ההופעה אתמול באולגה

orianush

New member
ההופעה אתמול באולגה

אני רואה שקרול עוד לא פתחה.. היינו אתמול בהופעה באולגה, היה יפה מאוד!! חוץ מזה שהיה ממש חם, היה מצויין שלומי נתן אחלה הופעה ונהננו מאוד
ותמונות יש אצל קרול תציקו לה

karoleking

New member
אל תציקו... תתחננו../images/Emo4.gif

היה כל כך כיףףףףףףף.... מזמן לא הייתי בהופעה של שלומי לבד, וכמעט שכחתי איך זה נראה
... הקצב, האווירה, החום
... ים אנשים... נשמההההההההההההה
במילה אחת היה ערב נדיר!

karoleking

New member
לפחות היית אומר לי הייתי מצלמת אותו

אבל בלי הסוס...כמו שצילמת אותנו עם השלט אבל בלי השלט

בוקר טוב , לפני שאני יוצא לדרכים אני חייב

לומר לך שאת מקצוענית ולא יוכולה להרשות לעצמך לפספס כמוני , ז"א לי מותר ולך אסור ! .

karoleking

New member
מזל שיש פוטושופ../images/Emo4.gif

נתקן את זה איכשהו... האמת שאני לא כל כך מרוצה מהתוצרת שלי מההופעה של אולגה.. לכן לא פיצצתי את הפורום בתמונות... טוב נו...קורה

karoleking

New member
השדרן ארי שמאי

פשוט התאהב בשיר החדש של שלומי "תרצי בי" היום הוא שם אותו פעם אחת לפני סוף השעה הראשונה שלו, בה הוא הכריז שבתחילת השעה השנייה הוא ישים אותו שוב, ובתחילת השעה השנייה הוא שם אותו שוב כפי שהובטח. אחרי השיר הוא התנצל ואמר " אני יודע שזה לא כל כך מקובל לשים את אותו שיר פעמיים,ובגלל שזה לא מקובל, אז קבלו אותו פעם שלישית
" והוא אף ציין שזה כיף שיש שיר כזה יפה בין כל הזבל שהם מקבלים כל יום... (מילים שלו) והוא שיבח את שלומי בלי סוף... כאילו שהוא לא יודע שכל מה שבא עם מגע עם שלומי הופך להיות קסום...נו באמת
בקיצור, עברתי ל-91 FM. וזה סופי.

nina41

New member
גם לאולגה בסוף לא יצא לי ללכת

אבל אחלה תמונות קרול

karoleking

New member
השדרן ארי שמאי 2

היום הוא פשוט סיפר שהוא חטף ביקורות על כך שהוא שידר את השיר אתמול 3 פעמים אז הוא הסיק מסכנות והיום הוא משדר אותו כבר פעם שנייה.. ועוד ידו נטויה.. ובדרך הוא גם אמר ש"יש כאלה שסבורים שזמרים צריכים לומר תודה לשדרנים שהם משדרים את השירים שלהם, אבל אני אומר תודה לשלומי שיש לו שירים כאלה יפים שאפשר לשדר" פשששששששששששששששששש
אין מילים! ארי, תמשיך כך!

nina41

New member
מה קרה לארי שמאי?

פירגונים של חנפן חחחח לא משנה העיקר שהוא אוהב את השיר

למעלה