ההופעה אמש באיניגו

ההופעה אמש באיניגו

הופעה רביעית השבוע. והשיאים עולים. הקהל הפך להיות להקת הליווי של מאיר. מאיר היה במצב רוח הומריסטי וההופעה בהחלט נחשבת בעיני לאחת המעולות. אולם מלא עד אפס מקום, קהל צעיר ברובו ששיתף פעולה לאורך כל המופע. בס"ד כמו אגם רוגע – איניגו מונטויה 1. אל תלכי מכאן 2. חלומות אחרים 3. ובינהם 4. גשם 5. ירושלים 6. לך אלי 7. שער הרחמים 8. אליה 9. כמה אהבה 10. אהבה קצרה 11. שירו של שפשפ 12. בשם האהבה 13. מנגינת הנדודים 14. אצלך בעולם 15. שמע קולי 16. דומינו 17. מקהלות עם הדרן : 18. איילת חן 19. הלילה של אתי אל המנוחה תגידי אש תגידי מים 20. כמו אגם רוגע ובנימה אישית תודה לכל המפרגנים מחמם לב. באמת

ms pizza

New member
תודה רבה לך על הסיקור..

איזה יופי שאת משקיעה כל פעם וכותבת. לגבי הפרגונים - אם את מדברת על כל מה שכתבנו פה עד עכשיו- אז הכל הוא כמו מראה ואנחנו באמת מעריכים הכל - ז"א באמת באמת יש תחושה שאיכפת לכם ממש מה הקהל חושב-זה בא לידי ביטוי בשירים ובחידושים , את כל הזמן משקיעה וכותבת סיקורי הופעות וזמני הופעות וחוצמזה יש תחושה שבאמת אתם מיוחדים וטובים - אז בהחלט הפרגונים מגיעים מכל הלב .. זהו. סתם שאלה - זאת את ביום ראשון שקראה למאיר אחרי ההופעה במודיעין אחרי שאיזה נודניקית (=אני) ביקשה לדבר איתו ? כי אם כן תודה ענקית ...

איף

New member
איזה כיף לקרוא חוויות טובות!

תודה על הפלייליסט המשודרג
וחג שמח!

שתולי1

New member
רשמים!

היתה הופעה מעולללה! יותר קצבית מההופעה בלבונטין, המון גיטרה ומעט פסנתר. הביצוע של "אצלך בעולם" היה מושלם. מקווה שהקליטו את זה... מנגינת הנדודים היה מעולה על הספנתר, אני אישית מעדיף את הגיטרה בשיר הזה. המקום עצמו ממש נחמד, מעט צפוף. אנשים שרו בקולי קולות ונהנו מכל רגע. ב"שירו של שפשף" היתה ממש התפוצצות!!! מאיר היה משעשע מאוד! ("השיר הבא הוא שיר של היהודים...")
כוחותינו בשטח מוסרים כי מאיר נצפה משוטט בחנות "צליל" בקניון הסמוך - מישהו יודע מה הוא קנה שם...?

איף

New member
מסכימה לגבי מנגינת הנדודים,

ואין, פשוט אין על "שירו של שפשף"
תודה על הרשמים

תמרי35

New member
אני דוווקא עם הפסנתר במנגינת הנדודים

אבל ללא ספק השיר הכי מדהים לאחרונה זה וביניהם בסטייל הטוויסט.. אולי נשמע משהו בסגנון פיטר גבריאל בקרוב ( ע"פ המקורות לעיל)

למעלה