ההודעה הזאת היא תגובה לכל מה

dansh

New member
ההודעה הזאת היא תגובה לכל מה

שנכתב תחת ההודעה מה השיר הכי גרוע של OFFSPRING (כתבתי את זה בתור תגובה אבל זה בעמוד ארבע וידעתי שאף אחד לא יראה את זה שם) אני יודע שזה מאוד לא אקטואלי אבל הייתי חייב להגיב על ההודעות האלה וחוץ מזה הפורום לא זז בכל מקרה: ______________________________________________________________________ PAY THE MAN: אחד מהשירים הכי טובים שלהם אם לא הכי טוב שיר גאוני עם אחלה גיטרה. זה לא שאני לא אוהב את זה אבל עם כל הכבוד לפשטות והסתמיות של הפאנק רוק צריך לפעמים ללכת על משהו קצת יותר עמוק ואיכותי שהוא לא רק איזה ארבע פאוור קורדס ואותו התיפוף (שכבר מתחיל להיות קצת מעצבן) שיש כמעט בכל השירים שלהם ושל להקות פאנק רוק אחרות. DENIAL REVISITED: עוד פעם, שיר יפה ולא סתמי אלה מושקע ועם נושא שלשיר עליו פעם בשש דיסקים זה חשוב (אני לא רוצה שהוא ישלוט בכל השירים שלהם כמו איזה להקת בנים אבל בכל זאת). שיר ממש אבל ממש לא גרוע. יחד עם שני אלה מצטרפים לרשימה של השירים היותר מתוחכמים GONE AWAY וDIRTY MAGIC, לפחות אותם לא מניתם בין השירים הגרועים. FEELINGS: אחלה שיר אחלה COVER (העובדה שהפכו את המשמעות שלו לגמרי) COOL TO HATE הוא שיר מעצבן עם נושא מתלהב לאללה (תראו אותי אני שונא הכל איזה מגניב אני)- בכלל לא משתווה לFEELINGS השירים הכי גרועים (כל אלה שאני מדלג עליהם): WHAT IN THE WORLD WAY DOWN THE LINE DONT PICK IT UP PREATY FLY (השיר הכי גרוע שלהם) WALLA WALLA WHY DONT YOU GET A JOB LIVING IN CHAOS (הוא נשמע לי כמו שיר היפ הופ מעצבן) WANT YOU BAD ORIGINAL PRANKSTER (לפעמים) נ.ב אני הפסדתי DR KATZ בשביל ההודעה הזאת אז אני מצפה לתגובות מושקעות

voodoo

New member
אני רוצה להגיב ....

ורק בזכות שפספסת את DR KATZ או מה שזה יהיה... בכל מקרה אתה די צודק וזה לא ממש אקטואלי לדון בזה ( ואולי דיון בנושא לא ממש מתאים ...) אבל בכל זאת אני די חושב שאתה צודק ושמתי לב שאתה לא ממש אוהב סקא ( ממש כמוני ! ) אבל יש שירים שהם ממש כן בסדר לאנשים שאוהבים פאנק שנות ה70 כמו אוריגינל פראקסטר ושות´ ( לא שאני נמנה מהאנשים האלו ) ואתה יודע מה... שאני מסתכל על ההודעה שלך אין הרבה מה להגיד, אני פשוט מסכים איתך 100% חוצמה הקטע של cool to hate שלא אמור להגיד תראו אותי אני שונא הכל אני פוזר מתלהב שמפצח גרעינים עם התחת... אלא יותר לצחוק על כולם, זה בסדר אם לא הבנת, אייקסני נוטה לליריקסים מוזרים (me & my old lady ) ואני אוהב את way down the line!!! Have a nice day

dansh

New member
יכול להיות שהבנת אותי לא נכון

אני אוהב כמעט את כל השירים שלהם גם הפשוטים ביותר, הכוונה העיקרית שלי הייתה למחות בקשר לזה שלא אמרו ש-PAY THE MAN הוא שיר לא משהו אלא אמרו שהוא בין השירים הכי גרועים שלהם וזה נשמע כאילו הכוונה היא שהוא כזה כי הוא שונה מהשירים האחרים שלהם וזה מאוד מרגיז אותי כל האנשים האלה שחושבים שרק השירים הרגילים שנשמעים אותו הדבר הם היפים. חוץ מזה הבנת אותי נכון מאוד. נ.ב DR KATZ זאת סדרת אנימציה מצוינת ביותר בביפ(בדיגיטלי) תכנית מומלצת מאוד

badphish

New member
אמממ

אני חולק על כמה מהשירים שרשמת אבל המרכזיים cool 2 hate זה שיר שכל הקטע שלו לצחוק על אנשים עם פוזה של אני שונא את כולם ולא נשמע עד כדי כך כמו שאר השירים שלהם יחסית way down the line אותו שיפור מבחינת השיר המילים שלו גם בכלל לא רעות ואני ללא ספק מסכים איתך בשק לpay the man ודומיו אלה שירים גאוניים שמראים שאופשפרינג הם רבה יותר מסתם להקת פאנק ממוצעת וכן דר קאטז זה חביב אבל לפעמים יכול להיות מעצבן

למעלה