ההודעה הזו מוקדשת למיקי

קיר קמט

New member
ההודעה הזו מוקדשת למיקי

חיפשתי את זה לא מעט, אבל הנה שאלון שלא הופיע כאן! איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה? זכרים או נקבות? למה? איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? בכמה מפגשי פורום א"ט היית? בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? האם אתה דיסלקט? איזה סוג ספרים אתה אוהב? מה הביטויים שהכי אופיניים לך? איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? מה האוסף הכי ביזארי שלך? באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? מה הדבר הראשון שעליו אתה חושב כשאתה קם בבוקר? האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? האם גם אתה מעריץ חתולים? אוהב לשמוע מוזיקה? השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת היום: השיר שאת שומעת עכשיו: השיר שאת שומעת הכי הרבה השבוע: איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? האם איי פעם היית פקצה/ערס? האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? מה הדימוי העצמי שלך? האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? מי ההוביט האהוב עליך? איזה כשרונות יש לך? האם יש לך מצפון? כמה אנשים יש לך באייסיקיו? איזה ריח אתה הכי אוהב? מה המצב? אמפ, עוד משהו לקחת מישהו מהפורום ולענות על השאלות הבאות לפי התכונות, אבל לא סתם מישהו אלא מישהו שהוא חבר/ה כדי שתדעו לענות על הכל. רק מהפורום. מי שבחרת: הקטע הכי מביך שהיה לך איתו/איתה: קטע מצחיק שקרה במקום שהיא/הוא הייתה/היה בו: למה בחרת דווקא בה/בו? אוהבת אותה/אותו כש: בא להרוג אותה/אותו כש: הפעם האחרונה שבכית בגללה/בגללו: פעם האחרונה שצחקת בגללה/בגללו: נתת לה/לו (מתנה): קיבלת ממנה(/ממנו מתנה): טיפ טוב לגביה/לגביו: טיפ רע לגביה/לגביו (אזהרה,בצחוק): השיר שהכי מאפיין אותה/אותו: משהו שאת/ה יודע/ת עליה/עליו ,שאף אחד אחר לא יודע עליה/עליו: תכונה טובה בה/בו: תכונה רעה בה/בו: סומך'ת עליה/עליו כי: מה הדבר שמאפיין את החברוּת שלכן,כלומר במה שונה היחס שלך אליה מאשר האחרים?

קיר קמט

New member
ועוד אחד!

שלושה דברים שאת\\ה אוהב\\ת במיוחד: שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שאת\\ה אוהב\\ת לאכול: שלושה דברים שאת\\ה אוהב\\ת לשתות: שלושת הדרכים שבהן את\\ה הכי מעדיף\\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שלושה פורומים שמעניינים אותך: שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\\ה באמת אוהב\\ת: שלושה דברים שיש לך בחדר: שלושה אנשים\\אנשות שקסיים במיוחד: שלושה דברים שמעצבנים אותך: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שלושה צבעים נחמדים: שלושה בגדים שאת\\ה אוהב\\ת ויש לך בארון: שלושה מקומות שאת\\ה אוהב\\ת להיות בהם: שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: שלושה סרטים יפים שראית: שלושה סוגי ספורט שאת\\ה יכול\\ה לסבול: שלושה שירים יפים: שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\\ה: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\\ה: שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): שלוש סיבות טובות להתעצבן: שלושה ארטיקים שאת\\ה אוהב\\ת: שלושה כלבים שאת\\ה מכיר\\ה: שלושה מספרים נחמדים:

קיר קמט

New member
ואחד אחרון

סתם, לא, יש עוד הרבה במקום שזה בא ממנו
מתי הפעם האחרונה ש: לקחת תרופה? היית אצל רופא (לא-שיניים ולא פסיכולוגי)? קיבלת מרשם? החסרת מבית ספר[?]? עברת בדיקה? היית אצל רופא שיניים? פסיכולוגי? פסיכיאטר? יועץ? שהיית בבית חולים? קיבלת גבס (ספרי חוויות)? חתמת על גבס? דיממת? כאב לך?איפה? משנה לך המין של הרופא המטפל? את מרוצה מרופא המשפחה שלך(יא מאמה יצא לי שאלון פרסומי שיווקי שכזה)? כדור או סירופ (ספרי חוויות...[?])? את נוהגת לבקר חברים חולים? רוב הפעמים שאת מחסירה מבית ספר זה בגלל (התשובה לא בהכרח מחלה)..? יש לך אלרגיה? אישורים מיוחדים לספורט? איך את בספורט, באמת ? מה נשמע כרגע (תענו באמת, באופן רפואי מקיף)? טוב או רע: יועצי בית ספר? פסיכולוגים? פסיכיאטרים (פסיכיאטר זה פסיכולוג שיכול לתת תרופות, משו כזה ) ? גניקולויות[היית פעם במקום כזה בכלל[?]?]? המוסד למשוגעים האהוב עליך? סרט משוגעים שראית? סרט משוגעים שאהבת? מחלה[?]/מצב רפואי שמענין אותך?

