ההודעה הנבחרת של השבוע

• פותח הנושא soki
  • פורסם בתאריך

soki

New member
מריה קארי

תמשיכו לרדת על מריה קארי תינוקות מושתנים שלא מבינים במוסיקה בריטני ספירס זה מודל חיקוי למריה ותבדקו דברים לפני שאתם מדברים כנראה שאתם לא יודעים כלום ומדברים באוויר מריה קארי מכרה מיליוני עותקים בכל העולם !!! בשנות ה-90 הייתה רק מריה קארי אז בבקשה תבלמו את את הפה שלכם כי בריטני וכל שאר הזמרות הם כלום!!!!! לא כותבות שירים רק שרות אין להם כישרון!! טיפשים!!

Yaniv-DC

New member
ואם במריה פיכסה קארי עסקינן

מישהו זוכר את "כינויי החיבה" שעופר נחשון היה "מרעיף" עליה?

MARMELAD

New member
מריה קארי היא אלוהים

לא יעזור לכם כלום, קטני אמונה שכמותכם... אמנם אני לא מצליח לכתוב ברמה גבוהה כמו הנ"ל שלמעלה.. אבל חייבים להודות שמריה קארי היא בהחלט - בסדר ואם רק ניזכר בדואט עם וויטני, בדיסק באטרפליי ("פרפר" כמאמר משהו) וכיו"ב מגיע לה צל"ש סה"כ בחורה מסכנה, עוברת סרטים קשים, חייבת להיות חייכנית ודבילית, בעלה עוזב אותה לטובת זמרת במרכאות דרום אמריקאית.. עם כל העושר לא הייתי רוצה להתחלף איתה

**Blue-Lagoon**

New member
אלוהים?

הגזמת אמנם בעבר היא היתה זמרת עוד איכשהו בסדר (לפני שהיא הפכה לשרלילה מקפצת ועושה קולות בשירים של אנשים אחרים) אבל היא מעצבנת פשוט ככה. והיא הרסה את AGAINST ALL ODDS אז ממש לא מגיע לה צלש

Yaniv-DC

New member
ואני זוכר שפעם...

ב"רואים 6/6" (זוכרים?), הצבעתי לקליפ ההוא שלה, בשחור לבן, עם הרבה תלתלים וגבות... הולך להתבייש בפינה

KM-AIR

New member
הקליפ היה Love Takes Time

עוד מהתקופה שהיא היתה באמת שרה ולא מוציאה קולות משונים. אגב, זכור לי שעופר נחשון היה אומר עליה שהיא "הזמרת שמגיעה לטונים שרק הכלבים יכולים לשמוע"... כל זאת היה כמובן עוד בתקופת הטרום-סיגריות שלה... כשהיא יכלה לשיר. למרות הכל, יש לציין שהיא באמת מותק ולא "טיפשה" או כל כינוי אחר (כאילו: אם המודל לטיפשות הוא,נניח, ג´ודי ניר מוזס שלום, אז מריה קארי היא איינשטיין) סך הכל- היא לא מתכוונת לרע. היא רק נראית רע.

ההודעה הנבחרת של השבוע ../images/Emo31.gif

כן רק יום שני ובכל זאת כנראה שהודעה יותר טובה הפורום הזה לא יקבל השבוע (לא מרמלד אל תנסה אפילו). ברוח התקופה הוחלט בקבינט הבטחוני לצאת למלחמה. אז הנה לכם הכרטיס האישי של יוצר/ת ההודעה וכמו שתראו מן הסתם זהו כינוי בדוי. הודעה מומלצת נוספת מאותו יוצר/ת נמצאת ממש כאן !

תרומתה היחידה של קארי לעולם המערבי

(מלבד "אול איי וונט פור.." המצויין ו"אימושנס") היא כמובן חשיפתו לאויר של דיויד פומרו המדהים בקליפ של "בטרפליי". והמבינים יבינו.

