כן..נגמרו...
אבל.. למדתי שם היום, וראיתי את הפוסטרים של ההופעה.. לקחתי 3 פוסטרים[לי ול2 חברות] והלכתי לחברה שלי שיש הופעה היום, בואי נחכה לו או ננסה לשלם לשומר או משהו.. ב6 וחצי אנחנו מוצאות את עצמנו מחכות בחוץ לדניאל.. הדלת הייתה פתוחה ונכנסנו להגיד לו שלום, הוא היה באמצע החזרה אז העיפו אותנו, ואמרו לנו "עוד כמה דקות". אחרי רבע שעה שוב נכנסנו, וראינו אותו וקראנו לו לבוא, הוא היה מוזר כאילו הוא בכה או משהו..הוא חזר פנימה וכנראה קרה למישהו להוציא אותנו.. אח"כ ראינו את השומר של ההופעה ואמרנו לו שיכניס אותנו וזה..והוא אמר לנו שלא אכפת לו לעזור לנו להתגנב, אבל לו דרך הכניסה, ושזה לא בעיה והתגנב וכאלה.. ראינו שהחלונות פתוחים, אז הכנסנו חצי גוף ועמדנו להסתכל על החזרות..אח"כ קראנו למישהו להביא לו פתק שהכנו. שמו לו את זה בצד. אחרי כמה שירים היינו כבר צריכות ללכת כי ההסעה חיכתה לנו אז חברה שלי צעקה לו"דניאל צא אתה שובר לנו את הלב!!" "מי אני שאני אשבור לך את הלב חמודה?" "בקשה צא אלינוו" "אני באמצע נגינה עכשיו...[בקול מסכני כזה]" אחרי שהוא שר עוד שיר הוא קרא את הפתק שלנו, ויצא אלינוו
הוא היה כ"כ חמוד!!!!!! הוא דיבר איתנו וחתם לנו על הפוסטרים שלקחנו..ואח"כ הוא שאל אותנו"אתן בפנים היום?" "לא לא הצלחנו להשיג כרטיסים.." ואז הוא ניסה להכניס אותנו וזה..והתחיל לשאול אם יש מצב "להכניס את שתי הבנות האלה פנימה.."[?] בסוף לא נכנסנו כי אמרו לנו שאם אנחנו רוצות להיכנס אז נצתרך לחכות בחוץ, ולא בטוח שייהיו מקומות פנויים, ואם ייהיו אז נקנה ב60[והיה לנו רק 50 שקל עלינו..]. לא נורא, ראינו את כל החזרות בערך
היינו בחוץ שעה וחצי, ולראות אותו יוצא אלינו, מדבר איתנו ומנסה להשיג לנו כרטיסים להופעה, היה שווה כל שניה בחוץ.
ועוד משהו..למרות של חזרתי עם אטובוסים, תודה רבה לאלמוג שעזרה לי למצוא אוטובוס לרכבת/למקום אחר..תודה
החפירה הסתיימה.