ההודעה המעצבנת של זאת מימקודם

ההודעה המעצבנת של זאת מימקודם

אבל אחרי טיפול mst3k שלי אושר בבקשה אל תימחק אלה אם זה ממש יפריע לאנשים טוב? הרובוטים יושבים על כריות באחד מחדרי הלווין בתנוחת לוטוס עד כמה שהרגליים המתכתיות שלהם מאפשרות את זה, מייק ניכנס פנימה. מייק: מה אתם עושים חברה? קרו: אנחנו מנסים לעשות מדיטציה טום: כן, אין כמו הירגעות כדי לנקות את הנפש מהזוהמה שנידבק עליה במהלך קריאת הודעות מטומטמות בפורמים מייק: אממ...אתם רובוטים אין לכם נשמה... קרו: כדי שתתנצל לפני שאני שוכח ששמעתי על החוק הראשון של אסימוב! מייק: בסדר תירגע, אני מתנצל טום מתחיל להוציא עשן מהאוזניים והעניים שלו זוהרות באדום תוך כדי שהוא מזמזם "אום!! אום!!" בקול רם יותר ויותר, אחרי כמה שניות הוא מפסיק ודממה משתררת בחדר מייק:נו? הגעתה להערה רוחנית? טום: לא ממש, אבל בהחלט חישבתי את פאי עד לספרה ה4025 משמואל לנקודה הנורות על הקיר נדלקות ומתחילות להבהב מייק: לעזאזל, יש לנו הודעה. הוא לוחץ על הכפתור והפרופסור מופיע על אחד מהצגים פרופסור פ: שלום מייק ואנדרואידים יקרים. קרו: אנחנו מעדיפים אמריקנים סינטטים פרופסור: אתם יכולים לקרוא לעצמכם טוני בלר עד כמה שאיכפת לי, זה עדיין לא יציל אותכם מלקרוא את ההודעה הנפלאה והמעניינת הזאת שאספתי בפורום "הדבר הבא" טום: אממ... בדרך כלל ההודעות שם לא כול כך גרועות מייק: אז ניצלנו הפעם? הפרופסור: להפך (חיוך מרושע) מסתבר שמישהיא בחרה בפורום כדי לפרסם את תחבולת הפרמידה שלו, תהנו. קרו: לעזאזל. הדלת לאולם הקולנוע נפתחת ומייק והרובוטים נכנסים פנימה לעבר העינוי המצפה להם > כסף של אהבה קרו: זנות? > מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, טום: מייק: שיטוט חסר מטרה באינטרנט, תמיד סימון היכר של איש עסקים מבריק. > ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. מייק: או במקרה שלנו בגלל שעשינו משהוא רע בגלגול קודם, לפחות אלו מאיתנו שיש להם נש… לא משנה > המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, קרו: המאמר מדבר על שוד בנקים? טום: בואו נשדוד את בנק המסחר של ישראל! מייק: הוא ריק, חוץ מזה אנחנו נצרך לשלם בדולרים על הטיסה והשקלים שנגנוב לא יכסו את זה > ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח * 6 בולים. טום: איך מכפילים משהוא בבולים? מייק: אל תישאל אותי, אף פעם לא הייתי טוב באלגברה > המחשבה הראשונה שלי היתה שזו הונאה, מייק: וצדקתי > אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי > לקרוא. קרו: וכך מת החתול שלי... > היה כתוב שם שאם אשלח 1$ - 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות > שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. > בנוסף צריך להוסיף את השם שלך והכתובת שלך כמספר 6 בתחתית > הרשימה ולשלוח לכ-300 newesgroups ברשת (יש בערך 500,000 וזה > פותח אפשרות לשוק די גדול, לא?) מייק: הם לא צריכים למכור משהוא כדי שזה יחשב כשוק? >אין מלכודת קרו: למעט זאת שאנחנו קוראים עכשיו כמובן

