ההופעה בבארבי ב-25/10

itaishiff

New member
ההופעה בבארבי ב-25/10

טוב, אז כפי שפרסמתי בלו"ז המלא, התאריך הזה צויין כהופעה חגיגית. בגלל שעברנו 10000 מכירות של הדיסקים, הוחלט לעשות אירוע חגיגי לציון מכירת אלבום כסף. התוכניות התחילו ולפני מספר ימים קבלנו הודעה מאוד משמחת, שהמכירות שלנו כבר הגיעו ל16000. להזכירכם, 20,000 זה אלבום זהב... אי לכך, הוחלט שההופעה בבארבי לא תהיה אירוע חגיגי, נחכה עוד זמן קצר ונעשה חגיגה גדולה ומפנקת לציון מכירת אלבום זהב. במילים אחרות, ההופעה בבארבי ב-25/10 היא הופעה מלאה אבל לא חגיגית........ מקווה שסגרתי לכם כמה פינות...:) איתי

אמבלי

New member
כל הופעה שלכם זה אירוע חגיגי

וסחתיין..איזה יופי.. האלבום זהב מתקרב אליכם בצעדי ענק :)

n u r z a a

New member
תגידו,בית הבובות מופיעים בבראשית?!

אני בהלם.לא ידעתי את זה. מתי?באיזה תאריך?

eladi88

New member
יאללה ל 20 אלףףףףףףףף

אז רגע....זה אומר שכשנגיע ל 20000 במהלך החורף = הפגרה. תהיה הופעה חגיגית בחורף???????

סטלני3

New member
בעזרת השם נחגוג איתכם אלבום זהב

איזה כיף איזה כבוד כל כך קרובים לאלבום זהב עוד בדיסק הראשון אז לנו אין ספק שאתם הלהקה מספר אחת בארץ......עוד מעט עוד אנשים יבינו את זה

must178

New member
רגע איתי, שאלה

ההופעה החגיגית (בסופו של דבר), תהיה בבארבי ת"א, או במקום אחר?

itaishiff

New member
שאלה טובה

כרגע אנחנו בודקים כמה אופציות, אבל לפני שטיפול החלטה, אנחנו מחכים לראות שאכן ימכרו 20,000 ... השאננות לא בריאה אף פעם... בוא נגיד את זה אחרת... שאילו יהיו הבעיות שלנו...:)

mory89

New member
אני אומרת קיסריה קורץ לי..

אם זה לא יהיה בחורף.. ואפשר להיות בטוחים שיהיה מלא!!!!

hadarisan

New member
כן קשור לבית הבובות אבל

חבל לפתוח שרשור שלם על זה...היה לי חלום שבית הבובות באים להופיע בקריית גת ושאנחנו המועצת נוער מביאה אותם להופיע, והיה מפוצץ והיה כל כך מגניב...אוי הדרי חלומות חלומות...בינתיים מביאים לנו את שירי מימון ועם כל הכבוד לשירי מימון (אין כל כך הרבה כבוד) הייתי מעדיפה את בית הבובות (ואני אומרת מעדיפה כי זאת מילה יפה ואני לא רוצה להסתכסך עם מועדון המעריצות של מימון- הן נראות קבוצה מסוכנת).... אחח ה-25/10 קדימה קדימה שיגיע כבר

dani3p

New member
שירי מימון דווקא לא כזאת גרועה..

יודעת מי גרועה? שרונה פיק!! יודעת מי עוד גרועה? דניאלה פיק!! יודעת מה הכי גרוע?? שרונה ודניאלה פיק ביחד!!!! טוב סליחה נסחפתי.. חבל שחלומות כאלה לא מתגשמים..

hadarisan

New member
חחחחחח הצחקת אותי

ומה שנכון נכון, שתיהן ביחד זה אסון הייתי מעדיפה כבר לשבת במלונה של כלב...הממממ מעניין

אמבלי

New member
זה לא קצת אירוני

ששירי מיימון מופיעה בקריית גת? או שזה רק המוח המעוות שלי?

hadarisan

New member
היא סתם מנסה לקנות אותנו הקריית גתי

אבל האמת היא זה בגלל שנינט לא הוציאה שום שיר...המממ אז אין בדיוק למה להזמין אותה...

למעלה