ההופכים יפי הנפש לאינדיאנים???

Mr.Z

New member
ההופכים יפי הנפש לאינדיאנים???

אני נכנס לפורום ומה אני רואה? אני רואה שמאלנים שמקללים, מעליבים, עצבניים ואת הימנים אני רואה כותבים בשלווה ועונים תשובות לעניין ולא סיסמאות ריקות מתוכן כמו אד. משום מה זה מוזר לי כי לפי תפיסת העולם של השמאל, הימנים הם צ´חצ´חים, אינדיאנים, אספסוף, שמאלני מהכיתה שלי אף קורא לנו בבונים. האם השמאל יצא משלוותו? האם השמאל במצוקה? האם השמאל משתמש בסיסמאות ריקות? האם השמאל מתעלם מההיסטוריה? כנראה שהתשובה לשאלות אלה היא חד משמעית כן! אני חושב שהפורום הזה משקף את החברה הישראלית שמורכבת משמאלנים שטועים ולא יכולים לקבל את זה, ומימנים שצדקו לאורך כל הדרך והעם גילה את זה ולכן העם זז ימינה. האבסורד בכל העניין הוא שהשמאל הדרדר ונמצא במצוקה כל כך קשה עד כדי כך שהוא משווה בין לוחמי חירות ישראל שפעלו למען חזרתה של מדינת ישראל לבעליה החוקיים מתוקף היסטורי ודתי, לבין טרוריסטים שפלים שמטרתם היחידה היא לרצוח יהודים בגלל שהם יהודים,טרוריסטים שאומרים שהיהודים הם בני קופים ושהם מקור כל הסבל והצרות בעולם, טרוריסטים ששוללים את קיומה של מדינת ישראל ורוצים להשמידה, טרוריסטים שכבשו את איזורי יש"ע מבעליהם החוקיים מתוקף הסטורי ודתי. לסיכום, אני רוצה להגיד שכנראה שהסטיגמות שהשמאל הצמיד לנו נעלמו כלא היו, ואולי אף עברו לצד השני, אולי השמאל הופך להיות אספסוף? ותחשבו על זה...

שמאלני

New member
אני לא משקף את השמאל...

תגיד לי בן אדם מה אתה חושב שאני משקף את השמאל? אני בסה"כ בן עוד מעט 16חוץ מהמציאות עצמה אין לי מה לתרום לפורום הזה. אגב אם אתה חושב שבחורי הליכוד הם לא צ´חצ´חים לך לשווקים תראה כמה אתם "לא צ´חצ´חים". "אני חושב שהפורום הזה משקף את החברה ההישראלית שמורכבת משמאלנים שטועים ולא יכולים לקבל את זה,וימנים שצדקו לאורך כל הדרך והעם גילה את זה ולכן העם זז ימינה". דבר ראשון העם היה שמאלני ונשאר שמאלני,סקר עיתון "מעריב" אתמול מוסף שבת מוכיח שהעם רוצה שלום בניגוד לימנים. בכמה שאלות ששאלו את העם אני מראה לך כמה וכמה שאלות. 1. "האם אתה תומך או מתנגד לתוכנית פרס אבו עלא? תוצאות: תומך-61% מתנגד-33%. לא יודעים\מסרבים-6%. 2. "האם לדעתך ישראל צריכה כיום להאיץ את המאמצים להשגת הסדר שלום עם הפלסטינים,להכריז על מלחמה כוללת על הרשות הפלסטינית,או לשמור על המצב כפי שהוא היום?" תוצאות: להאיץ את המאמצים-54% . להכריז על מלחמה כוללת-27%. לשמור על המצב כיום-15%. לא יודעים\מסרבים- 4%. 3. "מה היית מעדיף המשך קיומה של ממשלת האחדות הלאומית בהרכב הנוכחי שלה או פרישה של מפלגת העבודה והקמת ממשלת ימין בראשות אריאל שרון,או פיזור הכנסת והליכוד לבחירות חדשות. תוצאות- אחדות-52%. ממשלת ימין-11%. בחירות חדשות-31% לא יודעים\מסרבים-6%. לפניך כמה וכמה שאלות כפי שראית שמראים שהדעות של העם שמאלניות. למרות שאנחנו במלחמה למרות שאנחנו שונאים אותם עדין העם מאמין ורוצה שלום,בניגוד אליכם. עכשיו אני שואל אותך,האם הימין במצוקה? האם הימין משתמש בסימסאות ריקות,וחסרות תוכן? האם הימין מתעלם מההיסטוריה? כנראה שהתשובות לשאלות {מה שהראתי לך עכשיו} היא חד משמעית כן!! העם היה שמאלני ונשאר שמאלני. מה לעשות הימנים כל הזמן חיים באשליות ולא רואים את המציאות. תשים לב כמה הדיעות שלכם מטומטמות,אתם מעדיפים אבנים על חיי אדם. למה אני מתכוון אבנים? למסגאד אל אקצה,מי צריך את המקום הזה גם ככה בשנים האחרונות זה שייך לערבים. אבל בשביל הדבר הזה אנחנו נלחמים ומאבדים חיי אדם. בנוסף לזה אין לכם תוכנית,אין לכם לאן להוביל את העם. כי הרי אתם הולכים לפי זאב זבוטינסק´ שהוא בכלל אמר שכל הארץ שלנו ולא צריכים להיות פה בכלל ערבים. הרי הדבר הזה במצב של היום בהחלט לא הגיוני. אז בחייך לנו יש סיסמאות,וסיסמאות ריקות? לכם אין כלום. "תנו לצה"ל לנצח",סיסמא פשוט שיקרית ומפגרת. והנה זה מוכיח עכשיו שהסיסמא שיקרית.

