ההופעה באבן יהודה

ההופעה באבן יהודה ../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif

וזה אומר שנהנתי מעצם העובדה שזו רונה והשירים והביצועים היו מהממים!!!!! אבל.... לאדעת כל המיקום והאווירה(המקום) לאדעת לא בא בטוב.. כאילו היה חסר משהו

ארמנס החארות האלה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אנחנו הזמנו מקומות עוד לפני שהתפרסמה הודעה על ההופעה, ויתרנו על שולחן, הבטיחנו לנו מקומות טובים ובסוף הושיבו אותנו בחרא מקומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התווכחנו איתם שעה (אפילו המלצרית התערבה
) עד שבעלת הבית הכלבה המפגרת הזאת (סליחה על הביטוי אבל זאת האמת
) באה אלינו והתחילה לצעוק עלינו שאנחנו עושים מהומה!!!
אז אתם יודעים מה אנחנו עשינו (שנייה, הפסקה
) אנחנו יצאנו בסערה מהבית קפה ונסענו לדרכנו לקניון רננים וראינו סרט יפה שוקראים לו "עולם משלו"... סיכום ההופעה: אמנם ראינו את רונה ואפילו זכינו לאיזה מבט ממנה אבל אל ההופעה, לא נשארנו...

bib2

New member
דרקנס בוי,כנס וודאי "תשמח" לשמוע ש..

כשהגעתי להופעה,לאחר שהזמנתי מבעוד מועד כרטיסים בטלפון והשארתי לה מספר כרטיס אשראי וסיכמנו ששמורים לי אחלה מקומות,הושיבו אותנו על הבר,שזה אחלה,ממש מטר מרונה.הייתי שמחה ומאושרת.רונה יושבת מולי ומה יותר טוב מזה.. פתאום,בשיר השלישי,הודיעו לנו בשיא חוצפתם,שהמקום היה שמור והאנשים שהזמינו את הכרטיסים הגיעו. וככה,בלי טיפת בושה בפנים,נאלצנו לקום לרונה באמצע ההופעה (מיותר להזכיר שישבתי מטר ממנה ולכן מן הסתם היא ראתה הכל) ולעבור לאזור "הנידח". ממש חוצפה שלא תתואר..יש דברים שלא עושים. מילא להושיב אותנו מההתחלה בצד,אבל לטרטר אותנו באמצע ההופעה (שלא נדבר שגם נעשתה הזמנה של אוכל ושתייה,שלי ושל חברה שהייתה איתי.)אני ממש התאכזבתי וזה ביאס לי את המשך ההופעה..

punky brewster

New member
למה שלא תעשו אחד

או את שתי ההצעות הבאות: 1- לכתוב מכתב תלונה חריף להנהלת המקום. 2- ליידע את ההנהלה או מי שקובע לרונה הופעות על החוסר כבוד (זאת מילה נורא עדינה למה שעשו לרבים ורבות שפקדו את המקום) למעריצים שטרחו והגיעו. גם אם יתעלמו ויפסלו את דבריכם בהינף יד לדעתי זה חשוב. אם תרצו אתנדב לעשות את ההצעות שלי בשמכם (לא הייתי רק שמעתי בטלפון ובמסנגר הרבה מרמורים מהרבה כל השבוע). ניר חמוד, בקרוב תהיה עוד הופעה ואני מאמינה שתהיה וגם תוכל להישאר.

מיץ פזי

New member
וואו אני בהחלט תומכת

בהצעה. באמת שאף פעם לא חזרו מהופעה עם כל הרבה תלונות ומרמורים על המקום. ואחרי שקראתי את כל המקרים הלא נעימים (בלשון המעטה) שאנשים פה כתבו, אני ממש חושבת שמגיע למקום הזה זיעזוע. וגם לסוכנת או מי שזה לא יהיה של רונה כדאי לודוא להבא שהמעריצים של רונה יוצאים מרוצים מההופעה. והרבה מזה קשור למקום. בקיצור, אל תשתקו!

EinavBIUS

New member
שכחת לציין

שיום אחרי הם התקשרו אלינו ברוב חוצפתם והודיעו לנו שלא הגענו להופעה בכלל ולכן הם מחייבים אותנו על הכרטיסים. אני חצי מקווה שיחייבו אותנו, נגיש להם את התביעה של החיים שלהם (אגב, אמנם לא הייתי בבית אבל אבא שלי סיפר לי שכשהוא ענה הם לא העיזו לפתוח עליו את הפה כמו שפתחו עלינו). והמלצרית הזאת שדחפה את חברה שלי (שיש לה מזל שלא ראיתי את זה ושהיא סיפרה לי רק יום למחרת, אחרת אולי לא הייתי מצליחה לעצור בעצמי יותר מלתת לה כאפה) תקבל תביעה בנפרד. אז יש לי עצה למקום המעפן הזה: להבא, כשאתם רואים אנשים (כן, גם אנחנו בני אדם!) צעירים שאתם חושבים שאתם יכולים לדרוך עליהם- תזכרו שיש להם יש הורים (לחלקם אפילו הורים עורכי דין). אה, וזה גם לא חכם להפיל הכל על האמן שכולם באו לראות ("עולה לנו המון כסף להביא את רונה") או להשוות את עצמכם למקום אחר בעל מוניטין ("אני הייתי בהופעה בזאפה בעמידה" שניה, איפה הטישו שלי?) כי אם הזאפה היו יודעים שחור כמוכם משווה את עצמו אליו, הם היו מתאבדים. או תובעים אתכם על הוצאת דיבה.

