ההומאופת נתן לילד DNA

Night Light

New member
ההומאופת נתן לילד DNA

וזהו יומו השני של הילד על DNA, ויומו ה-5 על שמן דגים. אני רואה בהתנהגות שלו היום שיפור ניכר, ותוהה אם זה צירוף מקרים, ו/או הרצון הסובייקטיבי שלי לראות את הילד מתאזן, או שבאמת ייתכן שכל כך מהר יש שיפור.... תוך כמה זמן אמורה תרופה הומאופטית להתחיל לסייע?

שלום רב

לי אישית לא מוכרת תרופה הומיאופתית בשם DNA ושמן דגים אינו הומיאופתיה. משך הזמן שתרופה הומיאופתית מתחילה לסייע נע מיום אחד למספר שבועות, תלוי במצב,בדיוק שבבחירת התרופה המתאימה וגורמים נוספים. הרבה בריאות

DNA

שבוע טוב, הרמדי הופקה מ- DNA אנושי. הפרובינג נערך בשנת 2000 ע"י Phillip Robbins פרטים מלאים על הרמדי, פרובינג, זיקות ועוד ניתן לקרוא בחוברת שיצאה ע"י האגודה הישראלית להומאופתיה בשיתןף ויא- הומאופתיקה : "סמינר עם ד"ר אג'יט קולקארני" אוגוסט 2004. רמדי מיוחדת ומעניינת מאד. בברכה, שלומי.

האמת

שקיוויתי שאם כבר ענית אז יכולת לספר משהו עליה, או שמה רק החוברת יודעת. בכל מקרה מדובר ברמדי שמתאימה למצב שבו בן אדם מסתכל על היכולת שלו ושוקל אותה אם הוא מסוגל או לא מסוגל, אם יד לו את הכלים המתאימים להתמודד את האירועים שיבואו בחיים בעזרתם או שמה הוא חלש. זה אדם שלא יודע היכן הוא מקומו בעולם וכל הזמן צריך למצוא את החיבור המושלם אל מי שעומד מולו. הוא חי את חייו בתנועה תוך כדי שהוא מבקש לאיחוד גופים ונשמות מושלם. הוא עשוי להרגיש פעמים רבות כמו כרומוזום עודף או חסר. יש מיכסת משתתפים מסויימת והוא עסוק בשאלה אם הוא במכסה או לא, אם "סופרים" אותו. פעמים רבות הוא מוצא את עצמו בתוך מצב שאינו יכול להחלץ ממנו גם אם הוא רוצה. הוא עשוי להרגיש כמו אסיר כפוי עליו להשאר ולמלא את התפקיד. הוא מתקשה בשינויים וחייו הם חד מיימדיים. הוא נמצא בתקשורת ומבקש מאוד לתקשר עם אחרים. הוא אדם של הרבה ידע פנימי אינטואיטיבי. תחושת חוסר מתמדת, תנועתיות רבה שממוקדת בחיפוש הנפש התאומה, החצי שמשלים אותו. זה לא מהחוברת אלא מתוכי

למעלה