חלק ב

>זה עובד! טום:(קרל מקס) קומוניזם יעבוד, אני רציני! > בדרך כלל אני מתעלמת ממכתבים מסוג זה, אבל האהבה ותשומת הלב > מאחורי מכתב זה, והתוצאות קרו: תוצאות? היא עוד לא שלחה את המכתב. > הראו לי שהוא שונה ולכן החלטתי להשתתף. > זה מכתב עבור כל אדם מכל אדם אני יודעת מי אנחנו, ושכל אחד > מאתנו רוצה רווחה מאיזו שהיא סיבה בחייו. אני מרוגשת מהיופי > של הנתינה והקבלה באפשרות הזו. מייק: ראיתי סרטי פורנו שהתחילו בשורות האלה > המחשבה שלכולנו יש אפשרות לשפע ורווחה בחיינו בכל התחומים, > וזה כולל גם רווחה כלכלית, מרוממת את רוחי. זאת ממש תחושה > פנימית שלי, שזו הדרך לפתור חלק גדול של הבעיות הכלכליות > בעולם. קרו:(קול נשי) או לפחות לפתור את הבעיות הכלכליות שלי. > אם מכתב זה ימשיך כפי שהוא אמור להמשיך טום: הוא יגיע לידיים של תובע פדרלי שיזרוק אותך לכלא על מרמה > אם נניח את חשדותינו בצד, מייק:(קול גברי קשוח) חיילים, אני רוצה שתעזור לשמור על פרל הרבר במצב מעולה לקראת שיחות השלום עם היפנים, ואני בטוח שאם רק נניח את חשדינו בצד... >ונבטח, כל אחד מאתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה, קרו: רק קצת > לחשוב שמרמים אותנו ב1-$, כמה אנרגיה אנחנו מבזבזים על הספק? במקום > לקחת את אותה האנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות שנקרית בדרכנו, טום: כמו לזרוק את ההודעה הזאת לפח > מי יודע? > השאלה הראשונה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק > ולהיות מעורבת בדבר הזה ששינה את חיי היה. מייק: האם אני באמת כול כך מטומטמת? > האם זה נכון? > ובכן, התשובה היא קרו: 42! מייק: כן, אבל מה השאלה? > כן. > זה נכון וזה עובד! האדם שהיה תחתי ברשימה מספר: תוך 7 ימים > התחלתי לקבל מזומן בדואר. הייתי בשוק! טום: הוא מדבר על אותו "שוק" ממקודם? זה בלי הסחורות? מייק: לא, הוא פשוט היה מופתע מכך שיש עוד אנשים טיפשים כמוהו בעולם > הנחתי שזה ייגמר בקרוב > ולא חשבתי על-זה יותר מדי. קרו:(קול גברי) בכלל לחשוב זה לא דבר שאני אוהב לעשות הרבה > אבל המזומן המשיך להגיע! בשבוע > הראשון עשיתי 25$, בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 1000$, בסוף > השבוע השלישי היו לי יותר מ10,000-$ קרו: 10,000-? אז הוא מכיר בכך שהוא הפסיד כסף? > וזה עדיין גדל. עכשיו זה > השבוע הרביעי, עשיתי סכום של יותר מ42,000-$ וזה עדיין ממשיך > להגיע. > זה בהחלט היה שווה 6$ (30 ש"ח) ו6- בולים!!! מייק: אני לא יודע, בולים זה דבר יקר טום: במיוחד כאלה עם אקסטזי מייק וקרו מסתכלים עליו טום: מה? > לתשומת לבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איך הכסף מגיע! > זה קל, זה חוקי כולם:(שיעול חזק) וההשקעה שלכם היא רק 6$ (30 ש"ח) +בולים. אם > כל ההוראות הבאות ייעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד מייק:(בקול נשי מתנשא) או כול מילה מסובכת אחרת שתסבך את הקורבנות המסכנים > בלתי רגיל. התכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של > האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו > לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. > להלן 4 הצעדים הקלים להצלחה: טום: אחד גנוב מאפל, שתיים פתח חברה משלך, שלוש תפוס שליטה על השוק דרך מונופול לא חוקי ארבע נהל את חשבונות הכספים של על מערכת יציבה יותר כמו יוניקס כדי להימנע מהתרסקויות > צעד 1: > קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה > דרך הדואר) מייק:(קול מרושע ומטורף שלך עובד דואר) לעזאזל! שוב דף כהה איך אני אחדור דרכו? >וכתבו את המשפט שלהלן על כל חתיכת נייר: > "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך" , כתבו את שמכם > וכתובתכם המדויקים. קרו: כדי מעטפות הנפץ יגיעו ליעדן > עכשיו קחו 6 שטרות של 1$ או 6 מטבעות של 5 שקלים ותכניסו 1 > בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה. שימו כל > מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת. > (6 סה"כ) וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות > חתומות, בכל אחת יש פתק שעליו כתוב המשפט הנ"ל, השם שלכם > והכתובת, ומטבע של 5 שקלים או שטר של 1$. > מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. קרו: שוב זנות? > אתם מבקשים שירות לגיטימי מייק: כן, אם בלגיטימי את מתכוונת לא חוקי או מוסרי > שהוא להיכלל ברשימות הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה > ואתם משלמים על זה. טום:(שוב קול מרושע) בנשמתכם! מייק: למעשה לפי שער הדולר כרגע, זה אפילו יותר יקר > שלח את 6 המעטפות לכתובות הבאות: > > 1#)קרו לוי. פינסקר 36\93 . פתח תקווה 49221 קרו: ד"ר לוי.פינסקר מוסד לעזרה נפשית > > 2#)יעל אשכול. ההדרים 6. כפר מעש 49925 > > 3#) גבי רז. ת.ד 2233 קרית ביאליק > > 4#)אייל לרנר. הרדוף 42 טירת כרמל > > 5#)יעל דומוב. הולנד 44 חיפה. > > 6#)לינה קלמר . הרמה 8 . גני-תקווה. 55900

