ההופעה אתמול-כל מה שרציתם לדעת

ההופעה אתמול-כל מה שרציתם לדעת../images/Emo41.gif

אתמול היה אחד הימים היותר מוצלחים שלי בזמן האחרון. יסס.הייתי בהופעה של הדורבנים. איך היה? מ-ד-הי-ם. באמת (זה ארוך...איי קנואו. תשארו לקרוא, המלצה). כ"כ כ"כ נהנתי.תראו,הייתי כבר בכמה הופעות בחיים שלי והרבה פעמים האומנים על הבמה נשמעים טיפה אחרת וכשאני אומרת טיפה אחרת אני מתכוונת במובן הרע..הכלים לא תמיד ממש מכוונים והקול של הסולן לא משו כ"כ מחוץ לאולפן ההקלטות. אתם יודעים מה? אתמול,איתי פשוט שר את השירים באופן מושלם. תואם בדיוק למה שהיית מצפה ממנו. ואני מרוב שהתרגלתי לפאקים הרבה פעמים,כ"כ שמחתי שהפעם היה שונה. עזבו את העיניין שהוא פשוט מתוק רציני מחייך וגורם להל לזוז כל הזמן ולהיכנס למצב רוח קופצני...הוא משתף פעולה ואם תגידו לו שאתם אוכלים ג'חנון הוא יישמח לספר לכם כמה עובדות מאוד מעניינות..עמדתי שורה ראשונה,וחייכתי כל הזמן.הייתי ממש מתחת לגיא ואייל.היש פוזיציה מושלמת מזו? גיא הוא פשוט כישרון א-דיר. מעטים האנשים שמקבלים ממני את המחמאה הזאת.הוא עומד כל ההופעה מנגן בגיטרה במהירות שיא ומוציא צלילים פשוט מדהימים...הקטע פתיחה בכלל מהסרטים,הוא עולה לבמה והנוכחות שלו פשוט אדירה.ואמרתי לו את זה.אי אפשר שלא להיות מרותקים אליו...חסר לו ואני מדגישה,אם בדיסק הבא הוא לא מתחיל להזרים שירים שהוא שר(הוא הבטיח לי אישית..) ואני חייבת גם מילה על אייל-תסכימו איתי שהארון בגדים שלו הכי שולט בארץ (ידוע למי שזוכר את החולצה מ"המופע המרכזי"),זה דבר ראשון. גם אתמול ממש אהבתי מה שהוא לבש..גם הוא בהתאם לכל משפחת מזיג(המוכשרת ביותר) מנגן בצורה מהפנטת. שני-מתוקה,קבלי ח"ח היסטרי... אורי- אם אתה קורא משמע זכרת את ההבטחה..באמת אחד האנשים היותר מתוקים שיצא לי לפגוש,וגם בנאדם טוב...ניסיתי להתעמק באמת ב"לבדוק לך ת'מנוע" באצבעות שלו...לא הצלחתי. האישונים שלי לא עוברים את מהירות האור מסתבר.. זיגו- ממממתתתווקק(התפוח,וגם אתה...) ורון ויוסי-אחורי הבמה,נכון.אבל הביצועים שלהם והרמה בהחלט מחייבים התייחסות. אז הנה לכם- וווווווואאאאאאאאאווווווו!!!! באמת שאין הרבה להקות טובות בארץ ורוב הרדיו זה חרא..... אבל הי
ניצלנו אנשים!!! ניצלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

little bony

New member
את לא יודעת להעריך כישרון

רון הוא המתופף הכי מוכשר שיש! אני חולה על התיפופ שלו פשוט תענוג לשמוע.. אני לא חושבת שיחסת לו בהודעה את הכבוד הראוי... אייל הוא אחלה בסיסט.. הוא מוסיף המון ללהקה.. וכן יש לו אחלה מלטחה וגם ממש כיף לראות אותו לובש צמוד..
אבל הכשרון האמיתי שלו זה המוזיקה המדהימה!!! איתי- אין מה לדבר על הכל שלו פשוט מהפנט.. אני אומנם עמדתי מתחת לאייל אבל גם גיא היה ממש קרוב אליי ואכן הוא מנגן מדהים לזיגו גם לא חסר.. וגם היה לו ממש יפה איך שהוא יתלבש בסוף.. אורי הוא האשכנזי הכי חמוד בעולם!! ואם הוא באמת קורא את זה (אני חן הילדה אם הגבס) אז דבר ראשון אני מתה על המשפטים שלו סטייל "נראה לכם שאוכל קניידלח כמוני קונה קרם שיזוף לפי ק"ג ישיר שירים של שוורצע חייאס" וכמובן שאי אפשר לעקוב אחרי הנגינה שלו... יוסי הוא דבר ראשון באמת אחלה.. והוא מוזיף גם אם התופי מרים שלו וגם אם המחשב כמובן! אז זהו.. הדורבנים הם הלהקה מס' 1 בארץ.. ובעולם!!! הם מדרבנים אותי...:)

