ההופעה באלפנט 8.12 רביעי מישהו בא?
ס סירופ מייפל מקולקל New member 6/12/04 #2 אני רוצה ללכת אבל אין בנתיים עם מי חברה שלי בעקרון אולי תבוא, אבל היא רוצה גם ללכת לאיזה מועדון מגעיל, אז זה די נסיון שלה לשכנע אותי לבוא איתה, וההפך את הולכת? ]; את יודעת כמה זה עולה?:]
אני רוצה ללכת אבל אין בנתיים עם מי חברה שלי בעקרון אולי תבוא, אבל היא רוצה גם ללכת לאיזה מועדון מגעיל, אז זה די נסיון שלה לשכנע אותי לבוא איתה, וההפך את הולכת? ]; את יודעת כמה זה עולה?:]
ס סירופ מייפל מקולקל New member 6/12/04 #4 אבל החגיגית אחרי הנחה הייתה 55, וכל העולם קנה את זה ב55 :| אז הופעה מסכנה בקרית חיים בטח תעלה פחות, לא? מאיפה את, אגב?
אבל החגיגית אחרי הנחה הייתה 55, וכל העולם קנה את זה ב55 :| אז הופעה מסכנה בקרית חיים בטח תעלה פחות, לא? מאיפה את, אגב?
S splashi New member 7/12/04 #9 יאא גם אני!! ואיך אתם יודעים שזה חמישים? כי זה ממש יקר... אבל רגע אתם יודעים שזה מגיל 16 נכון? מצחיק שאני בכלל בת חמש עשרה וחצי ולא בטוח יכניסו אותי...
יאא גם אני!! ואיך אתם יודעים שזה חמישים? כי זה ממש יקר... אבל רגע אתם יודעים שזה מגיל 16 נכון? מצחיק שאני בכלל בת חמש עשרה וחצי ולא בטוח יכניסו אותי...
A Amit Remmus New member 7/12/04 #10 יא גם אני! ../images/Emo104.gif אבל אני קרית חיימניקית מזויפת, כי עד גיל 16 גרתי בביאליק P: וגם נשארתי ללמוד שם P:
יא גם אני! ../images/Emo104.gif אבל אני קרית חיימניקית מזויפת, כי עד גיל 16 גרתי בביאליק P: וגם נשארתי ללמוד שם P:
ר רק אור הירח New member 8/12/04 #11 חיימניקית מזוייפת חחח ../images/Emo6.gif איך קוראים לך? את מהמערבית או מזרחית?:\