GEL

New member
היה מישהו מדהים שאני....

....לא זוכר את שמו אבל זה היה בקליפ של "האני" בב"הטרפליי "אני לא זוכר שהיה איזה בחור????..תקן אותי אם אני טועה

אני מתכוון לקליפ שהיא בורחת מהשובים

שלה, ובסוף מתמזמזת עם מישהו בים. המישהו הזה הוא דיויד פומרו AKA כריסטיאן וגה ב"לחיות את החיים". בקרוב גלריה שלמה בפורום אופרות סבון.

MARMELAD

New member
אני ממש לא ציני...

באמת ובתמים אני אהבתי את מריה קארי.. ואני מתגעגע לימי השפיות שלה... חוץ מזה שהקליפ שבו היא רוקדת על שפת הבריכה עם קבוצת מלחים... איך לאמר... הוא אחד הקליפים המשמחים ביותר שצפיתי בהם
וכריסטיאן לא שמתי לב - אבל אז לא הכרתי אותו. אני אחפש שוב !

GEL

New member
למי שרוצה שיר טוב של מריה

שמזכיר קצת את מריה הטובה של אמצע שנות ה-90 בסינגל NEVER TO FAR/HERO שיצא בארצות הברית יש שיר בשם THERE FOR ME בלדה יפה ושקטה (המלצתי עליה בעבר -אבל לא שמעתי תגובות )הזמינו את הסינגל עוד היום דרך האינטרנט או לחלופין לקמצנים שביננו חפשו אותו באדיו-גלקסי ( הגישה שלי בעניין הזה אומרת שבמוזיקה שאני אוהב אני לא מוכן להתפשר וחייב להשיג את המקור........כל אחד והאובסיסה שלו )

KM-AIR

New member
יפה מאד!

אני בעד המקור תמיד... אגב- ג´רי באמת התכוון לשיר Honey שהוא באמת בסדר יחסית למריה. בעיני האלבום הראשון והשני (Emotions שיר מהמם)הם הטובים שלה ושונים לחלוטין מאלו שבאו לאחר מכן

Tom2002

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מריה קארי חולת נפש אהבלה מפגרת! בריטני (ואולי גם אחרות) כתבה חצי אלבום ולא הרבה אמני פופ. את השירים של מריה קארי גם לא קשה לכתוב - זה רק צעקות!!

GEL

New member
עופר נחשון לא סבל אוצה עד......

שיצא אחד השירים היפים שלה "אול איי וואנט פור כריסמיס" ששה 6 שבעות!!!רצוף במקום ה-2 במצעד -אם אני לא טועה (מהר לשלוף את הססטטיסטיקות
)לי תמיד היתה סימפטיה אליה ולכן קשה לי נורא לרדת עליה..........אגב ולגבי האלבום "פרפר"לא יודע אם זה נכתב בצחוק או ברצינות אבל האלבום הזה הוא אחד הטובים שלה "מיי אול" "באטראפליי""THE ROOF" הם שירים בהם מריה קארי מבחינתי בשיאה.....החידוש שלה לשיר של פיל קולינס לדעתי היה ע-נ-ק ,אבל ברגע שהיא צירפה את להקת השפיכים הבלונדינם לדואט נהרס השיר לגמרי ("אבל אני מריה קארי מה איכפת לי אני חייבת ,פשוט חייבת מקום -1 בברטניה ולבד אין לי שום סיכוי")

GEL

New member
מלכת הדראג וטני יוסטון-מכה שנית

נראה לי שטובי מלכות הדראג של ניו-יורק מלבישות את וטני שלנו-אבל לא יעזור היא גדולה פשוט שמרת ענקית ......מתי היא כבר חוזרת?מתי? שמדברים על דיוה אמיתית מדברים על וטני שלנו....תעזבי כבר את אל-סם ותעשי את מה שאת טובה בו-MUSIC

למעלה