אחרון ודי

> > צעד 2: > הוציאו את השם ה1- מהרשימה למעלה, הזיזו את השאר למעלה (6 > נהייה 5, 5 נהייה 4 וכו`), והוסיפו את שמכם כמספר 6 ברשימה. מייק: בזהירות, אלו אנשים אמיתיים והם חשים כאב טום: אני מפקפק בכך שהם אמיתיים > צעד 3: > השתמשו ב- netscape או ב- internet explorer וחפשו אחרי > קבוצות שונות (צ`אט, פורומים, קהילות, massages boards, > לוחות ועוד בכל העולם, יש לפחות 500,000). מייק: מכול קבוצות הדיון בעולם היית מוכרחה לצעוד לתוך שלי. > צעד 4: > שנו מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר > למקור. שלחו את המאמר שלכם לפחות ל300- קבוצות (newesgroups) > ברשת (כל מה שאתה צריך זה 300 אבל זכרו, > ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן! מייק: ותיגרמו ליותר כאב וסבל בעולם > כמו כן, שילחו לכל חבריכם את המכתב המתוקן לאי מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע. קרו: שפע של זיו.. מייק: קרו! תתאפק. > הסבר לשליחת המאמר לקבוצות ברשת: > לכו למסמך המאמר ששמרתם בזיכרון המחשב והוסיפו את שמכם לפי > צעד 1 (זכרו, שמכם אמור להופיע כשם הממוקם במקום ה6-# > ברשימה!) שמרו את המסמך כ- txt.file (אם אתם רוצים לעשות את > הדיוור שלכם בצורות אחרות תמיד ישמר לכם המסמך כדי שתוכלו > לחזור אליו). שלחו את המאמר כהודעה חדשה על-ידי סימון הטקסט > של המכתב, העתקה והדבקה שלו כמודעה חדשה בלוח הקבוצות אותם > מצאתם. סמנו את הכותרת של הנושא, זהו הדבר שכולם יראו כשהם > נכנסים לקבוצה מסויימת. הקליקו על שלח הודעה וסיימתם עם > הקבוצה הראשונה! טום: ואת ההודעה הזאת אם יש אלוהים > ברכותיי - זהו זה! טום: אחד אפס לניטשה קרו: היא אמרה זהו זה , אולי זה סוף ההודעה > כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעבור מקבוצה לקבוצה ולשלוח שוב. טום: שתיים אפס לניטשה > כשתתרגלו, זה יקח בערך 30 שניות לקבוצה! זכרו! ככל שתשלחו את > המסר ליותר קבוצות, תקבלו יותר מזומן. אבל עליכם לשלוח > מינימום 300 הודעות. זהו זה! טום: לעזאזל אישה! אל תגידי את זה אם את לא מתכוונת לזה באמת. > תתחילו לקבל מזומן מרחבי העולם > בתוך ימים! > בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה מייק: כאילו את יודעת מה משמעות המילה הזאת > של המשתתפים, ועל-ידי הזהירות ותשומת הלב במילוי ההוראות. > הסתכלו על זה כך: מייק:...החיים שלכם חסרי משמעות גם ככה > אם אתם אנשים של אינטגרציה, התוכנית תמשיך, > והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו, יעבור גם דרככם. מייק: ואו, הכסף הזה עבר דרכי כמו דייסה טום וקרו: איכס מייק! מייק: קל לכם לדבר, אין לכם מערכות עיכול קרו: אז למה ההודעה הזאת גורמת לי לבחילה? > אז כשכל מכתב מקבל התייחסות והוראותיו מבוצעות בזהירות. 6 > אנשים יזכו לתמורה עבור השתתפותם כמפתחי רשימה עם 1$ או 5 > שקלים כל אחד. השם שלכם יזוז ברשימה למעלה באופן גיאומטרי, מייק: עוד מילה שהמחברת לא בטוחה מה המשמעות שלה, אבל זה בהחלט מרשים את המטומטמים של העולם >כך קרו: באים ילדים על העולם > שכאשר שמכם יגיע למיקום #1, טום: (קול של קריין) ובמקום הראשון במיצעד הפיזמונים "שקרים ותחבולות אינטרנט". > אתם כבר מקבלים אלפי שקלים > במזומן!!! > הערות: טום:"אין צורך לשלוט בגאומטריה כדי להצליח במזימה זאת" > *אולי תרצו לשכור ת.