ההודעה הנלוזה נמחקה...

m י כ ל

New member
מכל הלב...

אני פשוט התפוצצתי. אני באמת חושבת שעמיקם, מנהל הפורום, ולפי מה שקראתי עליו בדף הבית של הפורום הזה, גם פעיל ב"אקים" ינסה למצות את הדין עם "מנהל" הפורום ההוא. וההודעה היא אכן גועל נפש, ולא רק ממבט ראשון.

עמיקם ידידי

נכנסתי לפורום של היוסי האומלל הזה ודיפדפתי קצת בהודעות שם. הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להגיב לתת הרמה שהולכת שם. מקבץ של אנשים אומללים ומשועממים בראשות אינפנטיל עם קבלות. בתמונה שצורפה כבר ניתקלתי בעבר. היא מפורסמת בלא מעט אתרים. גם אני התפוצצתי כשראיתי אותה בפעם הראשונה, אבל משום מה כשראיתי את הרמה של הפורום הספציפי הזה, חשבתי לעצמי שיש התאמה מושלמת בין רמת הגולשים בו לבין המנהל. לא בא לי לרדת לרמה שלהם ולהגיב כשמראש אני יודעת שתגובתי תיפול על אזניים ערלות ואטומות, אבל מעבר לתחושתי האישית- אני חושבת שאתה ואני צריכים להגיב כנציגי אקים כי מגיע לילדים הנפלאים של אקים שנגן על כבודם.לדעתי יש לנו את הזכות להתעלם ברמה האישית ,אבל כנציגי החניכים והמשפחות חלה עלינו חובת התגובה. מה דעתך? אורית

עמיקםרז

New member
התכתבות עם הנוגע בדבר במסרים אישיים

להלן ההתכתבות שלי אם אותו יוסי שפרסם את ההודעה עם התמונה הנלוזה. הסדר הכרונולוגי של ההודעות הוא כמובן מלמטה למעלה: הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat מבחינתי העניין עדיין אינו סגור, וככל שיעלה בידי הוא גם לא יהיה סגור כל עוד לא תמחק את התמונה הנלוזה מהפורום שאתה מנהל, תביט לבני המשפחה של אנשים עם פיגור "ישר בעיניים" ותתנצל בפורום המשפחות של אנשים עם פיגור. ממש אין לי עניין שתתפלש לרגליי ואני לא בטוח שאתה ראוי לכך. "מודה ועוזב" אינו יכול להיות מישהו שחוזר ומדגיש שהתמונה משעשעת בעיניו ואינו טורח למחוק אותה. אינני יודע איזה חינוך קיבלת, אבל כנראה שרגישות ואמפתיה אינם בתחום שלך. אינך מסוגל להבין שהישג של אדם עם פיגור, שעשוי להיראות בעיניך קל ערך, הוא הישג שעולה עשרת מונים על הישג דומה של אדם "רגיל". ========================================== הודעה מ: tommythecat אל: עמיקםרז תאריך: 09/06/2004, שעה: 12:09:16 לא ברור לי מה אתה רוצה. התנצלתי בפורום תזונה, בפורום זכויות ומגבלות (נכים), בפני אתי אברהמי ובפניך באופן אישי. כנראה שאתה לא תבוא על סיפוקך עד שאני לא אתפלש לרגליך וזה כבר מעלה תהיות לגבי מניעיך האישיים. שמעת פעם את המשפט מודה ועוזב ירוחם? מבחינתי העניין סגור. יוסי ========================================== הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat תאריך: 09/06/2004, שעה: 12:04:20 זה ממש לא מספיק, ועוד יש לך החוצפה לכתוב שם "התנצלתי בפורום המדובר". התנצלות אישית בפניי איננה התנצלות בפני הפורום המדובר, ואם יש בך טיפת הגינות, ואתה נדרש אכן לכתוב התנצלות כזאת!! ========================================== הודעה מ: tommythecat אל: עמיקםרז תאריך: 09/06/2004, שעה: 11:13:23 עמיקם, פירסמתי התנצלות נוספת בפורום שמנהלת אתי אברהמי. יוסי ========================================== הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat תאריך: 09/06/2004, שעה: 11:10:34 פגיעתך אינה רק בי אישית, כפי שאתה יכול לראות בתגובות הנזעמות להודעתך, שרק חלקן התפרסמו בפורום משפחות אנשים עם פיגור. לפיכך מקומה של התנצלות כזאת, אם היא אכן כנה, הוא בפורום הנ"ל (בנוסף לפורום שלך), שכן מערכת המסרים האישיים אינה מספיקה במקרה זה. עמיקם ========================================== הודעה מ: tommythecat אל: עמיקםרז תאריך: 09/06/2004, שעה: 09:40:27 עמיקם, אם פגעתי ברגשותיך, אנא קבל את הנצלותי הכנה. לא היתה לי כוונה לעשות כן. יוסי ========================================== הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat תאריך: 09/06/04, שעה: 0:26:08 לו היה בך שמץ של הגינות אנושית, היית נכנס לפורום משפחות אנשים עם פיגור ומתנצל על ההודעה ועל התמונה שפירסמת תחת הכותרת "אם אתה כל כך אוהב לריב ולהתווכח". ההישגים שלך לאורך כל חייך לעולם לא ישתוו להישגים של ספורטאי "ספיישל אולימפיקס" ולהישגים של האנשים הנפלאים שמאמנים אותם... אבל אני מניח שאני מצפה ליותר מידי...

עמיקםרז

New member
שחר, איפה אתה??

