ההופעה באבן יהודה

ההופעה באבן יהודה ../images/Emo99.gif

אז ככה... המקום עצמו היה ממש קטן וצפוף, בהתחלה היו קצת בעיות של מקומות "רחוקים" מהבמה ושאר עניינים מעצבנים שכאלה אבל ברגע שההופעה התחילה זה כבר לא ממש שינה לאף אחד [לפחות לי זה לא שינה, ישבתי בערך מטר ממנה, מקרוב אפשר לראות שיש לה הבעות פנים ממש חזקות כשהיא שרה...] אני ממש אוהבת הופעות אקוסטיות קטנות וחמימות כאלו. רונה נתנה הופעה מעולה, בסוף היא קצת השתעלה והצטרדה אבל זה לא הפריע בזמן ההופעה עצמה, היא אמנם לא שרה לי את Tips אבל היא פיצתה עם כמעט כל השירים האחרים שאני אוהבת אז סלחתי. והנה רשימת השירים לפי הסדר: הקול שקורא לי טיול בהיר נס במערכת הדם train הפעם האחרונה my prison by the sea מיהו המיילל ברוח באמונה עיוורת עיניים זרות לחיות נכון גלויה 10 שניות המעיין הזוהר [ביצוע פשוט שובר לב] ולהדרן: מבול הבור. יש הקלטה באיכות לא הכי טובה וצילום וידאו של "באמונה עיוורת" ושל "הבור" אבל בכל זה אני אתעסק רק מחר.. בינתיים, לילה טוב לכולם

bib2

New member
אכן הופעה מעולה

יש לי צילום של עשר שניות,גם,באיכות לא להיט.. אבל השילוב של ההופעה כשמאחורה יש חורף של ממש עשה את העבודה

צור אן

New member
בחסות המועצה למדוכדכי אבן יהודה.

אבן יהודה? עשר דק' מתל מונד. חמישים מתל אביב. לא אמרנו שנגיע רק לשונצינו? אז אמרנו. אוסידי. הרי ברור שהקאבר לקייל&ריד או אלברשטיין, אחרית הימים? עמוס? שבלול? קלפטר? מדרגות הרבנות? וגם שיתוף הפתעה ידיישי, יקרו ממש שם. עשר דקות משליש הקליקה. פלוס חמש על הגשם. יא-לה בסדר. שלושה כרטיסים בבקשה, חודש ימים לפני. עוד כרטיס התווסף מאוחר יותר, לשמחת החבורה. לאחר מכשולי התארגנות ויום מפרך, יצאנו לדרך. יופי, נחמה. המקום קטן, מעט אנשים. הו, זוכרות את עמרי הנגבי? בדקות של רגיעה מספר לנו הכרטיסן/איש הביטחון/הברמן/מנהל המקום כי מקומנו בכיסאות חוץ. בחייך, אנחנו קהל ותיק. "האומן יודע על הקהל מימין, לא להתבאס, יסתכלו עליכם" תחנונים ואגרסיביות אינם צד חזק במחוזותינו, והניסיונות הקלים כשלו. זה רק בשורות רעות, בשורות רעות בשורות רעות. החגיגה נמשכה באפקט המבול שהיה נחמד לפרקים, מעריצות ששמחו לשיר בקול גדול (התנצלות, אנחנו החלק הפרהיסטורי של הקהל) ולנוע בהתאם. קיימת כוריאוגרפיה? חוק 'אל תעשנו' החדש והיעדר הבירה משום שלכולנו ידיים שבירות (ללא שולחן) ועיניים נפולות. קאבר שכבר נוגן. קרן פלס שאיננה. רונה שהשתדלה להביט אל המנודים מדי כמה דקות, אך הצוואר לא עמד בדרישה. ממורמרות ועצובות פסענו אל עבר המכונית. משהו נעים כמו לישון התנגן בראש. זה שיר יפה. בקרוב רונה תטוס לאירופה, ואולי אחר כך.

Mickughin

New member
מצטרפת למרמור, למרות שנהנתי...

