ההודעה הראשונה שלי

noy_boner

New member
ההודעה הראשונה שלי

שלום חברים , אני מעריץ די חזק של רדיוהד כבר שלוש שנים , ואף אחד לא סיפר לי על הפורום הזה ! להוכחת רצינותי , התיכנון הגדול שלי בסוף הבגרויות היה לסוע לפורטו להופעה ( שעכשיו נמצאת באיזה דיסק מטרף ) עכשיו , מעניין , כנראה ששאלו את זה , אבל מה השיר הכי טוב מהחדשים ? לדעתי there there או punch up at a wedding מה דעתכם?

polyethylene

New member
קצת קשה לי לקבוע מה הכי טוב../images/Emo15.gif

כי כבר הגעתי למסקנה שאף פעם ביצועי ההופעות בסופו של דבר לא נשמעות כמו בדיסקים. אבל כרגע there there יושב אצלי חזק כשיר הכי טוב מהדיסק הקרוב. ברוך הבא אל מחוזותינו
the crash - star

Major Thom

New member
ברוך הבא! ../images/Emo65.gif

את החדשים שמעתי בימים הראשונים שהם היו ברשת, ואחרכך החלטתי לוותר על הקטע הזה עכשיו ולחכות לדיסק החדש, ככה שאני לא ממש זוכרת אותם. אבל there there ממש טוב
counting crows - amwrican girls

Vul2re

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני לא מסוגל לשמוע שירים חדשים מהופעה לפני שהם יוצאים בגרסת האלבום.. (אלא אם כן אני בהופעה, כמובן :) ההתרשמות הראשונית אצלי חייבת להיות מהדיסק, כפי שהאומן התכוון שהיא תשמע

אני תומך בדעה הזאת

כמו כן שרוב ההקלטות מההופעות הן לא באיכות מזהירה, ולא משקפות את טבעו האמיתי של השיר.

The trickster

New member
תגובתי

לשמוע שירים מהאינטרנט לפני שהם מופיעים בדיסק זה קטע שדי טוב אבל וויתרתי עליו לפני 3 שנים - הרס לי את כל הדיסק אני מעדיף לשמוע אותם אחרי שהדיסק יוצא זה לא טיבעי חברה ואני לא סתם אומר - אני מאחד הסרוטים כמו פולי ף)

למעלה