מה קשור עכשיו???../images/Emo12.gif

למה אני בדיוק לא יודעת להעריך כישרון מותק?? מה יש בתגובה שלך שאני לא כתבתי?!?! דיברתי על רון ועל כולם-וכשאמרתי ואוווווו באמת התכוונתי... נתתי ביקורת כמו שאני רואה אותם.. וכן,אם כל זה שהם חמודים ומוכשרים בטירוף אם אני אהיה בהופעה לא מוצלחת במיוחד אני אציין גם את זה.... אתמול הם שברו שיאים בלעשות לי הכי כיף שאפשר... אז אני באמת לא מבינה,יפתי,למה אני לא יודעת להעריך כישרון.....

little bony

New member
מכיוון ש...

רון לדעתי הוא הכשרון.. הוא המתופפ הכי גדול בארץ לדעתי ולא אהבתי שחיברת אותו ככה אל יוסי בלי התייחסות אישית לכל אחד.. קיצר, זה לא אישי זו דעה אני מתה עלייך

אה ילדה..אז למה את לא אומרת...../images/Emo8.gif

אוקיי הבנתיך...
תביני שבאמת הייתי יכולה לכתוב על כל חד מהלהקה הזאת ספר...אבל יואב פשוט רמז לי שאני כותבת קצת הרבה יותר מדי,אז לקחתי את הסוף קצת יותר דחוס ומהר זה הכל... אני באמת חושבת שכל אחד ואחד שם גם רון וגם יוסי וכולם- פשוט מוצלחים... וכן,גיא מזיג פשוט עושה את זה. אין מה להגיד.. כמו שכבר קודם ציינתי מבחינת כישרון ברור, אבל גם מבחינת המראה...אין ספק שיש לו את זה ובענק. ואת ההוכחה הסופית למי שעוד לא השתכנע,אפשר לקבל מיידית,כשאתה הולך לאיזו הופעה...
אוהבת המון

little bony

New member
מסר ליואב... כנס!!

אל תגביל את הפקצה שלנו.. ו.. גם אני יכולה לכתוב ספר על כל אחד הם פשוט כאלה מוכשרים! אני מניחה שאת באה ב-17 למפגש איתם..?

unagy

New member
מה הכוונה לא להגביל את הפקצה?

למה חשבת שיש לי כוונה כזאת?

unagy

New member
אהה ../images/Emo9.gif

שמעי, היא ישבה איזה שעה וחצי בשביל הודעה קטנה
כבר פקעה לי הסבלנות!

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהלו הלו!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה אתם שניכם סתם... יואב מהמגזימנים האלה...לא ישבתי שעה וחצי.אולי חצי שעה...גם זה לא.זו גם לא יצאה הודעה כזאת קטנה.בקיצור כמו שהבוני פה אמרה קודם-אל תגביל אותי!!!!!!!
ו-אם אני באה ב-17? ברור!! אין מצב שאני מפספסת הזדמנות לראות חזרה. הייתי מתה להשתתף אקטיבית באיזו חזרה אבל אני בהחלט אסתפק גם בלצפות מהצד... מקווה לראות אותך שם.

little bony

New member
תבקשי מהם...

תביאי איתך את החליל צד..:) ואל תדאגי את תראי אותי שם ותתחילי לקרוא לי חן.. מה זה הבוני הזאת... פקצה!

Peach 16

New member
זה רק אני או ש...

גיא מזיג פשוט עושה את זה
( ולא, לא בקטע של מין!) הוא כזה מוכשר, ומהפנט! שלא תבינו לא נכון, כולם ממש מדהימים אבל הוא ה-efavourit שלי!! כל מי שהיה אתמול בהופעה- אני בטוחה שנהנתם!!! חבל שאני לא יכולתי להיות שם! ( ימי הולדת לחברות..)
כל מי שעדיין לא מכיר אותי- אני אביה מת"א וכמובן כמוכם אוהבת מאוד את הדורבנים!!!

pie1

New member
גיא מזיג

הוא פשוט סוס בגיטרה לא פלא מקום ראשון בארץ בגיטרה חשמלית וגם יודע בס

miss boscorelli

New member
אין על גיא מזיג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשוט אין עליו!!!!! הוא גם נגן גיטרה מספר 1 בארץ גם יש לו קול מדהים וגם נראה טוב מאוד
ואני באמת מקווה שבדיסק הבא יהיה לו הרבה יותר שירים שהוא שר

למעלה