כבודו המחולל של ז´בוטינסקי

ז´בוטינסקי אמר שלא צריכים להיות פה ערבים? תגיד לי, אתה בכלל קראת אי פעם משהו שז´בוטינסקי כתב כדי שתהיה לך הזכות לדבר בשמו? ז´בוטינסקי הציע שבכל ממשלה שתקום ראש הממשלה יהיה יהודי, וסגנו יהיה ערבי. אתה ידעת את זה? (הוא כמובן הציע זאת משום שחשב שהם יחיו איתנו בשלום...) ז´בוטינסקי אמר שמבחינתו אף ערבי לא צריך להיות מגורש מא"י, אתה ידעת את זה? אם בגין היה בחיים היה אומר לך: "בוש! היכלם! הכיצד תעז לסלף את דבריו של אבי התנועה הלאומית בצורה כזו?"

CHOFA

New member
שמאלני

בס"ד אני ואתה כנראה לא חיים באותה מדינה.... ממה בעצם מורכבות התגובות שלך (שקראתי) עד עכשיו?? 1.כל הימנים טפשים כל השמאלנים חכמים-תרשה לי לא להתייחס לזה בכלל ,טוב ?? צריך להציב ת´גבול איפשהוא. 2.הימין בעצם מורכב מחבורת צמאי דם שכל מה שהם רוצים זה רק לרצוח ערבים-אז ככה: זה שיש כמה כהניסטים מלמד על כל הימין בערך כמו שגדעון לוי ועמירה הס מלמדים על כל השמאל(ואני ממש מקווה שהם לא!).לא ראיתי אף מנהיג ימני שקם ואמר"יאללה חברה בואו נלך לרצוח ערבים"וגם לא אף מנהיג דתי שכזה....מהצד של "פרטנרינו לשלום" משום מה יצא לשמוע תדעות האלו פעם או פעמיים(או שלוש או ....הרבה(ככה מלמדים ימנים לספור 1,2,3,הרבה אחרי הכל למה הצחצחים בשוק צריכים לדעת יותר??)) 3.ולשאלת השאלות -האם מקום =חיי אדם?? בוא ונבדוק לטענתך אם מקום מסוים גורם להרג אזרחים אז אפילו שהוא חשוב לעמ"י מבחינה הסטורית-דתית -מדינית אז צריך לפנות אותו נכון? אז אם ככה מה אנחנו עושים פה בישראל?? כמה נהרגו כי א"י היתה חשובה לנו ובחרנו להתיישב פה דווקא?? הרי הציעו לנו את אוגנדה,טפשים שכמותנו,למה דווקא א"י?? אנחנו חיים לא בשוויץ אלא במזרח התיכון וכאן אלא אם תראה שאתה עומד על שלך אתה תשרוד, אחרת.... זו הארץ שלנו ואם כל פעם שהאוטובוס מת"א לעפולה עובר דרך וואדי ערה כל הנוסעים משתדלים להיות עירניים לראות מה קורה סביבם וכל פעם שערבי עולה יש על התיק שאתו מליון עיניים זה משכנע אנשים להיות שמאלנים יותר שיבושם להם...

אד

New member
החיים על פי הסטיגמה

העולם אכן מיתהפך. אחי mrZ,תן לנו טיעונים מעניינים יותר. תודה על תשומת הלב שפורום הליכוד נותן לי,לעת עתה לא קיבלתי תשובות על שאלות מהותיות ביותר. הסיסמאות של אד אל מול הסיסמאות של הליכוד,אחלה אני במצב מצוין. מה עים הסיסמאות של נתניהו ושל שרון. "רק הליכוד יכול"????????????????????????? נתניהו עושים שלום בטוח"?????????????????? "רק שרון יביא שלום"?????????????????????? סיסמאות,דמגוגיה של מפלגת שילטון בישראל. בבקשה אחי בלי הכללות,ניראה שלא קראת כאן מספיק הודעות. אתה מוזמן. אתה חי בסטיגמה ומוכיח שהסטיגמה היא דרך חיים עבורך ותירוץ. אתה חי בדמיון.אף אחד לא מיתעסק בעינייינים הללו של צחצחים,אינדיאנים ועוד מלבדכם.בעיננו כולם שווים אף אחד לא עושה הבחנות בין פרופסור לבין עובד זבל.שניהם שווים בדמוקרטיה,שניהם משפיעים באותה המידה,שניהם שווים בפני החוק.מי שנימצא במצוקה זה פורום הליכוד,מפלגת הליכוד. כולי שאתה אינך מיצג בגישתך כלום מהליכוד,גישה סטיגמטית מיתנשאת שראויה לכל גינוי.אנא עשה בדק בית לפני שאתה מעביר ביקורת. "אינדיאנים"=אמר עומרי שרון על חברי המרכז. יש לך ולחלק מחבריך להפיץ דמגוגיה רק בכדי לומר משהו. השמאל "אספסוף"-זאת לא בושה גם אספסוף יכול להפילכם בבחירות. זה הזמן ליסלוח..... זה הזמן לחיות בשלום.

