ההופעה אתמול בברל'ה

A m 0 s

New member
ההופעה אתמול בברל'ה../images/Emo41.gif

הוי, איזה הופעה הייתה אתמול
**טוב לפני הכל אני פשוט חייב להגיד משהו (חשבתי וחשבתי והתלבטתי ובגלל שזה נראה כ"כ ברור אז אני בסוף אגיד את זה...) - - - - אני כמעט בטוח שדנה בהריון
- טוב, ישר כשהיא העלתה לבמה אמרתי לבת דודה שלי שהציצים שלה גדלו
, אחרי "אהבה" היא הורידה לרגע ת'גיטרה ושמתי לב לבטן הקטנה והחדשה שנוצרה לה... - אז עשיתי 1+1 ואני חושב שיצא לי 2. {{{{{עכשיו תארו לכם שאני טועה
- - - שהשם תרחם
}}}}} אוקי.. אז אחרי שאמרתי מה שהייתי חייב להגיד.. אז.. פעם ראשונה שהייתי בברל'ה מקום חמוד מאוד וגדול, באתי עם בת דודה שלי (כולם נדבקים ממני) ועם אבא שלי... כרגיל דנה פתחה עם אהבה ואני הייתי בשמיים, ממש אהבתי את לומדת לעוף - זה היה ממש...
לא יודע למה אבל משהו שם היה חסר לי הפעם עם ג'רמי, למרות שהם התחבקו והתנשקו להם שם על הבמה וצחקו - משהו היה חסר, אולי בגלל שהם לא "רבו" מספיק
הביצוע ל"תתחיל מאפס" היה ממש מצוין הם נתנו בראש כמו שרק הם יודעים לתת.. השיר הכי טוב היה - דלות נפתחות
שכתבה צרויה להב המקסימה, כל השיר דפק לי הלב במהירות מטורפת... היה ביצוע כ"כ מצוין שרק גרם לי להתאהב בדנה עוד יותר... אוי, ובמלך - כמה אני מת על השיר הזה היא כ"כ נתנה בראש... השירים ממש זרמו וממש היה כיף ואחלה קהל - - רק שבסוף כל הקיבוצניקיות הקטנות לא הפסיקו לצרוח לי באוזן, פשוט לא נורמליות!!
אהה.. אני חייב להזכיר הפעם את מיכאל פרוסט שנתן באמצע של הדפוק הזה סולו עם הבס שלו היה כ"כ מצוין, לא תיארתי לעצמי שהוא כזה טוב - אין הוא ממש היה מדהים... הכלל לפעמים בהופעות הם היו עושים את זה כ"כ ארוך ומייגע הפעם זה עבר ממש בקלילות מירבית **התבאסתי ברמות מזה שדנה לא שרה את" יש בזה טעם" האלמותי והמדהים
איזו מין הופעה זאת בלי יש בזה טעם?!!!!!
וגם הם לא שרו ביחד את הזונה והכלב "השם המחתרתי" למופע שלהם - - כאילו, מה נסגר איתכם אנשים?! טוב אני חייב להגיד אבל שהייתה הופעה מצוינת ושכל הופעה אני בטוח שזאת ההופעה הכי טובה שהייתי לי בחיים - אין, אני מכור לזמרת הזאת.. //שמתי לב שמשום מה ירמי לא נזכר פה כמעט בכלל, אבל לדבר יש רק סיבה אחת, והיא; שבקושי הרגשתי אותו שם (חוץ מהרגע שבו הוא החליט להתיישב עליי
שאז באמת הרגשתי אותו) - - אני גם חייב לציין שהוא נראה אתמול ממש טוב - - - ממתי בנאדם בן 48 נראה ככה?! מה הוא אוכל?!! 40 בקושי אפשר לתת לו!! טוב אנשים יקרים שתהיה לכם שנה טובה מלאה במוזיקה מדהימה וגדושה בדנה ברגר
חיים קסומים לכולם

A m 0 s

New member
פלייליסט

לא בדיוק מסודר...*** אהבה קולה וברה לומדת לעוף תתחיל מאפס מחכה לו תוך כדי תנועה חשק דלתות נפתחות מדוע לא באת כמה את יפה בא והולך אני אשתנה מלך הדפוק הזה חמימות חולפת מודדת -------------------- עד הקצה כבר עכשיו

titi5

New member
תמונות מההופעה

אכן הייתה הופעה ממש טובה...אחת היותר טובות מהסיבוב המשותף שלהם.

טוב אם אנחנו כבר בקטע של לחלוק תמונות מההופעה

http://picasaweb.google.com/oded.engel.photos/September27th2008DanaBergerJeremyKaplanHitTheBeraleAgainLive?authkey=gHSHNSP1K5I#5252173568557841778

למעלה