דבר ראשון אני שנה מנסה לתפוס אותך ב icq ודבר שני לא מתאים לך ככה לומר דברים לא נכונים כל פעם שואלים כולם היו הורגים ת´ילד ואני ועוד כמה בודדים היינו עונים וכולם התחלנו על ממש להתעצבן שהיו 4 שאלות גאלו בדף עז זה כבר נהיה קוץ בתחת
הנה ההמלצות שלי אני יתן עכשיו רק 5 המלצות לא בידיוק הואסים(שוב אני חלש בסגנונות) תוריד ותנהנה! dj snowman - And then they start to dance (Dumonde Remix) Dj Quicksilver - Always On My Mind (Dj Quicksilver MIX) SYLVER - ANGEL ON MY SHOWLDER CISCO KID - PIZZA MAN(זה לא אוהס אבל אהבתי) cosmic_gate_-_the_truth מומלץ הגירסא של ה radio edit תהנה רוצה עוד צור איתי קשר יש לי רשימה לא קטנה...
זה פורום לכל הסוגים האלקטרוניים. אני שומע ואוהב האוסים. אז אסיר מס דבר בשם עצמך. האמת גם לי נמאס מבקשות המלצות אבל כולם עושים את זה מתישהו אני בטוח שגם אתה..לא מעוניין אל תענה.
אסיר מס 66897206 נחיסמת כבר בפורום משחקים נחסמת משם פעם אחת כי אתה מעליב את החברים בפורם הדיבור שלך ממש לא לעיניין אתה ממש לא מדבר בצורה חברותית ונעימה וזה מעצבן שים לב שכמעט כולם העירו לך לפחות פעם אחת על הצורת התבטאות שלך! ושוב אין לך משהו מעניין לרשום אז אל תרשום! אני לא מעוניין להכנס לשירשור ריב כזה אז פושט אל תגיב להודעה זו רק תפנים ותבים ותפסיק!
בדבר אחד האווסים מגעילים !!! והפורום הזה לפי השם אולי מיועד לכל הסיגנונות האלקטרוניים לפי השם שלו וחייבים לפלג אותו או משהו , כי האווסים וטראנסים זה כמו כלב וחתול (לפעמים) אבל הכוונה של פתיחת הפורום הייתה פורום טראנס וכאלה , ואת זה אני מסיק לפי ההעדפות של מייק(איך שאתם רוצים ליקרוא לו , מנהל הפורום) אבל זה לא נישמע טוב לישלוח בקשה כזאת למנהלים המרובעים של תפוז(מניסיון)