ההודעה המקורית כבר לא קופצת....

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך
המעניין בתמונה הוא

איך זעמן שחור ינצח כזאת ציפור גדולה על ידי ניכות אין לו סיכוי הציפור פשוט תעוף מוזר למדי

naja

New member
הוא לא הרג בנשיכות.

הוא חנק את החיויאי. ניתן לראות שחלק מהזעמן עדיין מלופף סביב הצוואר.

insomni

New member
לפי התמונה - מדובר בחיוויאי בוגר ולא בצעיר

כפי שרשום, כמו כן הצילום כשהחיוויאי מת ואילו הנחש עדיין כרוך ועוזב, נראה לי מבוים. מניסיון רב החיוויאי בשלב הזה יבטוש לכל כיוון והנחש יקרע מהטפרים, וכאן הנחש לא נראה פגוע כלל. לרוב החיוויאים מבצעים נשיכה לבסיס הגולגולת או למרכז הגוף, מניסיון עם חיוויאים ביד וזעמנים ביד, המצב כמעט בלתי אפשרי שחיוויאי יחנק למוות מנחש, ובלתי אפשרי לחלוטין שהנחש יצא ממצב כזה כשהוא שלם. לי אישית התמונה נראית מפוברקת. שי

קצת מידע מבפנים....

התמונה פורסמה בשנת 2001 באותה שנה עבדתי עם יוסי לשם התמונה הגיע אל משרדו של יוסי ממכר שלו שאינו צפר אלא רופא אם אני זוכרת טוב מי שלא ראה את יוסי מתלהב באופן כללי ובאופן פרטי.... לא ראה התלהבות בחייו... הוא מייד שיגר את התמונה לפרסום בעיתון אני גם זוכרת שמצולם בתמונה פורש כחוויאי צעיר שנחנק על ידי זעמן אין לי שום ידע לקבוע אם זה נכון או לא, ואני לא מפקפקת בקביעתך אני רה מעלה זכרונות נעימים מהחצי שנה שעבדתי אצל יוסי לשם... (וטוב שהיא תמה
)

naja

New member
טעות שליבזיהוי גיל החיויאי

לדעתיהתמונה לא מבויימת כלל. אני דווקא חושב שזעמן בוגר יכול לחנוק חיויאי בקלות-אם החיויאי מצליח ללכוד את הנחש סמוך לראש ומספיק לנשוך אותו, הנחש ימות קרוב לודאי, אבל אם הוא תופס את הנחש במרכז הגוף, ולא מספיק לנשוך באיזור פגיע יחסית, הנחש מסוגל להתלפף תוך שניות סביב הצוואר של החיויאי ולחנוק אותו למוות.

למעלה