ההודעה לכוללללללםםםםםםם!!!!

tallywood

New member
ההודעה לכוללללללםםםםםםם!!!!

לפני כמה ימים חשבנו שהרעיון לחפש אנשים מצוות הפורום הוא מצויין, לצערי העניינים התפרשו קצת אחרת וחלק גדול מזה זה באשמתי. אנשים באמת שאין לי שום דבר נגד גיל אל תשכחו שאת גיל 18 עברתי לא מזמן ככה שאולי אני יכולה להבין ללבכם, אני מבינה שההודעה נשמעה כמתנשאת ומעליבה אבל חלילה זו לא הייתה כוונתנו.לכן אני מודיעה קבל עם ועדה שאני מצטערת על עוגמת הנפש שנגרמה לחלק גדול מכם. ובנוסף אני מבקשת.... לא... מפצירה בכם לשלוח רעיונות ותכניות לגבי הכנס ממש כל מה שעולה על רוחכם(אפשרי בכיוון של מוצרים למכירה או אפילו הצגות שתרצו להעלות.....). ושוב פעם הדבר האחרון שאני ארצה זה לגרום לקרע בפורום הרי בלעדיכם אין מימוש של הכנס לא? אני מקווה שבזה יירגעו הרוחות. נ.ב: השם הוא טל ולא טלי!

gabrielle

New member
אפשר לשאול שאלה?

אני בשוק מעצמי שאני שואלת את זה, אבל... דיברתן עם השחקניות? יש.. אהמ... סיכוי שהן יבואו?

tallywood

New member
../images/Emo13.gifטוב נראה שקצת נרגעת!

וזה טוב ככה אפשר לדבר בצורה מתורבתת יותר אז ככה אני יכולה להגיד שיש סיכוי גבוה שהאדסון תבוא ומעבר לזה השאר בדיונים. אבל גם עם האדסון לא הכל סגור למרות שנראה שאיתה העניינים מתחילים לזרום. הייי לגבי הרעיונות שביקשתי להציע אז אני אשמח לשמוע גם ממך ובתקווה שמה שהיה עבר כן?

gabrielle

New member
היתה לי סיבה להתעצבן את לא חושבת?

למתי הכנס מתוכנן? את הרעיונות שלי אני אגיד, בתקווה שגם אתן תשתפו פעולה, וכמו שאמרת- מה שהיה עבר....

Cally1

New member
ירדן

אני עדיין לא רואה סיבה לעצבים שלך,אבל לא נורא. עברנו את זה? סבבה,תעלי רעיונות,אבל אל תצפי ליותר מדיי מידה.כי מאמי,כמה שיותר אנשים ידעו,ככה יהיו יותר ויכוחים.את לא חושבת?

gabrielle

New member
לא כל דבר ניפתר בויכוח ../images/Emo57.gif

את יכולה לשתף את הפורום ותאמיני לי שנשמח לשמוע כל התקדמות שיש בנוגע לכנס... אנחנו נציע רעיונות - אם הולך טוב אז סבבה , ואם לא אז לא קרה שום דבר... חבל שלא באתן בגישה בזאת בהתחלה- הכל היה ניראה אחרת והיינו חוסכים לעצמינו המון עצבים ומתח מיותרים ( עדיין לא הבנת למה התעצבנתי? הסברתי את עצמי יותר מכמה פעמים - אבל לא משנה כמו שאמרת עברנו את זה ). אחרי מה שהיה, אני כן מצפה להרבה מכן... מגיע לנו.

Cally1

New member
שוב פעם

אמרתי מהתחלה,ברגע שיהיה מה לספר-כולם ידעו הכל. אם לא מספרים כלום-כנראה שעוד אין מה להגיד. חכו,יש עוד זמן.ואכן מגיע לכם,והכל נעשה רק למענכם.וכולנו מקווים שהכל באמת יצליח,כי יש סימנים טובים מאד לזה.

למעלה