ההודעה המסכמת!!! של .:מועלם:.

ההודעה המסכמת!!! של .:מועלם:.

ההודעה המסכמת של .:מועלם:.!!! ***************************** כן, גם למועלם יש הודעה מסכמת!!! תמונת השבוע: לוייסמן (אם הוא לא ידע!!!) וגם ללוי.... ציטוט השבוע: "ניסיון" - מאת כל החדשים בפורום שירשור השבוע: השבוע לא היו שירשורים טובים... השרשור הכי גדול הוא של וייסמן - רוצחים!! הודעת השבוע: את הודעת השבוע תוכלו לראות בסוף של ההודעה בקישור... ובנתיים זה יהיה ה פ ת ע ה! מניאק השבוע: אבישי!!!! יא מניאק!!! אתה לא יכול לכתוב אותי נכון!!!! אתה יכול לכתוב רק את לוי, ויסמן ונחמה!!!!!!!! מה, קשה לכתוב .:מועלם:. החמוד??? אה!!! זה קשה לך!!! סרט השבוע: "אל תוציא מילה" - קומדיה בריטית על נערה מסוממת ואיש פדופיל שמתחברים בצורה יוצאת מהכלל שיר השבוע: "אצל הדודה והדוד" - אצל הדודה והדוד הם עמדו בפתח המומים אצל הדודה והדוד הם הקדימו בכמה ימים תוך דקה ושליש לא נשאר שם איש הסתלקו באופן אצילי אם אותי תשאל אז זה דיי מזל שהם לא הדודה והדוד שלי!!!!! בדיחת השבוע: .......ואז הוא אמר......ואז הוא התחיל למחוא כפיים!!! צער השבוע: מתושלח מת
איש השבוע: מתן!!!! שבאמריקה!!! ואתם לא מכירים אותו... חוץ מנחמה!!! עבודת השבוע: העבודה בתנ"ך של נחמה!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! (לוי ווייסמן לא עשו כלום!!! רק נחמה עשתה הרבה ואני עשיתי קצת בעבודה שלי, של לוי ושל וייסמן) הפתעת השבוע: נחמה המציאה את פלאפל בפיתה!!!!!!!! פיטמת השבוע: חצי הפיטמה של לוי!!!!! היא יותר שווה מכל 9 הפטמות המדברות שלי!!! ציטוט השבוע2: "בנות לא מפליצות!" - מאת נחמה... דברי השבוע: שלום, אני השבוע ובאתי לכן היום לא בתור שבוע אלא בתור חבר... בלה בלה בלה... בתודה השבוע! ציטוט השבוע3: "אבל לא התכוונתי!!!" - מאת אמא שלי כשקנתה את המחשב החדש שלי!!! ציטוט השבוע4: "help me! it is poping in my mouth" - מאת fez!!! רולז!!! ההודעה המסכמת של השבוע: ההודעה המסכמת של .:מועלם:.!!!! שיר השבוע2: צבי הנינג'ה!!! צ'ב צ'בי צ'בי הנינצ'ה צ'ב צ'בי צ'בי הנינצ'ה צ'ב צ'בי צ'בי הנינצ'ה גיבורי הנינצ'ה - נינצ'ה!!! ~נחמה~ מרעננה!!! | | | V (למי שלא הבין... זה חץ)
כחול!!! בעעע לילה טוף...

יאא../images/Emo70.gifמועלם אתה מאאאגניבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה רולזזז!!! רואים רואים??? אני ביקשתי
התחננתי
ירדתי על הברכיים
ורק .:מועלם:. כתב הודעה מסכמת!
מתושלח לנצח
לי יש מוטי! לי ולא לכם!
הודעה מסמכמת זה כזה מגניףףף!

RoyalWizard

New member
נחמד אבל

תן לזה שם אחר מה שעשית פה זה הסיכום השבועי של לוי

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נחמד?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? בואנה יא קמצן!!! נחמד?!?!?!?!?!?!??! אחרי כל מה שכתבתי!!!!!!!!!! נחמד?!?!?!?!?!?!?! זה רק נחמד בשבילך!?!?!?!?!???!?!?! אתה יודע מה... תכתוב אתה משהו יותר טוב!!!! ונראה מה אני יגיד על זה...!!! אתה יודע מה!!!! אני יגיב לך על ההודעה שלך!!!

אתם רעים!!!!

חוץ מנחמה!!! או נוגה.... איך שהיא תרצה... אתם(חוץ מנחמה או נוגה) לא קראתם אפילו את ההודעה המסכמת שלי!!! שימותו קנאים!!! כל כלב בא יומו!!! פרצוף תחת!!! אכלת אותה!!! אתה כל כך מכוער שבלילה הכרית שלך בוכה!!! אמא שלך כל כל סתומה שהיא התחתנה עם אבא שלך!!! אין שכל - אין דאגות!!! אין דבר - לא נורא!!!

RoyalWizard

New member
הנה עכשיו ראיתי, מערכון הרוצח פההה

יצא מגניףףףףףףףףףףףףףףף שלום אני רוצח מטורף שרצח מיליון ואחת איש אבל לא באתי לפה בתור רוצח אלא בתור ... חבר... הבה נתחיל! למשל אני דווקא דיי בן אדם שקט אבל רק עד שמגיע איש שפולט עלי אבל אחרי שנה בסדנה לכעס הסתדרתי והנה השיטה שלי : לספור עד 10 ואז לתקוע בו סכין בלב!! מוהאהאהאהא!!!! ובתודה הרוצח

../images/Emo41.gifתגובה../images/Emo41.gif

אמממפפפ:
הודעה מגניפהההההה!
שיר השבוע 2 טוףףףףףףףףףףף!! צב צבים צבי הנינג'ה קוובאנגה
וגם שיר השבוע 1...אצל הדודה והדודדדדד....
ציטוטים: 1. נכון!! היו מלאן נסיונותתתת...חחחחח
2. מתי אמרתי את זה איש?? 3. חחחחחחחחחחהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
me love fezzz
מפמפפפפפפ...זאת תהיה הודעה שבועיתתתת כל שבוע? חפחפחפחפחפ תפוחחחחחחחחח!!!!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif!!

מפמפמפ... תודה
2.זה לא צב צבים צבי הנינג'ה!!! זה: צ'ב צ'בי צ'בי הנינצ'ה 3.אצל וייסמן... אמרת את זה לאנה... חוץ מזה אף פעם אין 3...
fez rules!!! גם ג'קי!!!
השבוע הוא הומו
לפי מה שהוא אומר ולפי מה שכל 9 הפיטמות המדברות שלי אמרו!!! אבל החצי פיטמה של לוי הכי שווה!!!
כחול... אישה נחמטה מאוט מאוט מאוט!!!

Yoav Nukem

New member
מנייאק מועלם!!!../images/Emo46.gif

אני המצאתי את פלאפל בפיתה האהוב!!!

למעלה