../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שהרוני הזאת נחמדה
יש פורום ארמנס שנוכל להציף אותם?

E

Elektra Natchios

Guest
אמ,

רק איתי הם היו הכי נחמדים בעולם? אפילו שאלו אותי אם נהנתי. נו, למה ציפית? התקשרו אליך כמה שעות לפני ההופעה, ואמרו לך שכרטיס האשראי הוא ערבות. כל הרעיון של הזמנה באשראי הוא למנוע מצב כזה, שהם מפסידים כסף. נאמר והתקשרת, סיכמת איתם על משהו כמו - 'נשלם בקופה', ולא הגעת. גרמת להם לפספס לקוח פוטנציאלי שיבוא במקומך. לא בדיוק סיכון שהם יכולים להרשות לעצמם. אני מסכימה שהמקומות היו נוראיים ושהם היו יכולים להיות הרבה יותר הוגנים, וליידע מראש, אבל תנסי לחשוב על זה בהיגיון, הם לא באמת ציפו שתקחי את הרגליים ותלכי.

EinavBIUS

New member
אחרי שהם צורחים על הלקוחות שלהם,

הייתי מצפה שהם יבינו שלא נישאר. אבל להבטיח "מקום מעולה" אחרי ששלוש פעמים שאלתי אותם במילים האלה: "זה באמצע וזה קרוב?" המעט שהם היו יכולים לעשות זה להתנצל יפה ולהבטיח שבפעם הבאה זה לא יקרה. אם היו מדברים איתי כמו שצריך, הייתי נשארת, אבל הם היו אלה שאמרו (או יותר נכון, צעקו): "טוב לכם-תישארו, לא טוב לכם-תלכו". אז לא היה טוב לנו. אז הלכנו.

E

Elektra Natchios

Guest
שיתרפסו לפניכם ויתחננו שתישארו?

צעקו עליהם, אז הם צעקו בחזרה. יש מקומות בהם הלקוח לא תמיד צודק.

bזוהר

New member
אבל היא צודקת שאת לא יכולה להתפלא שהם מחייבים

אותך על הכרטיס..

EinavBIUS

New member
בואי אני אשאל אותך משהו-

נאמר והיית רוצה להזמין מקומות במסעדה והיית שואלת אותם אלף פעם: "אבל יש לכם סטייק טוב, נכון?" וכשהיית מגיעה לשם היית רואה שמגישים לך... דג, נגיד. היית משלמת? אם הם לא עמדו בהתחייבות שלהם כלפיי, למה שאעמוד בהתחייבויות שלי כלפיהם?

הם אמרו שהם לא יחייבו, שנביא מזומן...

ודרך אגב, הם שקרנים כי לאמא שלי הם אמרו שהכניסה מיועדת גם לפחות מגיל 18 ואחרי ההופעה אמרו לאבא שלי שהיא מיועדת רק מעל גיל 18... אנחנו כבר לא יכולים להאמין להם את מבינה? הם שיקרו לנו כל כך הרבה פעמים (המקומות,הכרטיס אשראי, כל ההבטחות שהם אמרו שהם יקיימו...) שאי אפשר כבר לסמוך עליהם...

פאט וון

New member
מוות לסלקציה

מסתבר שבגיל עשרים ושש אסור להשעין מרפקים, גם אם הוזמנו כרטיסים חודש לפני כן (צור אן כתבה על כך למעלה). לא טרחו לשאול לגילנו באף שלב. מתוכנן מכתב תלונה, לכל מאן דבעי.

califia

New member
סלקציה על זה שאתם צעירים מדי או מבוגרים מדי?

רונה עדיין רוצה קליינטורה של בני 50 פלוס? הם משלמים טוב יותר? פחות בררנים? אוזנם כרויה פחות ובטנם מלאה יותר ולכן היא מקבלת אחוזים מהבאר והמסעדה? מה? אני לא אכנס כאן להעדפות המיניות שלה. אני רק אזכיר לה שהחכמות לוקחות על זה כסף. וכפול. מנסים להמיר את דתי לשילה. אהמ. ביטלס וי.אס לאונרד כהן. בחירה קשה. או שמא גתרי? עד כמה יש לנו השפעה על הבחירות בקריירה שלה? למשל, שהיא תנגן עם אהוד ולא עם גידי? סתם דוגמא. היא יודעת גם לנגן כינור? הכנר שלו מנסר בפידל. מעניין איך תישמע נגינת הבנג'ו שלה. יש לכם דוגמית מהסלייד? בלי קשר, שאלה שמטרידה אותי מאז ילדותי, האם זה נכון שזמרות מצו מופלות תמידית, גם ברוק פופ? רוצה ללמוד לתופף .אם מפלים אותי ממילא, ואני אפילו לא בוץ', לפחות שאני אעשה לאנשים חור בראש. אני שונאת להיות מצו לירית, אני רוצה לצרוח או לאנפף.

bזוהר

New member
לא נראה לי שהיה מישהו בהופעה

שלא התלונן על המקום... אני גם מציעה להגיש תלונה או משהו תודה על הפלייליסט וההקלטות :)

califia

New member
מישהו עישן באולם? אפשר לתבוע. תגידו לי ואני

אסדר תביעונת.

Mickughin

New member
האמת שרונה עישנה שם! ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

חוץ ממנה, ואולי גם חוץ מערן, לא ראיתי אף אחד שעישן (ואני בדרך כלל ישר קולטת עשן סיגריות
) צק צק צק. (ואחר כך היא לא עושה את Wait בטענה שאין לה קול
)

למעלה