קיר קמט

New member
אחרון אחרון חביבבב ../images/Emo13.gif

מתי הפעם האחרונה ש: לקחת תרופה? אקילן נחשב? היית אצל רופא (לא-שיניים ולא פסיכולוגי)? אורטופד, ממ ביום חמישי. קיבלת מרשם? וואללה, לא זוכר. החסרת מבית ספר[?]? מי סופר... עברת בדיקה? אצל האורטופד, בדיקה קצרצרה. היית אצל רופא שיניים? לא זוכר... פסיכולוגי? לא הייתי. אלא אם כן ביקורים אצל הדודה למטרות חברתיות נחשבים
פסיכיאטר? לא. יועץ? חח אממ בתחילת השנה. שהיית בבית חולים? לצרכי טיפול? כשהייתי ממש קטן. קיבלת גבס (ספרי חוויות)? לא קיבלתי
חתמת על גבס? פפפ, לא זוכר. דיממת? כנראה בפעם האחרונה שהתגלחתי. לפניי זה, בטיול לצפון, נחבטתי בכמה מקלות שעשו חורים ברגליים. כאב לך?איפה? היד, אתמול בלילה. והיד השנייה בזמן משחק הכדורסל אתמול בערב... משנה לך המין של הרופא המטפל? לא את מרוצה מרופא המשפחה שלך(יא מאמה יצא לי שאלון פרסומי שיווקי שכזה)? חח, כן, נראה לי כדור או סירופ (ספרי חוויות...[?])? לא בולע כדורים... את נוהגת לבקר חברים חולים? לא ממש... רוב הפעמים שאת מחסירה מבית ספר זה בגלל (התשובה לא בהכרח מחלה)..? שהתחשק לי להבריז... יש לך אלרגיה? לא שידוע לי אישורים מיוחדים לספורט? לא, יש לי פלטפוס שלא מעניין אף אחד איך את בספורט, באמת ? סביר, בערך. אין לי כושר, אין לי מהירות, אבל עושים מה שאפשר. מה נשמע כרגע (תענו באמת, באופן רפואי מקיף)? כואבת לי היד, עדיין, אבל חוץ מזה הכל בסדר. טוב או רע: יועצי בית ספר? למה לא פסיכולוגים? למה לא פסיכיאטרים (פסיכיאטר זה פסיכולוג שיכול לתת תרופות, משו כזה ) ? למה לא גניקולויות[היית פעם במקום כזה בכלל[?]?]? למה לא המוסד למשוגעים האהוב עליך? שלוותא נחשב? סרט משוגעים שראית? מונטי פייטון נחשב? סרט משוגעים שאהבת? מונטי פייטון נחשב? מחלה[?]/מצב רפואי שמענין אותך? הפלטפוס שלי.

חןשסק

New member
על זה עוד לא זכור לי שעניתי../images/Emo2.gif

למרות שבטוח עניתי על כמה מהשאולת בו בשאלון אחר
מתי הפעם האחרונה ש: לקחת תרופה? אתמול היית אצל רופא? לפני שבועיים בערך קיבלת מרשם? לפני שבועיים החסרת מבית ספר[?]? חופש עכשיו בלאט עברת בדיקה? המ חודש בערך היית אצל רופא שיניים? מזמן. פסיכולוגי?
פסיכיאטר?
יועץ?
שהיית בבית חולים? המממ לפני שנה נראה לי, אבל זה לא נחשב. עוד שבועיים ואני שם שוב. קיבלת גבס (ספרי חוויות)?
חתמת על גבס? מזמן דיממת? כשהייתי במחזור (?) כאב לך?איפה? כואב לי עכשיו
משנה לך המין של הרופא המטפל? לא את מרוצה מרופא המשפחה שלך? נראה לי כדור או סירופ (ספרי חוויות...[?])? כדור את נוהגת לבקר חברים חולים? המ תלוי במחלה רוב הפעמים שאת מחסירה מבית ספר זה בגלל? שאין לי ז'. יש לך אלרגיה? לא שידוע לי על אחת אישורים מיוחדים לספורט?
איך את בספורט, באמת?מ קיבלתי 100 מה נשמע כרגע? האמת. חרא. כואב לי הראש וכואבים לי השרירים ושורפות לי הרגליים כי השתזפתי כשהיינו בטיול בקייאקים (דווקא שם!) ואני רעבה. סה"כ הכל סבבה. טוב או רע: יועצי בית ספר? טוב למי שצריך אותם פסיכולוגים? טוב פסיכיאטרים? מ'כפת לי גניקולויות?
ה' ישמור! שלא נצטרך להגיע לשם! המוסד למשוגעים האהוב עליך? הבית שלי מספיק לי סרט משוגעים שראית? אחותי שהקלטתי אותה שרה במקלחת מעבר לדלת סרט משוגעים שאהבת? כל הסרטים האלו של ג'ים קארי מחלה[?]/מצב רפואי שמענין אותך? הממ... לא יצא לי להתעמק.

