התכתבות עם הנוגע בדבר במסרים אישיים
להלן ההתכתבות שלי אם אותו יוסי שפרסם את ההודעה עם התמונה הנלוזה. הסדר הכרונולוגי של ההודעות הוא כמובן מלמטה למעלה: הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat מבחינתי העניין עדיין אינו סגור, וככל שיעלה בידי הוא גם לא יהיה סגור כל עוד לא תמחק את התמונה הנלוזה מהפורום שאתה מנהל, תביט לבני המשפחה של אנשים עם פיגור "ישר בעיניים" ותתנצל בפורום המשפחות של אנשים עם פיגור. ממש אין לי עניין שתתפלש לרגליי ואני לא בטוח שאתה ראוי לכך. "מודה ועוזב" אינו יכול להיות מישהו שחוזר ומדגיש שהתמונה משעשעת בעיניו ואינו טורח למחוק אותה. אינני יודע איזה חינוך קיבלת, אבל כנראה שרגישות ואמפתיה אינם בתחום שלך. אינך מסוגל להבין שהישג של אדם עם פיגור, שעשוי להיראות בעיניך קל ערך, הוא הישג שעולה עשרת מונים על הישג דומה של אדם "רגיל". ========================================== הודעה מ: tommythecat אל: עמיקםרז תאריך: 09/06/2004, שעה: 12:09:16 לא ברור לי מה אתה רוצה. התנצלתי בפורום תזונה, בפורום זכויות ומגבלות (נכים), בפני אתי אברהמי ובפניך באופן אישי. כנראה שאתה לא תבוא על סיפוקך עד שאני לא אתפלש לרגליך וזה כבר מעלה תהיות לגבי מניעיך האישיים. שמעת פעם את המשפט מודה ועוזב ירוחם? מבחינתי העניין סגור. יוסי ========================================== הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat תאריך: 09/06/2004, שעה: 12:04:20 זה ממש לא מספיק, ועוד יש לך החוצפה לכתוב שם "התנצלתי בפורום המדובר". התנצלות אישית בפניי איננה התנצלות בפני הפורום המדובר, ואם יש בך טיפת הגינות, ואתה נדרש אכן לכתוב התנצלות כזאת!! ========================================== הודעה מ: tommythecat אל: עמיקםרז תאריך: 09/06/2004, שעה: 11:13:23 עמיקם, פירסמתי התנצלות נוספת בפורום שמנהלת אתי אברהמי. יוסי ========================================== הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat תאריך: 09/06/2004, שעה: 11:10:34 פגיעתך אינה רק בי אישית, כפי שאתה יכול לראות בתגובות הנזעמות להודעתך, שרק חלקן התפרסמו בפורום משפחות אנשים עם פיגור. לפיכך מקומה של התנצלות כזאת, אם היא אכן כנה, הוא בפורום הנ"ל (בנוסף לפורום שלך), שכן מערכת המסרים האישיים אינה מספיקה במקרה זה. עמיקם ========================================== הודעה מ: tommythecat אל: עמיקםרז תאריך: 09/06/2004, שעה: 09:40:27 עמיקם, אם פגעתי ברגשותיך, אנא קבל את הנצלותי הכנה. לא היתה לי כוונה לעשות כן. יוסי ========================================== הודעה מ: עמיקםרז אל: tommythecat תאריך: 09/06/04, שעה: 0:26:08 לו היה בך שמץ של הגינות אנושית, היית נכנס לפורום משפחות אנשים עם פיגור ומתנצל על ההודעה ועל התמונה שפירסמת תחת הכותרת "אם אתה כל כך אוהב לריב ולהתווכח". ההישגים שלך לאורך כל חייך לעולם לא ישתוו להישגים של ספורטאי "ספיישל אולימפיקס" ולהישגים של האנשים הנפלאים שמאמנים אותם... אבל אני מניח שאני מצפה ליותר מידי...