ההופעה אמש

ההופעה אמש

הייתי בהופעה אתמול בגני תקווה והיא הייתה מדהימה. בשלב מסויים מתי אמר "טוב ההצגה חייבת להימשך, בטח חלק שמו לב...אני לא אגיד יותר מזה".אני לא בטוח אם הוא התכוון שהוא קצת חולה.אם כן אז שירגיש טוב . זאת הייתה חוויה בלתי רגילה לשמוע את השירים האלו בLIVE ולא במערכת, כמו חלום. השיאים מבחינתי היו "כל אחד" מפני שאני לא הייתי חובב גדול של השיר הזה וכששמעתי את מתי שר אותו בהופעה פתאום התהאבתי בשיר. מערבה מכאן.הביצוע והעיבוד היו מדהימים! חרוזי אהבה- מלבד זה שזה שיר מדהים מתי שר את השיר הזה עם המון רגש (ולדעתי גם התרגשות, אני לא בטוח שהוא לא דמע) וזה הוסיך כל כך הרבה עוצמה לשיר. המחרוזת- וואו- הייתי יכול לשמוע, לקפץ ולשיר אותה עוד 100 פעמים. אגב היה קצת שינוי בסדר השירים מההופעה הקודמת ושינוי בשירים. במקום קולו של הכאב וילדותי השנייה היו נומה נו של ריקי גל וימי בצורת. עוד שיר שריגש אותי למרות שהוא לא הפתעה ולא חדש אבל מה לעשדות הוא כנראה לעולם לא יפסיק לרגש אותי, אני לא יודע אם זה בגלל אהוד מנור או לא, אם זה בגלל הלחן שמגיע לו פרס נובל להלחנה, אם זה בגלל המילים שאפשר לקחת אותן לכל הכיוונים בעולם, אבל השיר הזה פשוט נוגע לי במקומות הכי עמוקים בתוכי- מישהו תודה מתי

trilliane

Well-known member
מנהל
שינוי מבורך ברפרטואר

אני בהחלט הייתי מעדיפה את "נומה נו" ו"ימי בצורת" על פני "קולו של הכאב" ו"ילדותי השניה" (אין סיבה מיוחדת מלבד העובדה שהם קולעים טוב יותר לטעמי, אז מבחינתי זה מצויין
). אוף, אני חייבת להגיע שוב להופעה הזו! נשארה רק בעיה לוגיסטית של מיקום ההופעות הבאות לעומת המיקום שלי (ותקופת המבחנים) והמשבר הפיננסי שאני נתונה בו. למען האמת, בהתחשב בעובדה שאפילו 75 ש"ח ששילמתי על ההופעה (אחרי הנחה) זה סכום שאני בקושי יכולה להרשות לעצמי כרגע, על מי אני עובדת? אני לא אוכל לראות אותה שוב בקרוב...

שינוי ברפרטואר

ימי בצורת הוא אחד השירים האהובים עלי כך ששמחתי ששמתי את צלילי הגיטרה של מתי מתחילים להתנגן. מצד שני גם ילדותי השנייה לא ימאס עלי אף פעם אז אני אומר למה לא שניהם? לגבי נומה נו באלבום מה זאת אהבה תמיד הייתי מעביר אותו אבל בהופעה גיליתי שזה שיר ממש חמוד ועכשיו התחלתי לשמוע אותו גם במערכת. זה מדהים איך כל פעם מגלים עוד שיר של מתי. אני הולך גם להופעה בצוותא ב9.3, מקווה שתמצאי דרך להתגבר על המכשולים ותוכלי גם להגיע!

למעלה