ההופעהההההההההההההההההההההההההההההה

karoleking

New member
ההופעהההההההההההההההההההההההההההההה

הרגע חזרתי הביתה, אחרי ששמתי את אוריאן במונית לירושלים, שזה גם היה סיבוך לא קטן...כי עד שמצאנו את התחנה המרכזית בכלל
לקח לנו שעה, ואחר כך את המוניות, שתמיד ראינו אותם בכל זווית אפשרית אבל היה צריך לעבור משהו שנראה כמו גיהנום בשביל להגיע אליהם
. בסופו של דבר, אחרי כמה פרסות שטוב שלא עמד שם שוטר (לפחות כך אני מקווה) אוריאן כבר בירושלים. אבל היה שווה כל שניה
... ההופעה הייתה הכי טובה מכל ה-4 שראיתי. הכי ארוכה גם נדמה לי. היה מאוד כיף. אנרגיות מטורפות היו שם. היו לנו קצת בעיות לתלות את השלט וגם אחרי שתלינו אותו, תלשו לנו אותו אנשים בטענה שזה מפריע למרות שדקה לפני אמרו שזה לא. אז החלפנו לו מקום, שמנו אותיו על הגדר האחורי וגם שם אנשים הורידו אותו. פשוט רוע לב.
אז ירדנו מזה. בסוף, שלומי קיבל את השלט במתנה, אבל שכחנו לחתום עליו.
מחר תמונות...ויש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חלומות פז

orianush

New member
../images/Emo6.gif

בסופו של דבר הדרך זה חלק מהחוויה
איזה אנשים הזויים היו בדרך את לא מבינה.. הייתה הופעה ממש טובה.. מלא אנשים, שמח טוב קרול סיפרה מספיק
היו שם הרבה צלמים אז תעקבו באינטרנט אולי יהיו תמונות וקרול את מעבירה לי דיסק עם כל התמונות שצילמנו
טוב יש לי איזה שעה לישון שבוע טוב לכולם
ושלומי שוב תודה על הכל!!!

בוקר טוב ושבוע מצויין בנות ../images/Emo8.gif

הדרך , הפקקים , התחנה המרכזית , השלט ...הכל טכני , היתה הופעה מדהימהההה , שמחתי במיוחד לראות ולשמוע את הדיווה לאה שבת איזה מדהימה היא תותחית אמיתית ( התפוח לא נופל רחוק מהאח ...) , בקיצור גם לי יש אחלה תמונות , אני אשלח לכם במהלך היום .

nina41

New member
איתן גם אתה היית שם? אחלה העיקר שנהנתם

מחכה לתמונות ממי שצילם מאיה

nina41

New member
הייתה חחחח ולא היית , סליחה על הטעות../images/Emo6.gif

karoleking

New member
רשמת נכון... למה לתקן?

אתה היית....כך כותבים... עברית קשה שפה
תמונות כנראה שרק בערב... יום נפלא

nina41

New member
לעזזל עם העברית הזאת לפעמים היא קשה לי

אגב, אם לא אמרתי אז לא נולדתי בארץ אני 11 שנים בארץ בסך הכל נולדתי ברומניה סתם שתדעו את זה. מאיה

karoleking

New member
אז אם כך מותר לך../images/Emo13.gif

ואגב, גם אני תוצרת חוץ! ולפעמים גם אני נופלת ברשת של השפה הזו
.. ואני שמחה שמתקנים אותי!

רגע מרגש על קיבוץ גלויות ../images/Emo6.gif ולי אין מנוחה

2000 שנה , יש גם ארגנטינאים , ויש טורקים ולכל שפה יש את " הרשת " שלה ...לא נורא בכלל , כבר לא מחפשים דיפלומה בגילנו המופלג , קרול איפה התמונות שלך ? מה קורה איתם ? .

karoleking

New member
סבלנות דואק סבלנות

אני בעננים מאתמול! למרות שהיו לי יומיים קשים בלי כמעט שעות שינה כדי להפריד ביניהם, אני נחושה לעלות לכאן עוד הערב לפחות חלק מהתמונות.. חשבתי שאם אוריאן תתקל באיזה קפה אינטרנט בחו"ל, היא ישר תנסה להכנס לפורום. ואוי לי אם לא יהיו שם תמונות
.. היא כל כך הייתה חסרה לי היום, לא היה לי עם מי לחלוק את התחושות שהשאיר לי החלום של אתמול.

רוצה הכל כאן ועכשיו ...לאן נסעה אוריאן ?

את תמיד יוכולה לחלוק את החלומות שלך איתי , בתנאי שהם לא סיוטים
, תתחילי בזה שתעברי לנו חלק מהתמונות שפקדו אותך בחלום ...

orianush

New member
האמת היה אינטרנט באוניה

אבל אמרתי שאם חופש אז עד הסוף חח

למעלה