ד. בגלל כמות הדואר שתקבלו. מייק: וגם כדי להתחמק מהמשטרה > אם אתם > מעדיפים להשאר אנונימיים תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור > מעביר לכם את המכתבים. > *אם אתם מנסים לרמות אנשים על-ידי כך שאתם שולחים את ההודעות > עם שמכם ברשימה, בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים שברשימה. לא > תקבלו כמעט כסף! קרו: קסם? טום: לא, זה חוק פשוט של גיאומטריה > מישהו שדיברתי איתו, ניסה לעשות את זה טום: ואז צמחו לו קרניים מחרידות על הגב > והוא קיבל רק 150$, וזה אחרי 7 או 8 שבועות! אז הוא שלח 6$, אנשים > הוסיפו אותו לרשימות שלהם ובתוך 4 שבועות היו לו יותר > מ30,000-$! מייק: שוב הפסד נקי של שלושים אלף דולר > עכשיו לחלק הלמה? מייק: אני הכי אוהב את הפולקה של הלמה, רך וטעים. > מתוך 300 הודעת ששלחתי, נניח שאני מקבלת רק 7 תשובות (אחוז > מאד נמוך) טום: שדומה באופן מפתיע לאחוז המפגרים מוחית באוכלוסייה > אז אני עושה 7$ עם השם שלי כמס` 6# ברשימה. עכשיו, > כל אחד מ7- האנשים ששלחו לי עכשיו 1$ ישלחו מינימום 300 > הודעות, כל אחד מהם עם שמי כמס` 5#, ורק שבעה אנשים יענו לכל > אחד מ7- המקוריים, זה עוד 49$ עבורי, עכשיו 49 האנשים האלה > ישלחו מינימום 300 הודעות, עם שמי כמס` 4# ורק 7 יענו עליהם. > אני יקבל 343$ נוספים. עכשיו 343 האנשים ישלחו מינימום 300 > הודעות עם שמי כמס` 3# וכל אחד יקבל רק 7 תגובות, אני אעשה > 2,401$. או.קיי, עכשיו זה החלק הכייפי, כל אחד מ2401- האנשים > האלה שולח מינימום 300 מכתבים עם שמי כמס` 2# וכל אחד מהם > מקבל רק 7 תשובות. זה הכניס לי 16,807$. 16,807 האנשים ישלחו > את ההודעה הזו ל300- קבוצות עם שמי כמס` 1# ואם עדיין רק 7 > אנשים מתוך כל הקבוצות יענו, > אני אקבל 117,649,00$ עם השקעה מקורית של 6$ בלבד! קור: נישמע טוב מידי מכדי להיות אמיתי? נחשו למה! > זכרו, "כנות היא השיטה הטובה ביותר" מייק: להפסיק בבחירות >אתם לא צריכים לרמות את הרעיון הבסיסי על-מנת לעשות כסף! בהצלחה לכולם ובבקשה, בבקשה, > תהיו פיירים קרו: זה בערך מסכם את כול ההודעה לא? > ותקבלו את הרווח הענקי מכך, שהוא "טונות של כסף". > האם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספס את האפשרות העסקית המופלאה > והפשוטה הזאת, בשביל "סיכון" של 30 ש"ח ו6- בולים? אני לא! קרו:טוב 30 ש"ח זה באמת לא הרבה טום: כן אבל כפול הבולים... > ואני מקווה שתצטרפו אלי כדי שנוכל כולנו לעזור לכולנו מייק: מה שיגרום לרקורסיה תמידית שתשמיד את העולם, או לפחות את הכלכלה של מדינה קטנה טום: יש זה ניגמר! הם יוצאים מהקולנוע והדלתות נסגרות מאחוריהם

אותי זה שעשע מאד!!!

זו דוגמא ליצירתיות של שחקנים שבאה לידי ביטוי בזכות
יוזמה,
נחישות
השקעה. ושכולם יהיו כמוך, אופיר.

זה מבוסס

על סידרת טלויזיה קומית מארצות הברית בשם "קולנוע המדע המשטורי 3000" שם הרובוטים ומייק נאלצים להיתמודד עם סרטים גרועים בשחור ולבן, וכמובן הדרך היחידה להישאר שפוי זה ליצחוק על זה. כמובן שבעיקבות הסידרה הזאת שפשוט מתאימה בול לגייקים וגימרים קמהקהילה לזה באינטרנט שכותבת "מיסטינג" על הודעות ואימיילים מעצבנים. אם אתם רוצים אתם יכולים להוריד פרקים מהאינטרנט,הסידרה ירדה בארצות הבירת ולא תשודרת בארץ אז אין סיבה לחכות. ערוץ הסרטים דרך אגב מראה פעם במילניום את הסרט המבוסס על הסידרה. תודה על המחמאות אושר,כתיבה זאת פשוט דרך מצוינת להישתחרר ליפני בגרות.

למעלה