteran

New member
ההודעה האחרונה כרווקה...

...הי בנות ובנים. עכשיו שלוש בבוקר, לילה לפני היום הגדול. הרגע סגרנו את כל האריזות למלון, הרשימות למחר וכל הפרטים הקטנים, ואפשר לומר שאנחנו מוכנים. הבעיה - המצב רוח על הפנים. המצב בארה"ב מפחיד ומזעזע, ובנוסף לכל (ואני יודעת שזה ממש לא בפרופורציה, אבל מה לעשות) היה היום יום רע מאד עם המשפחה של ערן (אין לי כוח אפילו לפרט). חצי יום רק בכיתי, והחלטתי שאני בכלל לא רוצה את כל הסיפור,אבל תאמינו או לא, ההליכה למקווה עשתה לי משהו, והכניסה אותי לmood חגיגי. אחרי כן החלטתי לעשות סוויץ´ ולהתחיל להנות מהיום הזה, ולא משנה מה קורה במשפחה ומה קורה בעולם. אז תחזיקו לנו אצבעות ליום שקט מחר, ולזה שהאורחים שלנו לא יפחדו לצאת מהבית... עצוב לי שזו הנימה של "הודעת הפרידה" לפני החתונה, אבל זה מה יש במציאות המטורפת שבה אנחנו חיים. אז להתראות אחרי... והמון מזל טוב גם לשירי, אתל ושיר, הבאות בתור! מבטיחה להיכנס ולעדכן מיד כשנחזור מהמלון. לילה טוב, באהבה, שרית.

אתי@

New member
שרית יקירתי - אני מאחלת לך חתונה

הכי שמחה ומאושרת שאפשר. אני מאמינה שהשמחה על החתונה תגבר על מצב הרוח הכללי של הקרובים לכם ובוודאי שלכם. אני יודעת שהשקעתם המון בתכנון וארגון החתונה (בכל זאת שנה מראש) ואני מאמינה שהמאמצים ישאו פרי ולמשך כמה שעות אנשים ישכחו מהמצב הזה... אני גם מקווה שהענינים עם המשפחה של ערן יסתדרו, אבל בכל זאת תמיד תזכרי שאת מתחתנת איתו ולא עם המשפחה שלו (טוב, אולי קצת...) שרית, אני מאחלת לכם המון המון מזל טוב, ואושר רב כל חייכם שלך אתי@

היי שרית, אני רוצה לאחל לך

שתהיה ך חתונה נפלאה, אין מה לעשות ולמרות העצב על מה שקורה מסבבנו חייבים להמשיך בחיינו , אני בטוחה שתהייה לך חתונה מאושרת. בקשר למשפחה אני מקוה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר. תהני מכל רגע ביום הזה, ותחזרי עם המון חוויות. שלך , רויטל

הילית*

New member
אני יודעת שלא תקראי לפני החתונה

אבל גם אחרי זה בסדר, אז שיהיה לכם המון טונות של מזל טוב. ולמרות המצב אני מאחלת לכם שתהיה לכם חתונה נפלאה (שאנשים ירגישו שהם נמצאים בתוך בועה...
)- אני מחזיקה אצבעות.... והכי חשוב שהחיים אח"כ יהיו מאושרים, עם המון שיתוף וגם הרבה עצמאות לכל אחד מהצדדים והרבה אהבה שתשרור כל הזמן בביתכם שלך הילית

*שיר

New member
שרית, שתהיה לכם חתונה נהדרת

ושמחה ומאושרת!!!
אני בטוחה שכולם ישמחו בשמחתנו למרות האירועים. ושיהיה לכולנו שבוע טוב למרות הכל.

danieli

New member
הזהרו מקייטרינג רוזמרין בבני ציון

מזל טוב!!! תהנו רק אני מקווה שלא הזמנתם את קייטרינג רוזמרין שהפך את החתונה של בן דודי לסיוט אחד גדול. פירוט על כך יש בנושא: דיני נזיקין. הרבה אושר רחלי

J-סיקה

New member
רק שמחות

אני מחזיקה לכם אצבעות שהכל יהיה כמו שאתם רוצים עם חיוכים ואוירה עולצת .... מזל טוב

dorlim

New member
המון מזל טוב ../images/Emo49.gif

הרבה אושר אושר והצלחה
שיהיה לכם ערב מדהים כסימן לתחילתם של נישואין מדהימים ובכלל רק שמחות

שירי71

New member
הי שרית

לא יודעת מתי תקראי את ההודעה אבל מאחלת לך שיהיה לך לא עצוב ורק שמח ושהדברים הלא נעימים שקרו עם המשפחה ישכחו... ממש כמו שהתחיל במקווה.

petel

New member
שריתו´ש - מזל טוב

אני מאחלת לך שיהיה לך יום נהדר ולא תחשבי על שום דבר רע - רק דברים טובים אני בטוחה שתהיה לכם חתונה שמחה ומאושרת אז תעשו חיים, והמון המון מזל טוב אתל

סיגל2

New member
שרית, הרבה הרבה מזל טוב למרות

שכנראה תראי את ההודעה רק אחרי החתונה. הרבה אושר ושמחה. היות ואמרת להתראות אחרי אז זו לא הודעת פרידה, אנו אכן נתראה בפורום אחרי החתונה כשתחזרי אלינו עם סיפורים שמחים ותמונות. אכן במצב של היום אנו זקוקים גם לסיפורים שמחים. שיהיה לכם הרבה מזל טוב

למעלה