הצד שלנו היה ממש מוקצה, אפילו שנראה שהיא השתדלה להסתכל עלינו מדי פעם, כמו שכתבתי- רוב ההופעה מה שראינו היה האוזן הימנית שלה
באיזשהו שלב היא ממש דיברה רק עם הקהל שהיה בתוך הבית קפה, ושמעתי שמישהי אמרה כזה "הצד שלנו מוחרם..." ולמרות זאת, ממש נהנתי. היה ממש מצחיק כשהיא אמרה "איזה גשם. אבל זה לא נשמע כמו גשם..זה נשמע כמו מישהו שעושה ספונג'ה.." ואחרי כמה דקות היה רעם ממש חזק, והיא אמרה "טוב, כנראה שזה לא ספונג'ה..." וכשהיא בקשה כוס שוט ריקה (אגב, מישהו הבין בשביל מה הם היו צריכים את זה?
) ומישהי אמרה "אה, ריקה..." ואיך שאחרי Train היא התחילה לחפור על מחירי רכבות באירופה.. וכשבסוף היא באה לצאת לפני ההדרן, ואמרו לה כזה "קשה לעבור, תישארי! קשה לעבור!" אז הם כבר נשארו על הבמה. אני מאלה ששרו בקול גדול ונעו בהתאם. (או בעצם, היחידה ששרה בקול גדול ונעה בהתאם?) אני מהקהל החדש (בסה"כ הופעה שניה שלי). נכנסתי וראיתי את כולכן יושבות מדוכאות כאילו מכריחים אתכן להיות שם, והחלטתי לא להיכנע
בסוף ההופעה לקחתי את הפליי ליסט (או סטליסט או איך שלא קוראים לזה), וראיתי שבהדרן היה אמור להיות גם את Wait. שאלנו את רונה על זה ואמרנו שהם חייבים לנו שיר! והיא אמרה שנגמר לה הקול..
אגב, בצד השני של הדף הייתה רשימת משקאות שהכילה דברים כגון מים בטעמים שונים וכל מיני סוגים של בירה
בקיצור, רשמתי X על ארמנס...

califia

New member
בואי איתי, נחלוק טרמפים בגרמניה

בתשלום סימלי, יהיה פנאן. או שאת מעדיפה להזכיר למגד על הטיול אופניים שהיא תכננה ולהצטרף? בכל זאת את בחדר כושר וזה. אני אנופף לכן מהמצנח רחיפה. הברך שלי ממילא דפוקה. מה אכפצ לי.

TziMHoNoa

New member
הכוס שוט זה בשביל לנגן על הגיטרה

[נדמה לי שקוראים לזה סלייד], זה מן להחליק את האצבע על הגיטרה, זה נשמע ממש טוב. לפני איזה שיר היא ביקשה אותה?

califia

New member
למהההה, למה מה שאני מבקשת קורה כשאני לא שם

תמיד רר. הולכת להקישב לאיזה ביביקינג שאולי ירד לי. למה אני מחמיצה הכל בחיים, למההה זה מגיע לי. מישהו רוצה לעזור לי עם הרשימת הופעות לאביב בחו"ל? חייבת לתכנן. ותזכיור לי לגבי טורי. תמיד מחמיצה ומפספסת. סיפור חיי.

califia

New member
מ**ת לנהגי מונית!

שיפ*ד בת*ת ! 2150 שקל הלוך חזור כפ"ס אבן יהודה, ככה יפה? ככה מתיחסים לבחורה שמרויחה שכר מינימום או פרילנס? ועוד 60 כרטיס, ועוד בפרגולה על הבאר, עם הבעיות גב שיש לי, ויש פתק מהרופא שאסור. נניח שאני חייבת כוס יין סבירה כדי להרגע מהניג'ס לאמאלה שתסיע. אז היה סיכוי שהיא היתה מחזירה. עדיין 70 שקל הלוך. בערך. 64? הלוך חזור יוצא 250 שקל.. לא. 240 בהנחה שיין זה 30. מה רונה רדיוהד? אסטרל פרוג'קשן? התבלבלתי. לא, נו, איך קוראים להם. לא משנה, קרחנה זה קרחנה. אסטריקס? על טרנט רזנור לא שילמתי ככה! לא בארץ הכל אופן. גרמנים ארורים. אני אקבל את כספי חזרה. בקשר למסע של רונה לאירופה אני מתכננת אחד בקרוב מאוד לצרכי הפגת הבדידות הכרונית פתולוגית ואף אקוטית שלי. אני מצטרפת, אם היא צריכה קרציה שתפנה אלי. אני לא אפריע לה ולאשה שלה להתחרמן. אני בכל מעדיפה גרופיות בנות 16, עם ת"ז. האנגלית שלי לא רעה, אולי אני זוכרת קצת איטלקית. לקחתי ערבית בחטיבה כי הייתי טיפשה ושמאלנית, זה עבר לי מאז, אבל צרפתית אין. אני עובדת על הגרמנית עם הדיסק של ברליץ. מעפן. פעם ידעתי גאלית אבל כבר לא. אני עובדת על הדרכון הרומני, אז בקרוב יהיה לי אישור עבודה לאיחוד האריופי, או לא. או שאני אשלח לכם תמונות מהחתונה שלי ושל אישתי לעתיד. תזכירו לי להרגע מגי'נג'יות, אירלנד לא כזה שוס. ביי. איזה קובץ?

