ההופעה אתמול בים המלח

מעכבת

New member
ההופעה אתמול בים המלח../images/Emo168.gif

מישהו פה היה? חוויות? פלייליסט?

עדן גפן

New member
כבר ענו לך..../images/Emo190.gif|פיס|

זו איזה אחת שאביב מפיק לה את האלבום.

ליאורנר

New member
אחת מאוד מאוד מאוד עשירה....

אם אביב החליט להפיק לה אלבום בגלל הקול שלה אז זה עצוב מאוד, אם אביב החליט להפיק לה דיסק בגלל הכסף אז זה יותר עצוב מאוד, אבל אני בטוח שאביב ימצא תירוץ טוב למקרה הזה

ליאורנר

New member
אני הבנתי ש.....

הוא מפיק לה דיסק או עוזר לה להפיק דיסק לא משנה, זה שהוא מעלה אותה לשיר בהופעות זה החטא ה 8 של הנצרות

טוב אני שמעתי אחרת ,בכל אופן

היא באמת לא הזמרת הכי מפצצת שיש...רגילה עד כאב.... למרות שיש כאן חידוש-היא לפחות לא צווחת כמו נינט...

ליאורנר

New member
מעניין כמה שילמו לו על זה....

או שבטח יש לו הספקה של דני לכל החיים, איזה כיף לו, גם אני רוצה

אני מבין שהיא קשורה למשפחת שטראוס?

פששש אביב יודע לחשוב נכון, בכלל, הוא איש עסקים יותר טוב מזמר הוא ממש גאון

מעכבת

New member
נראהלי שזה יותר בקטע של גמדים וכאלה

אחרי הכל הוא הולך להיות אבא
ראש עסקי מה שנקרא

נתוש ז

New member
הוא גם אמר את זה מתישהו.

הוא לא מפיק לה כרגע כי היא קטנה או משהו..אבל הוא עוד יפיק לה דיסק, היא תחת חסותו. והכסף שלה? מהעיתון..היא הבת של הבעלים של שטראוס.היא מאוד עשירה. הרי יש במדינה לפחות 1,000 עם כל יפה, מעניין למה הוא לקח דווקא אותה.

פעם אביב קידם את היהודים ../images/Emo12.gif

ב1998 להקה אלמונית של זוג שעשה רוק אפל וכבד ולא עשיר במיוחד לא להאמין אבל להקה זו התקדמה יחסית יפה מאוד היום אביב מקדם ילדה בת 16 , שמסתבר היא קשורה למשפחת שטראוס העשירה , איזה מניע יכול להיות לו לעזור מלבד,,,,הדבר הזה שאפשר לקנות איתו דברים, פעם היה לו את היזומה לקדם רוק צעיר חי אמיתי ובועט היום מה שמשלם יותר -יש לו כרטיס כניסה מהיר יותר הכסף מדבר- כמו ששרה להקת מטאליקה בשירה הידוע: וצדק לכולם 1986

מה הסרט שלך?

אל תנסה לחנך את אביב ולהיכנס לשיקולים שלו... מותר לבן אדם לעשות כסף מלהפיק אלבומים... ואם זה עוד משהו שהוא טוב בו אז להיפך... כל הכבוד... אל תשחק אותה אחד רוחני שכסף לא משחק תפקיד בחייך... כולכם מנייקים קנאים... גועל נפש...

למעלה