ההודעה הזאת היא ליוסף...

yaele2

New member
ההודעה הזאת היא ליוסף...

א. מבקר אופנה ומעצב נחשק בארץ ובחו"ל? אז ככה...בגוגלל חיפשתי אותך ושום שמלה ושם נעליים..אתה אולי תופר אבל מפורסם לא..היוסף היחיד עם השם משפחה שלך הוא פרופסר באוניסרסיטה(יותר מפורסם ממך?!) ב. מבקר מקצועי? מבקר מקצועי לא אומר דברים כמו: שמלה של קוקסינל..אז..לא אכפת לי מה אתה..תתנהג יפה בפורום..זה לא נעים הביקורת המטופשת שלך! וג. הייתי רוצה לראות סקיצה שלך אולי אפילו עיצוב..ואז אנחנו נעביר לך ביקורת..או שאתה מפחד?

artemiSP

New member
זה לא כזה משנה

אם אתם לא רוצים לקבל ביקורת פשוט תתעלמו ממנו, מה שבטוח לפי מה שראיתי, הוא לא סתם אומר דברים הוא פשוט הולך איתם יותר מדי רחוק, אז אם אתם לא רוצים אל תקשיבו אבל אל תצפו שיהיו לאנשים רק דברים טובים להגיד על הסקיצה שלכם..

shiratel

New member
אוקיי, ככה

אני לא יכולה לדאוג שהוא ייחסם, אז בואו נחליט שמפסיקים להגיב לשטויות שהוא כותב. מעצב בארץ ובחו"ל - הוא לא, לכן הביקורות שלו לא שוות הרבה. אני לא אומרת שהטעם שלו כאדם נורמלי לא נחשב, אבל הוא מבקר בצורה פוגעת ומעליבה - וזה הופך את הביקורות שלו בדיוק שוות אני-לא-אגיד-למה. הוא מחפש איך להרתיח, איך להעליב, איך לפגוע, אז בואו נחליט שיותר לא מגיבים לו. כי הרי להראות שהוא יודע לעצב זה לא משהו שהוא מתכוון לעשות... כנראה מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא יודע... מעכשיו שיכתוב לאוויר. כולכם איתי?
יופי.

artemiSP

New member
זה ממש שטויות

הוא לא כותב דברים לא נכונים הוא פשוט אומר אותם בצורה לא יפה, אז אם את חושבת שאנשים שלא מעצבים מחול לא יכולים להגיב על הסקיצות את טועה, עובדה שחלק מהשופטים במשחק בקושי עברו את גיל ה- 14, אז הם בטח לא מעצבים בחו"ל, זה סך הכל משחק, לכולם מותר לכתוב מה שבא להם

shiratel

New member
לא, לא מה שבא להם

כבר אמרתי, לכל דבר יש דרך וצורה. ותעשי לי טובה, הוא לא יכול לדבר ככה בטענה שהוא מעצב מחו"ל, כשהוא בעצם לא. וגם אם הוא כן היה מעצב מחו"ל, עדיין אסור לו להשמיץ ככה על גבי הפורום...

artemiSP

New member
הוא אמר שהוא

מעצב מחו"ל? כנראה שאת זה פספסתי, בכל מקרה לא אמרתי שצריך לתת לדברים שלו חשיבות, פשוט לא לפסול את זה ולהתעלם..

shiratel

New member
אני מציעה שנרגע עם הביקורות לבינתיים

אני לא אומרת חלילה לא להביע דיעה, אבל אפשר להרגיע טיפה עם הביקורות, אני לא רוצה שזה יתחיל לצאת מפרופורציה...

דנהד23

New member
אי אפשר להעיף אותו?

הוא רק מקלל ואומר דברים לא לעניין!! יוסף לא יודעת מי אתה ומה אתה ולא מעוניינת לדעת ואם אתה באמת מעצב אז תהיה בטוח שאליך לא נגיע כי יש דרך ושפה לתת הערות/ ביקורות לא מוצא חן בעינייך משהו תן סיבה תן פירוט אל תגיד זנותי, מכוער, גועל זה לא ביקורת בונה זו ביקורת מעליבה!! ומי אתה שתחליט מה יפה ומה לא??! לכל בנאדם יש את הסיגנון שהוא אוהב ואף אחד לא יכול להגיד על משהו שהוא מכוער, אולי לא מקורי אולי משעמם אבל לא מכוער!! אתה בנאדם מכוער! דנה

למעלה