ההודעה האחרונה שלי להיום

realface

New member
ההודעה האחרונה שלי להיום

אם אמיר לוסטינג היה נפגע מהקליע, מן הסתם הוא לא היה מסוגל להתמודד בגמר של אורי גלר מחפש את היורש

התוכנית צולמה הרבה לפני כן.

לא?

1shiran1

New member
נמרוד אמר בראיון של פליקס

שסיימו לצלם כבר ת'תוכנית לפי חודש וחצי אז ככה מה שמופיע בבלתי נתפס לא יכול להיות מועתק :)

LeXos

New member
אויש נו באמת.... כנס ותדע

התוכנית "בלתי נפתס" צולמה לפני שהתוכנית של אורי גלר התחילה. רוצה הוכחה? כנס לריאיון עם נמרוד בקטעי וידיאו ותראה. מצטער לאכזב אותך

Hatotah1

New member
מה הקשר? הוא צודק

מן הסתם לוסטיג ידע שהוא הולך להשתתף בתכנית של אורי גלר גם לפני חצי שנה. מה שפותח השרשור ניסה להגיד, הוא שאל תקנו את הקטע ש"אני מסכן את החיים שלי" שלוסטיג עשה.

LiranTheWizard

New member
זה גם מה שאני כתבתי

קודם לכן. לא מאמין שמישהו היום ישים את נפשו בכפו. לא קיים. יש קסמים מאוד מעטים שבהם קיים אלמנט הסיכון. לפני כמה שנים קוסם אחד שהה בתוך ארון קבורה ונקבר חי. הוא נפטר מהחנק. זה לא בדיוק קסם כי אם יכולת אישית של שהיה במקומות סגורים. לפי חוקי הפיזיקה המוכרים, הקסם שביצע לוסטיג אינו אפשרי ומה לעשות - סופרמן לא ראינו אתמול. אשליה יפה כן.

realface

New member
אני בת .....

וכן, מה שניסיתי לומר זה שאם לוסטינג היה נפצע בתוכנית הוא לא היה מסוגל להשתתף באורי גלר מחפש את היורש מה שאומר שזה צפוי מראש שהוא לא יפגע... הוא יודע את זה, סימן שזה חייב להיות טריק אם הוא כל כך בטוח בעצמו.

למעלה