ההופעה אמש של האחים אריאל בישוב קדומים!

ההופעה אמש של האחים אריאל בישוב קדומים!

אמש יצאנו אני והאחים בדרכינו להופעה בישוב קדומים. לא ממש יודעים למה למצפות סה"כ מופע אליו הוזמנו לגמרי במקרה ע"י צמד חברים מהישוב שראו אותנו בהופעה בכפ"ס לפני חודש. הגענו למחסום המפריד בין תחומיה של מדינת ישראל לבין תחומיה של ארץ ישראל היפייפיה. נסענו אחרי רכב שליווה אותנו לישוב קדומים. ביישוב הגענו למין חוות סוסים וראינו שהפיקו שם אירוע גדול שממש מצפים לבואנו. התמקמנו התחלנו באלאנס ואז החלו להגיע אנשים מאוד חברותיים ומספר גדול של עלמות חן ששוו את אישוניי עיייני. ההופעה החלה והקהל החל ברעש גדול יחד עם הבירה שזרמה שם הקהל החל להיות שמייח. האווירה הכפרית הייתה מיוחדת במינה אין כמו ארץ ישראל היפה והישנה שיש שם באיזור. הסוסים שם נכנסו לאטרף והחלו לגעור והקהל איתם ברעש גדול למשמע השירים "מודה אני", "שני מכסיקנים", "נשל הנחש", "רחמים" (מתוך תקליט של האחים), "חלומות" (מתוך תקליט של האחי). הקהל רצה המון שירים ואם תשאלו אותי השיר הכי מתאים היה "סוף שבוע בכפר" אך הוא אינו התנגן למרות שהוא היה המתאים ביותר לסיטואציה!. סוף הערב הקהל חשב שירדנו אבל האחים עלו שוב ועשו ביצוע מרהיט חושים לשירם "הייתי עף" הקהל ביטא את שמחתו בגלגולים על הדשא ובצרחות השיר בשמחה אדירה ממש בירה ונשירה של תקופתנו על אדמה ישנה של ארץ ישראל... היה מיוחד! תודה לכל מי שהיה שותף אמש להופעה המיוחדת של האחים אריאל! תזכורת- לו"ז הופעות קרוב של האחים אריאל!: במוצאי שבת, ה-19 ליולי, "הבית השני" בכפר סבא. ביום שלישי, ה-22 ליולי, אגנס פאב, הוד השרון. יום חמישי ה-24 ליולי, אמפיתיאטרון, קיסריה המופע לזכר מאיר אריאל!!! סופ"ש נעים לכולם אור דילן אבידור

למעלה