קיר קמט

New member
אני ראשון פעם רביעיתתתתתתתת

שלושה דברים שאת\\ה אוהב\\ת במיוחד: אותי, את מילאן, מוזיקה. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מילאן, מוזיקה, סרטים. שלושה דברים שאת\\ה אוהב\\ת לאכול: פיצה, ספגטי, גלידה שלושה דברים שאת\\ה אוהב\\ת לשתות: קולה, לימונדה, מים. שלושת הדרכים שבהן את\\ה הכי מעדיף\\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: טלפון, כדורסל, מקלחת שלושה פורומים שמעניינים אותך: כדורסל, כדורגל, זה
שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\\ה באמת אוהב\\ת: שני, יעלי, פאולו מלדיני שלושה דברים שיש לך בחדר: דגל של מילאן, דגלון של מילאן, והדבר הזה שמחליפים לפניי תחילת משחק של מילאן. שלושה אנשים\\אנשות שקסיים במיוחד: אני אנוכי וסחבק?
שלושה דברים שמעצבנים אותך: אנשים, לפעמים, גזענות ופדופיליה. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: 1. למה לא? 2. בגלל השמש. 3. בגלל האוכל. שלושה צבעים נחמדים: אדום שחור כחול שלושה בגדים שאת\\ה אוהב\\ת ויש לך בארון: החולצות המאגניבות שלי. שלושה מקומות שאת\\ה אוהב\\ת להיות בהם: סאן סירו, טאוור ברוטשילד, בתוך אחותך? שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: הרקולס, המורדים, אחוריי החדשות
מי מקליט לי את הספיישל?! שלושה סרטים יפים שראית: מות הזמיר, שרק, רשימת שינדלר שלושה סוגי ספורט שאת\\ה יכול\\ה לסבול: כדורסל כדורגל טניס (and the list goes on....) שלושה שירים יפים: Love Me Two Times, People Are Strange, Ship Of Fools - שלושתם של הדלתות. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: בעע. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\\ה: לצייר דינוזאורים, כן כן, להרים כוסית לכבוד הפיפי
עזבו, לא חשוב., לבנות מגדלים מקוביות. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\\ה: לגו, מלחמה, וחיילי צעצוע... שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): גל, גילי ויוגב. שלושתם נשארו עד היום. שלוש סיבות טובות להתעצבן: פדופיליה, גזענות, שקרים. שלושה ארטיקים שאת\\ה אוהב\\ת: שוקובו, מגנום, קסטה. שלושה כלבים שאת\\ה מכיר\\ה: קולי, רועה גרמני, פקינז. שלושה מספרים נחמדים: 3, 21, 8.

חחחחחחח גילעד חולה נפש!!

