ההודעה הראשונה!!!

ההודעה הראשונה!!!

אנשים ואנשות- מצאתי רעיון ממש חמוד בפורום ימי הולדת ומתנות והבאתי אותו לכאן! הרעיון הוא של- shaked b מה הייתה ההודעה הראשונה של כל אחד ואחת מכם בפורום? בואו נבדוק את זה-אז איך בראשית הפורום מעל הכניסה לתיבת המסרים ניתן לחפש הודעות! יש מקום לכתוב ומתחתיו כתוב "חיפוש" ו"חיפוש מתקדם"! 1. לחצו על חיפוש מתקדם! 2. כתוב "קריטריון חיפוש:" ומתחת כל מיני דברים, סמנו את "שם משתמש" 3.נפתחה לכם חלונית לכתוב, כתבו בה את הניק הראשון שבו כתבתם בפורום! 4. נפתח לכם דף עם כל ההודעות שכתבתם באותו נייק, לחצו למטה על הדף הבא, עד שלא יהיה יותר לחצן כזה. 5. פתחו את ההודעה הכי תחתונה והעתיקו את התוכן שלה לתגובה לשרשור הזה! זהו! זה מאוד נחמד

חחה וזאת ההודעה שלי...

שלום כולם!!!ו שלוליק 658 / סוף הדרך ו 14:39 | 28/07/04 שלום כולם! אני חדשה פה! קוראים לי אור ואני בבבתתת ולא בן. אני ממש רוצה שחיים ונעמה יזכו בגמר! (אפילו שאני יודעת שהם לא זכו) אז ביי בנתיים! תמיד בשמחה!!! גם אני אוהבת את פורום סוף הדרך! ד"ש לכולם- שקדוש,נוגית,ריקי,טלוש,דנה כמובן!,המקורית, שוקו עלית וליאורה בכל דקה של רוגז אתה מבזבז 60 שניות של שמחה!!! חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל החיים הם כמו רכבת אך בדבר אחד הם שונים הרכבת נוסעת חוזרת החיים לא חוזרים לעולם... יש לנו אהבה והיא תנצח (העם עםגוש קטיף!!!!)

noooga

New member
אני מתביישת....

ויש לי סיבה טובה. אני אוותר...

חחח...אני יודעת למה...LOL../images/Emo6.gif

אבל אני לא אספר..כי זה לא יפה להיות מניאק(נכון שיקה
)

noooga

New member
טוב, לא אכפת לי לספר..

אבל זה לא הכי מעניין אז אני אוותר..

noooga

New member
סתם, הייתי פאקצה כזאת..

"אני מתה על חיים!!!! למישהו יש פרטים עליו?!?!"- משהו בסגנון הזה

חחח...הייתה לך סיבה טובה,לא../images/Emo35.gif

סתם אל תיבהלי..עדיף שאני לא אתחיל..הרי סיכמנו,נכון נוגית

חחח- תראו מה אני כתבתי...

אני דווקא רוצה שנב ולובו יינצחו.... לא אהבתי את הזוגות האלה. אין בכלל מתח..... אני רוצה שנדב ולובו ייזכו במכונית, הם בכלל לא היו בלחץ, חוץ מזה הם היו הכי טובים

רגעעע שכחתי את זה:

לריקי החמודה שמשאירה את כולם עם חיוך נוגה המתוקה שתמיד שמחה שקד המדהימה שנותנת תשובה על כל שאלה לשלוליק היפה שנותנת לאנשים להביע דעה לדנה הזריזה אני מקווה שנהנת בטיול. לטלי הכלה הטרייה. לאפרת ופאר שתמיד דואגים לפורום שלנו. לליאורה מקווה

limors2

Active member
הממ הנה שלי....../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

אני הייתי פה כמעט מההתחלה של הפורום האהא
איך היה בא לי להרביץ לה.... מאת: limors2ו 21/05/04 | 13:12 בהתחלה של התוכנית נעמה פשוט עצבנה אותי!!!! רציתי להעיף לה כאפה!!!! אבל התרגלתי אליה... ההימור שלי למנצחים בתוכנית זה נדב ולובו או חיים ונעמה....

חחח קבלו.....

לרעות ויהודית המקסימות קודם כל, זה נורא יפה מצדכם שאתן נכנסות ופעילות בפורום... דבר שני- אתם הייתם הזוג הכי טוב בתחרות, איזה באסה שהלכתם... דבר שלישי- עם איזה זוג הכי התחברתם בתחרות והייתם ביחסים טובים? אם בהתחלה היו נותנים לכם לבחור מישהו להיות איתו מהקבוצה בסיבוב הזה, את מי הייתם בוחרות? דבר אחרון ולא קשור- רעות את היית ממש אחלה בקטע של הג'וקים, אני לא חושבת שעוד הרבה בחורות היו עושות את זה! (למרות שאני (בחיי הכלב שלי הכי מקסים בעולם) הייתי עושה את זה...)

mayan174

New member
חחח ושלי זה:../images/Emo8.gif

סקרו mayan174 / סוף הדרך 2 ו 02:29 | 08/08/05 מי ינצח בגמר הגדול? ז'ניה ועובז? אוהד ויש-אל? אמילי ורותי? אשמח לקבל את כל העולה על רוחכם...

למעלה