ההופעה באוניברסיטת בר אילן

Avivarchive

New member
ההופעה באוניברסיטת בר אילן ../images/Emo188.gif

ההופעה היא מחר ולא היום מחר, 14.12 בשעה 20:30 . עם גולשי האתר סליחה. שלכם רונן קולר עורך "דניאל סלומון" האתר הרישמי www.danielsalomon.co.il

Hakuna Matataa

New member
../images/Emo12.gif

אני לומדת שם באותו יום.. אולי אני אלך להופעה והמורה שלי תקנה לי את הכרטיס המוזל.. מקווה=\

Hakuna Matataa

New member
כן..נגמרו...

אבל.. למדתי שם היום, וראיתי את הפוסטרים של ההופעה.. לקחתי 3 פוסטרים[לי ול2 חברות] והלכתי לחברה שלי שיש הופעה היום, בואי נחכה לו או ננסה לשלם לשומר או משהו.. ב6 וחצי אנחנו מוצאות את עצמנו מחכות בחוץ לדניאל.. הדלת הייתה פתוחה ונכנסנו להגיד לו שלום, הוא היה באמצע החזרה אז העיפו אותנו, ואמרו לנו "עוד כמה דקות". אחרי רבע שעה שוב נכנסנו, וראינו אותו וקראנו לו לבוא, הוא היה מוזר כאילו הוא בכה או משהו..הוא חזר פנימה וכנראה קרה למישהו להוציא אותנו.. אח"כ ראינו את השומר של ההופעה ואמרנו לו שיכניס אותנו וזה..והוא אמר לנו שלא אכפת לו לעזור לנו להתגנב, אבל לו דרך הכניסה, ושזה לא בעיה והתגנב וכאלה.. ראינו שהחלונות פתוחים, אז הכנסנו חצי גוף ועמדנו להסתכל על החזרות..אח"כ קראנו למישהו להביא לו פתק שהכנו. שמו לו את זה בצד. אחרי כמה שירים היינו כבר צריכות ללכת כי ההסעה חיכתה לנו אז חברה שלי צעקה לו"דניאל צא אתה שובר לנו את הלב!!" "מי אני שאני אשבור לך את הלב חמודה?" "בקשה צא אלינוו" "אני באמצע נגינה עכשיו...[בקול מסכני כזה]" אחרי שהוא שר עוד שיר הוא קרא את הפתק שלנו, ויצא אלינוו
הוא היה כ"כ חמוד!!!!!! הוא דיבר איתנו וחתם לנו על הפוסטרים שלקחנו..ואח"כ הוא שאל אותנו"אתן בפנים היום?" "לא לא הצלחנו להשיג כרטיסים.." ואז הוא ניסה להכניס אותנו וזה..והתחיל לשאול אם יש מצב "להכניס את שתי הבנות האלה פנימה.."[?] בסוף לא נכנסנו כי אמרו לנו שאם אנחנו רוצות להיכנס אז נצתרך לחכות בחוץ, ולא בטוח שייהיו מקומות פנויים, ואם ייהיו אז נקנה ב60[והיה לנו רק 50 שקל עלינו..]. לא נורא, ראינו את כל החזרות בערך
היינו בחוץ שעה וחצי, ולראות אותו יוצא אלינו, מדבר איתנו ומנסה להשיג לנו כרטיסים להופעה, היה שווה כל שניה בחוץ.
ועוד משהו..למרות של חזרתי עם אטובוסים, תודה רבה לאלמוג שעזרה לי למצוא אוטובוס לרכבת/למקום אחר..תודה
החפירה הסתיימה.

oferplone

New member
אתם יופי של מעריצות אבל דניאל...

מה זה ההתנהגות הזאת שלו? קודם כל הוא לא מצליח להכניס אותכם להופעה של עצמו? אחרי שאתם מראות כזאת הערצה??? ועוד אחרי זה על 10 שקלים לא מכניסים אותכם? דניאל צריך להתבייש תמיד חלק מהאנשים בהופעות לא משלמים בכלל מוזמנים של האולם, זמר, חברים של הלהקה וכו' אני ממש עצוב לקרוא את זה עליו אחרי ה 140 שקל לכרטיס ועוד כזאת התנהגות אני פשוט מתחיל להפסיק להעריך אותו כאומן, יוצר וזמר (אני הייתי בכמה הופעות שלו בתמונע)

S h A b i T

New member
אתה מסיק מסקנות מהר מדי, לא חושב?

אתה לא יכול לשפוט אותו על מקרה אחד. הבנות אמרו שהן לא הצליחו להשיג כרטיסים, משמע - הכרטיסים נגמרו והן לא הספיקו לקנות. אז הוא ניסה לסדר להן דרך לקנות כרטיסים. מה אתה מצפה שהוא יעשה? יכניס אותן חינם על חשבון מישהו שכן אחר שהזמין כרטיס? הדבר הכי הגיוני לעשות זה שמי שהגיע אחרון ולא הזמין כרטיסים מראש יחכה עד שכל אלו שכן הזמינו כרטיסים יכנסו וישבו, ורק אז, אם יש מקום, הוא יכנס. חוצמזה, אם אתה כבר נדבק למקרה ספציפי.. אני אתן לך דוגמא לכך שהוא כן דואג למעריצים שלו. למשל לפני שבועיים בבארבי שתי בנות ניגשו אליו לפני ההופעה ואמרו לו שאין להן כסף להכנס, ואת שתיהן הוא הכניס. ובאמת שיש עוד מלא מקרים דומים. אבל זה לא רלוונטי עכשיו, אני לא רוצה לחפור לך בשכל. אני מרגישה מפגרת שאני מגנה עליו, זה פשוט צרם לי לשמוע שמהודעה אחת החלטת שאתה יותר לא מעריך אותו כאומן וכו'.

oferplone

New member
לא אני לא חושב

הוא ראה את הבנות האלו שעות בחוץ 2 מעריצות שלו כשרוצים מכניסים גם 10 אנשים לאולם ואפילו בלי לשלם ויותר מזה אפילו מקדישים להם שיר באמצע ההופעה ומספרים איזה יופי שהם חיכו לו בחוץ אני בעצמי דיברתי איתו והוא באמת בן אדם מקסים אבל יכול להיות שההצלחה קצת שינתה אותו (או משנה אותו) אבל שוב זאת דעתי לפחות

למעלה