ההולודק כבר בדרך...

ההולודק כבר בדרך...../images/Emo77.gif

לא הצלחתי להבין איך בדיוק זה עובד. כנסו ותראו את הסרטון... רמה חדשה של מציאות מדומה.

n i v1

New member
../images/Emo32.gifשאלה לאנשי הפורום

היום אמרו לי שבתור מנהל אני צריך להחיות פה את הדיונים, להעיר את האנשים, לייצר יש מאין. במקרה פגשתי את אחד מהחברים בפורום בהפגנת סטודנטים. מה דעתכם על זה? האם זה תפקידם הבלעדי של המנהלים לקדם דיונים? או שמא זה גם תפקידכם?

DDN

New member
זה תפקיד משותף

המנהל צריך להראות נוכחות. וכן, אם הפורום "מת" לנסות להחיות אותו. ולפעמים, כשהפורום מבוסס סדרה או סרטים שנגמרים מתישהו, גם הקהילה נעלמת. לצערי אני חווה את הבעיה עם שניים משלושת הפורומים שלי. גיבורי על חי רק בתקופה שיוצא סרט חדש או משהו, וגם אז, רוב הכותבים שלו נעלמו. מלחמת הכוכבים בא והולך לפי מצבי רוח. . ..

dudwity

New member
אני בעד מפגשי פורום:) ואפילו..

אם תמצאו בית גדול שנוכל להיות בו ותארגנו הקרנות באורך מלא של הסרטים וכאלה אני יכול להביא את המקרן שלי ונוכל להקרין את הדברים על מסך קולנוע ענק או על קיר גדול. אחרי הסמסטר ולפני שאני מקבע אותו לקיר ומחבר אותו למערכת הסוראונד.

n i v1

New member
../images/Emo32.gifשאלה לאנשי הפורום

היום אמרו לי שבתור מנהל אני צריך להחיות פה את הדיונים, להעיר את האנשים, לייצר יש מאין. במקרה פגשתי את אחד מהחברים בפורום בהפגנת סטודנטים. מה דעתכם על זה? האם זה תפקידם הבלעדי של המנהלים לקדם דיונים? או שמא זה גם תפקידכם?

sysiphus

New member
במעט פורומים אחרים שפקדתי

המנהלים היו הרבה יותר פעילים. הכתיבו את האג'נדה, העלו נקודות לדיון, הכתיבו נושאים שבועיים לדיון וכיו"ב. אם לא לעורר דיון, מה מטרתו של מנהל פורום? אם הפורום היה סגור, אזי מנהל הפורום הוא הקובע מי נכנס ומי לא, ולכן הוא צריך לאשר אנשים חדשים ולשים עין על הדיונים. במקרה שלנו של פורום פתוח, תפקיד זה זניח, והתפקיד פה הוא הרבה יותר ניהול תוכן - לעורר שיחה ולנהל אותה לכיוונים שאליה אתה רואה לנכון לנווט אותה. לדעתי.

NomadSoul

New member
לפי דעתי, לא

לדעתי, תפקידם של המנהלים הוא מנהלתי - לדאוג שיהיה סדר, ולשמור שהדיונים יתנהלו בהתאם לחוקי הפורום. כל השאר תלוי בכל חברי הפורום - הכחולים, השחורים והאדומים (כשיש).

itstzar

New member
אפרופו ../images/Emo32.gif מי כאן רואה דוקטור הו וטורצ'ווד?

למעלה