ההודעה הראשונה שלי בתפוז.....מתי זה היה?

Sודית

New member
ההודעה הראשונה שלי בתפוז.....מתי זה היה?

11:16 01/06/2001 בקר טוב לכולם.... לא מכירה אותכם, חדשה לגמרי פה... אבל קוראת אותכם.... דברים יפים ופחות יפים..... גיליתי גם "ריבים" - ח ב ל. שיהיה לכולנו סוף שבוע טוב, אלוהים...כמה אנחנו זקוקים לזה. מאת: Sודית | מתוך פורום: ארבעים פלוס | פתח בחלון חדש וואוו - יותר מ-10 שנים.....מצחיק ומעניין לראות ולהיזכר. חפשו את ההודעה הראשונה שלכם.....זה יכול להיות שירשור מדליק ביותר. סודית במתח......

גלי130

New member
יפה לך שזוכרת את פרטי ההודעה הראשונה

חבל. אני לא. כתבתי פה ושם אבלאין ליציוני דרך.

Sודית

New member
ניראה לך שאני זוכרת? בגיל הזה? ממש לא.....

כל אחד יכול לחפש את ההודעה הראשונה שלו בתפוז. הנה לך הסבר..... כשאת נכנסת לדף של הפורום, תסתכלי למעלה משמאל - יש שם שורה בכחול......חפש ב.....ואז שורה ריקה עם מגדלת - שם את מתקתקת את הניק שלך ומשמאל לזה כתוב "חפש" וגם "מתקדם". את לוחצת על מתקדם, נפתח לך דף חדש שבו את יכולה להכניס את פירטי החיפוש.....הכי חשוב זה לרשום את הניק שלך ואת הפורום הראשון בו כתבת. ואז את רואה את כל ההודעות שכתבת. כאן את מתחילה ת'חיפוש..... כל פעם יורדת לסוף הדף וממשיכה הלאה עד שאת מגיעה לדף הראשון של אותו פורום שבו כתבת בהתחלה, עד שאת מגיעה להודעה הראשונה שלך. את הבנת את זה ברכה?

גלי130

New member
או או או סודית לא כל כך הבנתי

אבל אנסה ללכת בעקבות ההסבר ותודה רבה לך

אפי 7

New member
פעם ראשונה שנכנסתי לתפוז הניק שלי

היה offe. כאשר הייתי מגיעה למפגשים - לא קראו לי בשמי הפרטי אלא בשם הניק - וזה ביאס אותי. לכן החלפתי את השם לאפי - שזה קיצור חיבה לשמי האמיתית אפי

Sודית

New member
שאני אבין..... זה נשמע כזה פולני?

לאיזה שפה אתה מציע לי לעבור? ולא שכחתי לך שלא הבאת ת'מרשם.....

למעלה