ההודעה תקפה ל13.8.2005!!

ההודעה תקפה ל13.8.2005!!

לכל מי שיש yes בכבלים יכול לראות היום את הסרט "החומה" בערוץ יס 2 בשעה 00:58!!

itaikuskus

New member
אבל

טומי זה חתיכת בדיחה עצובה וסקול אוף רוק זה סרט לילדות... מדברים איתך על החומה..

הסרט עצמו די דפוק

אבל האלבום די יפה אחרי מלא זמן שלא שומעים אותו והכי יפה זה see me feel me האחרון

itaikuskus

New member
זה טיפשי וקליל

והיי, אל תבין לא נכון, גם אני דיי נהניתי ממנו, אבל מפה ועד לשים את זה באותה שורה עם החומה יש עוד דרך ארוכה. זה בדיוק מהסרטי רוקנרול שילדות מתלהבות מהם, כולל עלילה קיטשית, מורה גמד, וילדה שמנה וכושית ששרה כמו ארית'ה פרנקלין. זה הכל.

One Echoe

New member
../images/Emo3.gif חחח אוקיי

לא נראה לי שהוא השווה אותו לחומה..הוא סתם רצה להגיד שיש אותו כי זה סרט נחמד..

itaikuskus

New member
טוב נו

בכל זאת,אם אנחנו כבר מדברים על סרטים ביס 2 היום ב23:00 (סרט אחד לפני החומה) יש את אנשי המסיבות, שהוא סרט שמתאר את סצינת מנצ'סטר, החל מסוף שנות ה70 בהופעה ה"היסטורית" של הסקס פיסטולס בעיר מה שגרם לתקומת להקות כמו ג'וי דיויז'ן,הפי מאנדייז,באזקוקס וכו'. הסרט עוקב אחרי ה"אבולוציה" של הסצינה בעיר, שעד אותם תמיד היתה בצילם של ערים פוריות מבחינה מוסיקלית כמו לונדון וליברפול,והנה היא זוכה לעדנה. מאוד מומלץ,מאוד מבדר,מאוד ציני,מאוד מעניין. טומי כאלבום הוא אלבום בסדר גמור...אבל הסרט זה פשוט בדיחה. בעצם, חוץ מההופעת אורח של קלפטון..זה היה לעניין.

וואלה!!

Twenty-four hour party people נחשב לסרט חשוב, שזכה לתשבחות רבות. טרם זכיתי לראות אותו וגם עכשיו לא אזכה, כי אני בהוט. למרבית ההפתעה, גם את "טומי" לא ראיתי בשלמותו מעולם (רק קטעים). אני לא בטוחה שאני רוצה לצפות בו. זה עלול להשפיע לרעה על דעתי על ה"מי".

אויש אנשים תפסיקו עם זה

תקשיבו לא השוויתי את החומה וטומי ביחד כי ברור שהחומה זה יצירת אומנות שכופלת את טומי אוקי??? עכשיו טומי כאלבום הוא חמוד ביותר והסרט הוא גם כן חמוד וילדות שמתלהבות מעלילות קיצ'יות לא נראה לי יראו את הסרט טומי רק כי זה רוק הלא כן??? אז יופי אז הוספתי כי יש עוד אופרת רוק היום וזה טומי אז בלי תגובות של ילדים קטנים !

One Echoe

New member
גם את היית ילדה ציף?!../images/Emo3.gif

ועוד ילדה גרופית?

התכוונתי ילדות ששומעות המורדים

רואות המורדים ומתנהגות כמו פקאצות או פרחות ושומעות מזרחית והיפ הופ

ציטוטט

"עכשיו טומי כאלבום הוא חמוד ביותר והסרט הוא גם כן חמוד וילדות שמתלהבות מעלילות קיצ'יות לא נראה לי יראו את הסרט טומי רק כי זה רוק הלא כן???"

למעלה