califia

New member
וגם הקץ לקלישאות, הסוף לקאוורים לשירים

בינוניים, כולל השירים הבינוניים של הביטלס, ושל ברי, אם כבר שירים גרועים של ברי, מה עם קץ לילדות, ומסע מסתורי ונחמד, ובשבילך, והזיות, ואולי עד כלות, ונכנע לך, אם כי אלה שירים ממש גרועים.יש לו יותר טובים. נפתלי הדג? לוליטה גדוליתה. לזכור לעשות אותו לדראג. שתמצא משהו שיותר מתאים לה. נמאס משירי בדידות וחוסר אונים. להפסיק להקשיב למילים. להנות מהמוסיקה, לקרוא שירה במקום. הבור הוא קלישאה של שירי דיכאון של גיל 14. אם עד עכשיו לא הקשבתי למכשפות, אני אתחיל עכשיו. כבר שילה עדיפה אפילו. פאק, ריוט גירלז. איך זה בא לי באיחור אופנתי של 15 שנה, איך.לפחות שם יש קצת אנרגיה. מה שיקרה כמו תמיד כמובן זה ששום דבר לא ירד לי, ואני בסוף אקנה דיסקים שלא התכוונתי לקנות כי זה מה שיש, ואשכח מיעודי המוסיקלי לעוד כמה שנים.ובקשר לדואטים היא באמת צריכה לעשות, אבל עם מישהי פחות משעממת וחיננית כמו קרן פלס. גווני הקול שלהן לא מתאימים, רונה שרה נמוך וקשה מדי, קרן מתחנחנת מדי, זה כמו שני קווין מקבילים שלעולם לא יפגשו. אה, ויש את הנגן ויברפון הזה שמנגן עם כולם, קחי אותו, לגוון קצת את הצ'לסטה שיזהר תוקע ביותר מדי שירים. את רוצה לרדת משירי ערש, נכון? ואני מזכירה לגבי העיבודים הבלוזיים רוקנרוליים קאנטריים מפיטרסון. הנגינה של וייץ קצת משעמת לפעמים. ושתחזיר את ההרכב עם הקונטרה בסיסט. יש לפעמים הרכבים עם גוון צליל או פיל או וייב, אין לי מושג מהחיים שלי במושגים מוסיקליים או עיבודים, שמרגיש נכון. דיכאון בא מדיכוי. הלאה הדיכוי.

מיץ פזי

New member
לא יודעת מה את רוצה

אלה אחלה וידאוים!!!!
אני פשוט לא מאמינה שהיא שרה הבור. אולי (פליז פליז פליז) זה אומר שהיא תשיר אותו גם במרתף...? ד"א רציתי לשאול- את מצלמת במצלמה דיגיטלית רגילה או משהו ממש מתוחכם? ולא הפריע לה שצילמת אפילו שישבת ממש קרוב אליה?

../images/Emo140.gif

צילמתי במצלמה דיגיטלית רגילה לחלוטין, אין כאן שום תחכום :) ולא הפריע לה שצילמו בכלל.. היא פשוט ביקשה שאנשים יצלמו בלי פלאש כי זה מבלבל אותה.
אני מחזיקה לך אצבעות לגבי הבור במרתף

מיץ פזי

New member
תודה!!

ו.. תודה! גם אני מחזיקה אצבעות. האמת שמאז הופעה בבנימינה הייתי בטוחה שזה ממש מפריע לה ושהיא מבקשת שלא יצלמו אבל אם את אומרת אני מאמינה, לכן אשתדל מאוד לצלם קטעים טובים מהמרתף :) (רק לזכור להטעין את המצלמה קודם... P: )

היה קצת מאכזב

הצפיפות אכן היתה מבאסת (אם כי אני השתחלתי באלגנטיות לרצפה ליד הבמה, אח"כ השתדרגנו לכיסא). מוזר שלפני זה לא ממש שמתי לב לנגינה על הגיטרה, ובהופעה פתאום קלטתי את כל הביצועים המורכבים שעושים שם. רונה שרה מקסים (וכפי שכבר צויין הבעות הפנים שלה מרתקות), הרפרטואר היה נהדר (חוץ מהקאבר שכבר שמענו וחבל), גם הגשם הוסיף. אבל באופן כללי רונה ממש לא תיקשרה עם הקהל, כל הדיאלוגים שלה היו רק עם ערן וכשהיא כבר התיקה את העיניים מהגיטרה המבט שלה היה תלוי בחלל איפושהו. בגלל זה הרגשתי שלא ממש הייתי בהופעה שלה אלא ראיתי אותה במין וידיאו ענק.

למעלה