דווקא כשאני זקוק לתמיכה שלך ולכישורים הדיאלקטיים שלך בויכוח עם מנהל פורום "תזונה" על ההודעה הנלוזה שפרסם אתה לא מופיע? אין שום בעיה שתכתוב כל מה שעל לבך, כמו שאתה יודע, בין אם כאורח בפורום "תזונה" ובין אם כנרשם בעילום שם. וחוץ מזה הייתי מצפה שתכתוב גם אתה, כמו PUSH להנהלת תפוז בפורום המשוב שלהם. עמיקם

עמיקםרז

New member
היי שחר

הקישור לפורום המשוב של תפוז נמצא להלן בתחתית ההודעה. המערכת לא נותנת לך להוסיף הודעה כאורח או הוראות איך להירשם כמשתמש? חשוב מאוד שתגיב בשני המקומות... עמיקם

עמיקםרז

New member
לאורית, למיכל ולשחר

אני מזועזע כמותכם וכמו רבים אחרים... אין גבולות לטמטום ולחוסר ההגינות האנושית. מעבר לתגובה במסר אישי ששלחתי למנהל אותו פורום, אני אשלח את מחאתי גם לאחראית על הפורומים בתפוז, בתקווה שהיא תפעל נגד אותו מנהל פורום. עמיקם

עמיקםרז

New member
המשך ההתכתבות...

"בעקיפין"?!?! אם התפיסה שלך לא הייתה כל כך מרגיזה בעיוות שבה, אולי היא הייתה משעשעת... בשם כל האנשים עם פיגור ובני משפחותיהם אני מרשה לעצמי להכריז שאנחנו נשמח לוותר על התרומות הכספיות שלך, אם זה מה שאתה חש כלפי ילדינו ואם אתה חושב שזה מתיר לך לפגוע בהם. אם כל הכבוד לאתי אברהם, ויש לי הרבה כבוד אליה, למה שהיא מייצגת ולעבודתה - היא אינה נמצאת במקום שאני וכל שאר בני המשפחות של אנשים עם פיגור נמצאים. תמוהה מאוד ההתעקשות שלך שלא להתנצל בכתובות הנכונות. אגב, האמן לי שלמרות שאני מקדיש את מירב זמני לקידום ענייניהם של אנשים עם פיגור ובני משפחותיהם, פרנסתי מצויה במקום אחר לגמרי ואינני מקבל כל תמורה על כך מעבר לסיפוק האישי ולפירגון של אלה שנעזרים בי. ========================================== הודעה מ: tommythecat אל: עמיקםרז תאריך: 09/06/2004, שעה: 12:37:49 אין גבול לצביעות, נכון עמיקם? כאזרח אני אדם טוב כשאני תורם בכל מבצע התרמה לאגודות שמטפלות בנכים או באנשים שסובלים מפיגור אבל אם חלילה משפט מסוים שמתקשר בעקיפין לאנשים אלו מצחיק אותי, אני מייצג את הרשע בהתגלמותו. כפי שכתבתי בפורום, לא הייתה לי כל כוונה לפגוע ברגשותיו של אף אחד ואני מצטער שכך קרה. כמו כן, ביקשתי סליחה מאלו שנפגעו מהתמונה ובזה סגרתי את העניין. אתה עושה רושם של נעלב מקצועי לפרנסתו שכלל לא מעוניין שהעניין יסגר ומנסה לשלהב אותו הלאה ואני לא אתן לכך יד. קח דוגמה מאתי אברהמי שקיבלה את התנצלותי ומבחינתה ומבחינתי העניין נסגר. כל טוב, יוסי

עמיקםרז

New member
המקום הנכון להגיב...

הורים ובני משפחה שהזדעזעו כמוני מהתמונה שפורסמה עם ההודעה בפורום "תזונה", מתבקשים להכנס לפורום תזונה ולהגיב, ולא להסתפק בתגובה רק בפורום שלנו. הקישורים אל התמונה ואל הפורום - להלן. ת ו ד ה , עמיקם

m י כ ל

New member
תודה לך אורית.

זו אני האורחת. כתבתי בתחילה בשם בדוי כי האמת היא, שהיה בי חשש מסוים מהתנכלות מצד אותו פורום ומנהלו, במידה ויתקלו בהודעה שלי. אני לא מכירה את הפורום שלכם, אבל אני משתתפת בפורום אחר של תמיכה, אני חולת טרשת נפוצה. מאוד חששתי שייכנסו לפורום התמיכה בחולי טרשת נפוצה "טרולים" מהפורום ההוא, וישימו ללעג גם את האוכלוסיה הזו. (כנראה שבעיניהם אין מגזר או אוכלוסיה, שאינם ראויים ללעג, ציניות או רשעות). לא ידעתי שגם את נציגת "אקים", ואני באמת חושבת שלהתנהלות המכוערת הזו יש לשים קץ. אני נכנסתי לשם כי רציתי לקבל, לתומי, המלצות תזונתיות מסוימות. כמובן שכשראיתי במה המדובר, אפילו לא העליתי את השאלה. אני בטוחה שהם היו מוצאים איזו תמונה הולמת על מנת ללעוג לנכויות ולקשיים שלנו. אני באמת חושבת שחשוב, עבור כל אוכלוסיית הנכים והמוגבלים, מכל סיבה שהיא, שהאיש האמור "יחטוף".

עמיקםרז

New member
ההודעה הנלוזה נמחקה...

בעקבות דרישתנו, ההודעה נלוזה של מנהל פורום תזונה נמחקה ע"י הנהלת הפורומים.

למעלה