ההופעה אתמול בהרצליה

ההופעה אתמול בהרצליה

היה ממש מגניב.. הופתעתי לגלות שהם הוסיפו כל מיני קטעי קישור בין השירים.. לא ממש הוסיפו אלא קצת שינו.. הם לשניה אחת גרמו לי לתהות "מזה השיר הזה", ובד"כ אני יודעת כל שיר על ההתחלה של הקטע קישור. עידן לא סיפר "עניינים" חדשים חוץ מאחד- הוא אמר שאמא של כברה הפסיקה לחכות לנכדים אז לכברה נולד לאחרונה אח שמיני קטן וחדש :) שיהיה במזל... זהו.. ההופעה הייתה מעולה כמו תמיד, לא היה שום חידוש

glitter8

New member
רגע..ומה עם..

ינקלה? הוא לא הפך לאמא? או גולן..לא זוכרת...?

alizak1

New member
תגידי, זה רק אני....

או שהיית בערך בכל ההופעות שיש בארץ.....???חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובאמת שיהיה במזל למשפחת קסאי........

חח כמו שאמרתי במפגש

אני משתדלת להיות ברוב ההופעות שיש לו בהרצליה.. כל השאר זה רק אם אני ממש במצברוח טוב (ואמא נדיבה בכסף
) נזכרתי בדבר חדש שלא ראיתי בהופעות לפני! - שהם חוזרים לבמה אחרי ההדרן, אז בד"כ עידן על הקלידים וכברה שרה את "אולי הפעם". אתמול כברה עלתה עם הנגן גיטרה או מה שזה לא יהיה והנגן כלי הקשה (שנורא דומה למדוזה אנושית). אז אחד ניגן בגיטרה אקוסטית והשני על הגיטרה העגולה המוזרה הזאת והם עשו גירסה אקוסטית ל"אולי הפעם". אני מוכנה להופעת סולו של עידן והקלידים, אבל הגירסה הזאת מרשימה הרבה יותר מהגירסה רק עם עידן

glitter8

New member
את לא תגידי מדוזה../images/Emo46.gif

על רוני עיברין!!! שמעת?? והוא אגב התשובה לחידה ששאלתי קודם.

alizak1

New member
אני התכוונתי.....

שאת נמצאת בכל ההופעות בכללי, לא רק של עידן.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני צריכה להתחיל אבל אני גם אוהבת תיאטרון אז אני אצטרך לחלק את הזמן גם בין הופעותוגם בין תיאטרון....

alizak1

New member
ודרך אגב....

צריך לעשות איזשהו מפגש בחופש של הפורום........מה דעתכם?

willo1

New member
ליזה

שלא תבגדי בתיאטרון כן?
צריך להזמין כרטיסים לקופקבנה בסוף החודש.

alizak1

New member
לבגוד בתיאטרון?!

לעולם לא!!!ובקשר לקופקבנה אני צריכה לבדוק אם יהיה לי כסף.....דרך אגב התחלתי להוריד את השיר של המחזמר הזה,ואם אם את רוצה אז יש את זה ביו טיוב.......יום נעים!!!!!!

willo1

New member
של קופקבנה?

חחחחח מותק, יש יל את השיר הזה מהרגע שנאור אמר לי על ההצגה

alizak1

New member
חחחחחחחח../images/Emo3.gif

נאור,נאור, נקרע לך השכל ממנו,הא?! ודרך אגב, כשתפתחי את התמונה פליז תני לי גם!!!!!!אני יכולה גם לשלם.....יום נעים!!!

willo1

New member
מה לשלם? מה פתאום

אני אפתח לך רק שזה ייקח קצת זמן כי זה פילמים חדש וצילמנו רק תמונה אחת. אני צריכה לבזב אותו.

למעלה