Mr.Z

New member
החיים על פי האשליות...

ישראל רוצה שינוי????????? למען עתיד ילדינו????? אלה של אהוד ברק ראינו איזה שינוי ואיזה נעליים.... ראינו שהדמגוגיה היא לא רק של מפלגה אחת אלא של |כל| המפלגות בכנסת... "אף אחד לא מיתעסק בעיניינים הללו של צחצחים,אינדיאנים ועוד מלבדכם" - אם זה נכון אז למה השמאלני מהכיתה שלי קורא לי בבון? אם זה נכון אז למה השמאלני בפורום אמר שאנו חסרי השכלה ואנשים פשוטים? ולכל השאר אני לא יגיב כי אני פשוט לא רואה טעם בהגבתי... |זה הזמן לאכול ג´חנון.|

byron

New member
אין תשובות רק סיסמאות

מי באתר הזה כתב סיסמאות? מי הביא סיסמאות של הימין? כל אלו שמגיבים מטעם הימין עונים (אולי תפקפק בתשובות, אולי תקרא להן דמגוגיה, אבל הן תשובות שמתיחסות לאשלות ספציפיות) לעומת זאת אתה חוזר וחוזר על סיסמאות אנא ענה לי מי מבקש סליחה? אתה בשם הערבים? או הערבים? לא ראיתי ערבי שמבקש מהעם היהודי סליחה על מעשי עמו אבל אנשים כמוך שמתנצלים בפני הערבים שאנחנו מגינים על זכותנו לחיותראיתי גם ראיתי בבקשה פעם אחת תן תשובה ולא סיסמאות

תגובה, גם עבור הבגיניסט

סלח לי מאוד ידידי אבל אתה חי בסרט פרטי משל עצמך. האם הסתכלת מה שיעור התומכים (עכשיו, בעיצומה של האינתיפאדה) במגעי פרס-אבו עלא? האם יודע אתה מה שיעור התומכים כיום בהסדר קבע המבוסס על 2 מדינות לשני עמים בגבולות 67? החברה הישראלית אולי איבדה את החשק לעשות שלום - אבל מה-זה הבינה את הצורך. נ.ב לבגיניסט, לפני זמן רב שלחת לי הודעה ואני שכחתי להגיב עליה, ההודעה דנה בנזק שגרמה ממשלת הליכוד לכלכלה - אתה אמרת לי שאם הערך המהוון של הסכמי שלום הוא אינסופי (כפי שחשבת שטענתי) היה צריך מנחם בגין לגרום לפריחה כלכלית אדירה. ובכן: הסכמי שלום אכן יכולים לגרום ליתרונות כלכליים באשר הם מעודדים השקעות, הבעיה היא שמנחם היקר, להוציא האפיזודה שנכפתה עליו ע"י דעת הקהל והמעורבות הבינ"ל, נקט במדיניות התנחלות אלימה לאורך כל 2 הקדנציות שלו (ע"ע לבנון), נוסף לכך כיוון שמדיניותו הכלכלית היתה כה מחפירה לא עזרו לו שום הסכמים. לשם השוואה, פרס ורבין הפיקו מהסכם השלום עם ירדן ועם הפלסטינים תמורה הרבה הרבה יותר גבוהה, וכיוון שגם נקטו במדיניות כלכלית נבונה (להוציא סוף 95) הרי נהנתה החברה הישראלית משנות שגשוג שלא חזרו עוד מאז.

byron

New member
איזה לחץ בינ"ל

לא בגין ולא בן-גוריון נכנעו אי פעם ללחץ בינ"ל (לעומת חלק לא קטן ממשיכי דרכם) מי שחיבל בפריחה הכלכלית שהייתה צריכה לבוא מה"שלום" עם מצריים הייתה מצריים. עודף התיירים שמגיע משם פשוט פוגע בנו. גם מסרנו להם את הנפט היחידי שהיה לנו. והם לא רוכשים דבר מישראל, סחר החוץ שלנו איתם הוא בכפיה. אז אנחנו לא צריכים עוד "שלום" כזה. סקרים מוכיחים את מה שהסוקר רוצה להראות. תסלח ליושבי פורום זה שאינם מאמינים לסקרים. בקרב מכרי 60% לא מעוניינים בהסכם אבו עלא- פרס (הרס) וכל אלה שהיו מוכנים לקבל אותו מוסיפים את ההערה שהם לא מאמינים שזה יעזור. את זה עורכי הסקר "שכחו" להזכיר

למעלה