ההודעה הראשונה שלי

ההודעה הראשונה שלי

מי מוכן לעשות מאמץ ולמצוא את ההודעה הראשונה שלו בפורום? עברתי על כמה אימיילים ישנים ומצאתי את שלי, אני עד עכשיו צוחקת. מעניין אותי מה אתם כתבתם בפעם הראשונה ואם תצליחו למצוא את זה. בהצלחה! אגב, ההודעה הראשונה שלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=742&msgid=64436177&archive=1

Gilliana

New member
WOW, רעיון ענק! ../images/Emo45.gif

איזו נוסטלגיה! אנסה לחפש את שלי גם.

ואו! שנים!../images/Emo6.gif

העצומה מזכירה לי את אין-ספור המיילים ששלחתי לערוץ AXN בנוגע לשידור אקספיילס. זה היה לפני עידן צפיות הישירות באינטרנט, וכשהפסיקו את זה בעונה ה-3 פשוט התחרפנתי!!!

Gilliana

New member
נכון, זה נורא עיצבן

חזרו על שלושת העונות האלו שוב ושוב ולא המשיכו הלאה - קמצנים.
היום אני כבר למעלה משנה לא מחוברת לא להוט ולא ליס, מי צריך אותם בכלל?

אני ממש תומכת בך בעניין

אם הייתי חיה לבד בבית קרוב לודאי שלא הייתי רוכשת כבלים, מי צריך אותם כשיש אינטרנט?? מאוד קמצנים! אני לא מבינה למה לעצור באמצע. מעניין אם איזה ערוץ יחליט בכלל לשדר את זה שוב אי פעם.

orityemini

New member
אבל טלעד כבר לא קיימת כרשת שידור

אז מה הבעיה? וחוץ מזה שאני מניחה שעכשיו כבר עבר מספיק זמן כדי AXN או כל גוף אחר יוכל לקנות את הזכויות מחדש...

אבל טלעד עדיין קיימת כחברה

אפילו אם אינה משדרת ... והיום אין ערוץ שירצה לקנות. AXN אינו קיים עוד ואני בספק אם ערוצי הסדרות האחרים של יס או הוט יתעניינו לרכוש את הסדרה

1Shir

New member
מה שהכי יפה בסיפור הזה

הוא שעד היום יש כמה פרקים שלא ראיתי אני מניחה שאם היו משדרים את הכל, זה לא היה המצב אגב נראה לי שהוט ZONE החליף במהותו את AXN ?

orityemini

New member
כמה שאני מקנאה בך עכשיו! ../images/Emo13.gif

הלוואי והייתי מגלה פרק שלא ראיתי עדיין
(רצוי מעונות 1-6)...

orityemini

New member
פרסמתי לא מזמן את ההודעה הראשונה שלי

בהתקף נוסטלגיה חריף, אבל אעשה זאת שוב, כי הרעיון נפלא! קצת חפרתי בפורום ומצאתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה, הייתי בת 19 : "שלום קוראים לי אורית....ו orityemini ו 19:51 | 27/04/03 ואני צופה בתיקים בקביעות מהעונה הרביעת בערך (הפרק הראשון שראיתי היה עם הג'וקים מהעונה השלישית אבל זה כבר סיפור ארוך) אני אספנית כפייתית של כל מה שקשור לתיקים, למרות שדיי התמתנתי במהלך השנים...יש לי כמעט את כל פרקי הסידרה על קלטות וידאו, מלא מגזינים (בינהם מגזינים רשמיים של המועדון הרשמי בארה"ב), פוסטרים, קלפים, צמידים, ספרים, מדריכי פרקים, קלסרים, מדביקות, קלפי משחק, לוחות שנה, דיוידי של העונה הראשונה, דיוידי של הפרק EXISTENCE ושל THIS IS NOT HAPPENING, משחק מחשב, אנציקלופדיה ממוחשבת של הסידרה וכו' למען האמת יש לי גם את בובות הבארבי המקוריות של מאלדר וסקאלי אבל אני לא מרבה לדבר על זה מסיבות מובנות... ויש לי גם חתימה מקורית של ג'יליאן אנדרסון, פגשתי אותה השנה בלונדון וגם כמה תמונות איתה. אסף ואיב הם האנשים היחידים שאני מכירה מהפורום הזה, שמחתי מאוד להיתקל בפורום של תיקים ובאנשים שאוהבים את הסידרה לפחות כמוני. אדם, כל הכבוד ובהצלחה!"

Gilliana

New member
ממש מרגש לקרוא את ההודעות האלו ../images/Emo13.gif

איזו דרך עברנו יחד מאז.

למעלה