ההופעה אתמול בקפה ביאליק!!!

RTur

New member
ההופעה אתמול בקפה ביאליק!!!

נו, אז סוף סוף אחרי המון זמן הצלחתי להגיע להופעה של בטי (אחרי שכל הפעמים הקודמות יצאו כשהייתי בבסיס..). אתמול בדיוק יצאתי הבייתה, נסעתי מאילת לבאר שבע, זרקתי לאמא את התיק וישר נסעתי לת"א. הגעתי לקפה וראיתי את בטי שהופתעה ושמחה לראות אותי (ואני אותה..), החלפנו כמה מילים והיא התחילה לעשות בלאנס. אחרי זה גם חן הגיעה. אחרי זה נוכחתי לגלות שיעל מבריזה
ההופעה התחילה במופע חימום של נועם פנחסוב ששר שלושה שירים. אחרי הרבה זמן ששמעתי עליו סוף סוף שמעתי אותו. ואז בטי עלתה לבמה.. אני לא זוכר את סדר השירים אבל אני אתייחס קודם לשירים הכי חשובים - השירים החדשים! וואו! וואו! וואו! איזה שירים מעולים! אחד אחד.. לא היה אף שיר חדש שלא התלהבתי ממנו. במיוחד "אני האחרון" (נראה לי שככה קוראים לו), והשיר האחרון שהיא שרה בהופעה שאני לא זוכר איך קוראים לו אבל בסוף יש לו קטע בספרדית - פשוט מעולה! היה עוד איזה שיר שהיא שרה יחסית בהתחלה אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.. משהו בסגנון קאנטרי כזה - גם ממש יפה! בין המילים האלוהי... וכמובן הסינגל הראשון שהולך לצאת - גררררר.... עוד שבועיים כן?! היה חסר לי רק "אהובי וכוחי".. וכמובן התלהבתי מאוד מהגרסאות החדשות לשירים המוכרים - גרסת הרגאיי המאגניבה לספק, האלתורים בפרפרים, קסמים על פסנתר
.. אה והייתה גם הופעה של זמרת אורחת בשם מור מנדל שגם הייתה מקסימה! בקיצור - ממש התלהבתי ואני מחכה לאלבום החדש בקוצר רוח! איזה כיף להיות בהופעה של בטי סוף סוף! צילמתי סרטון של "עד שתבין אותי" ותמונה אחת. רציתי לצלם עוד סרטון ועוד כמה תמונות אבל נגמרו לי הסוללות

RTur

New member
וואו.. איזה ביקורת מצויינת!

ממש מפרגנים לה!!! איזה כיף לקרוא את זה

21profile

New member
באמת הייתה הופעה מדהימה../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי בעבר, אינספור פעמים, האנרגיות שבהופעות של בטי פשוט שובות. בהופעה הספציפית הזאת היה ממש ממש ממש כיף, ואני לא מצליחה לשים את האצבע על הסיבה המדויקת לכך, אבל אני, וחברים איתם הגעתי (בטי- כולל נציגות מבית המשפט חחח), פשוט היינו בעננים במשך כל ההופעה. ארתור- השיר שאהבת נקרא "האחרון שיגיד לך" (אם אני לא טועה, כן?), והשיר עם הקטע בספרדית נקרא "האמת שלנו". השיר שהיא שרה יחסית בהתחלה, אם אני זוכרת נכון, ברח לי השם שלו, אבל יש שם משפט שמגדיר טוב מאוד את הגישה של בטי לסובבים אותה: "וכל בנאדם נראה לי יפה מתמיד כי בא לי". אני אצטט את מילותיה של חברה מהעבודה שלי שהצטרפה אלינו להופעה, עת שהשקיפה על בטי מנגנת את "רק רוח" (שיר מהאלבום החדש- שאגב, הכי דיבר אלי): "ואו. פשוט מלאכית. תראי איך היא קורנת". סופשבוע נעים לכולם חן

למעלה