כמההה??????? חחחח חכה עוד מעט אני אתחיל לענות על זה מרוב שעמום

קיר קמט

New member
יש עוד הרבה במקום שזה בא ממנו

רק שאת זה אני שומר לשעות שממש ישעמם לי

קיר קמט

New member
אני ראשון ../images/Emo3.gif

איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? כשהיו קוראים לי פרנק, לא חשוב... איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? חיבוק השנה... הוא היה נורא נורא חזק, ונורא נורא ררררר.... ולמרות שהסיטואציה הסתיימה בצורה שוברת בשבילי, הוא היה הדבר הכי מיוחד שהיה לי בחיים. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? אין לי עם מה להשוות, בוהו
ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה? שנה שעברה, גיל? מבוגר מדי
זכרים או נקבות? למה? נקבות, כי הן רולז? איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? חזה
איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אנ'לא יודע מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? חח לא בדקתי. בכמה מפגשי פורום א"ט היית? 1. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? אני טיפוס, וזהו. האם אתה דיסלקט? לפעמים. איזה סוג ספרים אתה אוהב? קצרים
מה הביטויים שהכי אופיניים לך? כוסומו, בובע'לה, חאמודה, היי היי. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? חח זה יישאר ביני לבינם
איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ג'ים מוריסון, מהטמה גאנדי, אבא סטאלין. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? הפריקנאצי. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? לא השתכרתי מעולם. מה האוסף הכי ביזארי שלך? פפפ, לא יודע. יש לי אוסף מרשים של תמונות של מילאן, זה ביזארי? באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? י"א. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? מלך האריות וחתולים בצמרת. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? סקס טוב
חח, לא יודע. מה הדבר הראשון שעליו אתה חושב כשאתה קם בבוקר? למה קמתי? האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא האם גם אתה מעריץ חתולים? אי אפשר גם לרצוח אותם וגם להעריץ, צריך לוותר על משהו. אוהב לשמוע מוזיקה? נוראנורא השיר האחרון ששמעת: דייר סטרייטס - So Far Away השיר הראשון ששמעת היום: Elvis Costello - She השיר שאת שומעת עכשיו: לא שומע, המחשב במצב של מוות קליני. שנייה, נדליק גלגלצ - עזבו, מביך לשמוע שירים כאלו. השיר שאת שומעת הכי הרבה השבוע: בשבועות האחרונים, People Are Strange של הדלתות, אבל השבוע שמעתי הכי הרבה זאת אהבה של הפיקיות. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? אנ'לא שטחי האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא ממש... למרות שיש שיטענו אחרת. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? פרה, כדי לאכול את עצמי
האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? לא מה הדימוי העצמי שלך? נמוך האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? אני אוכל הרבה, זה הפרעה? מי ההוביט האהוב עליך? אין איזה כשרונות יש לך? אין. חנפנות זה כשרון? האם יש לך מצפון? נורא. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 117 איזה ריח אתה הכי אוהב? וניל. מה המצב? עוד לא החלטתי, אני אחזור אליכם עם זה. אמפ, עוד משהו לקחת מישהו מהפורום ולענות על השאלות הבאות לפי התכונות, אבל לא סתם מישהו אלא מישהו שהוא חבר/ה כדי שתדעו לענות על הכל. רק מהפורום. מי שבחרת: נועם, כנראה הקטע הכי מביך שהיה לך איתו/איתה: למדנו היסטוריה מוגבר, זה מביך. קטע מצחיק שקרה במקום שהיא/הוא הייתה/היה בו: למדנו היסטוריה מוגבר, חרמונה מורה קרועה שתמיד ירדה על תלמידים, זה מצחיק מספיק? למה בחרת דווקא בה/בו? כי הוא החבר היחידי? אוהבת אותה/אותו כש: כל פעם שאני מבין כמה שהוא לוזר ואני לא
בא להרוג אותה/אותו כש: כשהוא גורם לאנשים לחשוב שאני באמת גיי. הפעם האחרונה שבכית בגללה/בגללו: פחחחח. פעם האחרונה שצחקת בגללה/בגללו: במפגש פורום, נראה לי נתת לה/לו (מתנה): הוא מכיר אותי, זה המתנה הכי גדולה שהוא קיבל בחיים שלו. קיבלת ממנה(/ממנו מתנה): נועם, יא חתיכת קמצן מזדיין.
טיפ טוב לגביה/לגביו: שומר נפשו ירחק
טיפ רע לגביה/לגביו (אזהרה,בצחוק): שומר נפשו ירחק, פעם שנייה
השיר שהכי מאפיין אותה/אותו: אפס של בן ארצי. משהו שאת/ה יודע/ת עליה/עליו ,שאף אחד אחר לא יודע עליה/עליו: הוא אימפוטנט
תכונה טובה בה/בו: מצחיק איתו תכונה רעה בה/בו: הוא נאצי? סומך'ת עליה/עליו כי: ת'כלס, הוא בסדר למרות הכל מה הדבר שמאפיין את החברוּת שלכן,כלומר במה שונה היחס שלך אליה מאשר האחרים? אנחנו כל הזמן מקללים אחד את השני, נחשב? ובקשר לשיר - עכשיו זה Piece Of My Heart של ג'אניס ג'ופלין, זה לא מביך.

גילעד ??? מה ??? אין מה לעשות ???

וואלה כשאני הייתי בגילך ולא היה אינטרנט ולא טלויזיה בכבלים,רק קישקשתא...היינו פשוט בחוץ,נהנים ים בריכה שכונה.....עזבו קצת את המחשב,מילא אני ,זקן.....אבל אתם דיייייייי לשאלונים: צאו בחוץ !!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח חה חה

למעלה