פקצה ירושלמית
New member
ההופעה אתמול-כל מה שרציתם לדעת../images/Emo41.gif
אתמול היה אחד הימים היותר מוצלחים שלי בזמן האחרון. יסס.הייתי בהופעה של הדורבנים. איך היה? מ-ד-הי-ם. באמת (זה ארוך...איי קנואו. תשארו לקרוא, המלצה). כ"כ כ"כ נהנתי.תראו,הייתי כבר בכמה הופעות בחיים שלי והרבה פעמים האומנים על הבמה נשמעים טיפה אחרת וכשאני אומרת טיפה אחרת אני מתכוונת במובן הרע..הכלים לא תמיד ממש מכוונים והקול של הסולן לא משו כ"כ מחוץ לאולפן ההקלטות. אתם יודעים מה? אתמול,איתי פשוט שר את השירים באופן מושלם. תואם בדיוק למה שהיית מצפה ממנו. ואני מרוב שהתרגלתי לפאקים הרבה פעמים,כ"כ שמחתי שהפעם היה שונה. עזבו את העיניין שהוא פשוט מתוק רציני מחייך וגורם להל לזוז כל הזמן ולהיכנס למצב רוח קופצני...הוא משתף פעולה ואם תגידו לו שאתם אוכלים ג'חנון הוא יישמח לספר לכם כמה עובדות מאוד מעניינות..עמדתי שורה ראשונה,וחייכתי כל הזמן.הייתי ממש מתחת לגיא ואייל.היש פוזיציה מושלמת מזו? גיא הוא פשוט כישרון א-דיר. מעטים האנשים שמקבלים ממני את המחמאה הזאת.הוא עומד כל ההופעה מנגן בגיטרה במהירות שיא ומוציא צלילים פשוט מדהימים...הקטע פתיחה בכלל מהסרטים,הוא עולה לבמה והנוכחות שלו פשוט אדירה.ואמרתי לו את זה.אי אפשר שלא להיות מרותקים אליו...חסר לו ואני מדגישה,אם בדיסק הבא הוא לא מתחיל להזרים שירים שהוא שר(הוא הבטיח לי אישית..) ואני חייבת גם מילה על אייל-תסכימו איתי שהארון בגדים שלו הכי שולט בארץ (ידוע למי שזוכר את החולצה מ"המופע המרכזי"),זה דבר ראשון. גם אתמול ממש אהבתי מה שהוא לבש..גם הוא בהתאם לכל משפחת מזיג(המוכשרת ביותר) מנגן בצורה מהפנטת. שני-מתוקה,קבלי ח"ח היסטרי... אורי- אם אתה קורא משמע זכרת את ההבטחה..באמת אחד האנשים היותר מתוקים שיצא לי לפגוש,וגם בנאדם טוב...ניסיתי להתעמק באמת ב"לבדוק לך ת'מנוע" באצבעות שלו...לא הצלחתי. האישונים שלי לא עוברים את מהירות האור מסתבר.. זיגו- ממממתתתווקק(התפוח,וגם אתה...) ורון ויוסי-אחורי הבמה,נכון.אבל הביצועים שלהם והרמה בהחלט מחייבים התייחסות. אז הנה לכם- וווווווואאאאאאאאאווווווו!!!! באמת שאין הרבה להקות טובות בארץ ורוב הרדיו זה חרא..... אבל הי
ניצלנו אנשים!!! ניצלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!