ההודעה המסכמת
(על אמת!)

RoyalWizard

New member
ההודעה המסכמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (על אמת!)

היום קרו אבנטים! מה זה אבנטים? זה שילוב של אסבן ועטים שיוצר את התוצר השימושי אבנטי!! כמה גאוני? אם אתה ערבי יש לך מה לזרוק ואז אותו משהו יש לו מבחן הוא משתמש באבנט לכתוב! כמה שאני חכם! :) אוקי בכל מקרה נתחיל!!! ---------------------- 1. מתושלח מת! הרעילו אותו חנקו אותו רוצחים רוצחים בלה בלה מועלם אנה ולוי רעים בלה בלה בלה סיכמנו את זה אין לי כוח לחזור אבל למי שהוא רוצה לדעת : אנה אוהבת דברים חלקים וחסרי ישע שלא יתנגדו לה עם היא תגיע בו אז היא התחילה לחנוק אותו להרביץ לו, למה? , כי היא מוזרה! ואז לוי מועלם וגם אנה האכילו אותו באפרופו , ולא הוא לא היה רעב! 2. ראינו סרט כמו שמועלם אמר עם איש פדופיל שמחפש ילדות אחרות וילדה מטומטמת ששרה על ציפורניים "קומדייה בריטית" לכו תבינו. 3. ניר מת! :) 4. ניר בעצם לא מת...:(:(:( 5. לאיפה נעלם האמיר??? כן מועלם מצא אתמול את האמיר! כן בדבר הזה של ג'קי הוא ולוי איזה מאגניפים! 6. התנחלות השבוע היתה אצלי ששם מתושלח מת וגם הבית חצי נהרס!! וויפי! כמה עליז! אבל לא נורא סופר תקן ויסמן כאן! ניקיתי את הבית איזה שונה אני. 7. אנה והבננה! בקרוב בוידאו ובדי וי די! 8. ל"ג בעומר וגם יום העצמאות בפתח ואבישי נידב אותנו לעזור לו איזה מתחשב! :) 9. מועלם : "גם אני אידיוט!!!" הכל התחיל שלפני כמה ימים משומה אתם! ואני מדגיש אתם!! התחלתם לעשות נענוע ראש וכאלה כמו מועלם ויצא מפי המילה "גם אני אוטסיט!" גם המפלגה לזכויות האוטיסטים אבל מועלם משומה אומר "גם אני אידיוט!" מסקנה! הוא רומז שהוא אידיוט! אבל מי יודע? אולי זה? בבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 10. תוכנת השבוע CMS התוכנה הישנה שמשומה פרסמתי עוד פעם חפשו פה בדף מצטער שלא רשמתי עוד פשוט אני קצר פה בזמן ויסמן מוסר : "רות קישתה!" ורות הלכה משם בעצב...:(

גו ויסמן!!!!!

חחחחחח זאת הייתה הודעה מסכמת מצחיקה.... סליחה שאני לא מצחיקה כזאת כמו קודםםםםםם.......פשוטטטטטטט אני מסטולהההההה.......................
תעזבו אותי! אין לי אשששש!!!! טוב נו יש לי...

חצי נחמט!!!

הא! אני יראה לך מזה!!!! חצי נחמט!!!!! לא, אפילו לא!!! רבע נחמט!!!! כן כן, רבע נחמט!!! מה תגיד על זה הא!!!! *וייסמן עצבני

למעלה