ההופעה בבארבי, הגאונות.

S h A b i T

New member
ההופעה בבארבי, הגאונות.../images/Emo205.gif

נכון כל פעם חוזרים מהופעה ואומרים שהיא הייתה הכי טובה וכו' וכו'? אבל לא, לא כמו ההופעה הזאת. אני בטוחה שאמרתי על לפחות עוד 10 הופעות שהן הכי טובות, ושאמרתי גם "לא כמו ההופעה הזאת", אבל באמת.... ההופעה הזאת הייתה הכי הכי הכי טובה. עזבו, לא הכי טובה. לא המציאו מילה בשביל לתאר אותה בכלל. אם זה מבחינת הפלייליסט (אחרת חברים.. היה את אחרת. כן, גם לי היה קצת קשה לקלוט.), אם זה מבחינת הביצועים הכל כך כל כך כל כך טובים, ואם זה מבחינת האנשים שהחליטו להפתיע ולהגיע. הכל היה מושלם. יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי. אני לא יודעת מה הופעה של דניאל בבארבי כפ"ס אומרת בשבילכם, אבל בשבילי היא אומרת בעיקר - לבד. אפילו הגרעין הקטן שמגיע לכל ההופעות לא טורח להגיע לכפ"ס.. ואף פעם באמת לא הבנתי למה. (אני בטוחה שמהיום זה ישתנה...) המקום הזה, עם האווירה שלו, עם המלצריות המעצבנות (שהיום אני מודה שאפילו עליהן אין לי תלונות
), עם הסאונד הנפלא, התאורה המדהימה וכמובן ה-דניאל שיושב שם באמצע הבמה ומקסים את כולם.. זה פשוט הדבר הכי טוב שבן אדם יכול לעשות לעצמו. באמצע הלחץ, התקופה המגעילה של המבחנים, הבגרויות, לא צריך שומדבר - רק שעה וחצי של אושר טהור שמלווה במוזיקה שגובלת בגאונות. אני מבטיחה שלא תצטערו.
היום היה אפילו חידוש מיוחד. דניאל אירח את יועֶד ניר שליווה אותו בצ'לו בשירים כשתחזרי, בא מכאב, מיתר קרוע ולב זהב וזה היה אחד הדברים היותר יפים ומרגשים ששמעתי לאחרונה. למי שלא יודע, יועד לקח חלק גם באלבום רבות הדרכים (בתור צ'לן, כמובן.) בהדרן הוא הצטרף שוב בשיר עשן בעיני (שגם אותו לא שמענו די הרבה זמן אם אני לא טועה) ובאחרת. וזה באמת באמת באמת באמת היה הביצוע הכי יפה ששמעתי בחיי. וזהו, רבות הדרכים גם היה מאוד יפה, ככל שהקהל צועק יותר חזק "אבל לאן", אני יוצאת יותר מסופקת. כיף לראות את זה.. היה נראה שלדניאל היה מצב רוח טוב היום, הוא דיבר הרבה.
להלן רשימת השירים (לפי הסדר)
ספרי לי אין כמו האהבה שלך אוהב אותך עדיף לבן ניצוצות פעם היי כשתחזרי מיתר קרוע לב זהב בא מכאב רבות הדרכים אהבה הדרן - עשן בעיניי אחרת אני לא מאמינה שחשבתי לרגע לא ללכת להופעה. תודה, תודה, תודה. אלף תודות לכל מי שהיה חלק בזה. עשיתם כל כך הרבה טוב. כל כך הרבה. נתתם לי כוח להמשיך ללמוד למתמטיקה מחר.
אוהבת, המון המון. אלמוג

י yuval

New member
אזזזזזזזז

אני כל כך מתבאסת שלא הלכתי=( אבל וואו=) לפי מה שהבנתי זו צריכה להיות אחת מההופעות היותר טובות.. החלום שהוא ישיר אחרת שנשאר כל פעם... ממש כיף לשמוע שמחה שנהנת (מקווה שאני אגיע להופעה הבאה..) יובל

hodayoyo

New member
יא אחרת בהופעה../images/Emo60.gif

זה נשמע כה טוב. הסולו פסנתר בשיר זה התגלמות הגאונות

S h A b i T

New member
את לא מבינה בכלל,

זה היה הביצוע הכי טוב ששמעתי בחיים. עם הצ'לו... נראה לי שהוא היה קצת יותר ארוך מהרגיל, אבל אני לא סגורה על זה.

hodayoyo

New member
בטוח הוא היה ארוך יותר../images/Emo60.gif

לרוב השירים יש ביצועים ארוכים יותר בהופעה בגלל שדניאל מנגן סולואים ארוכים יותר או פתיחות חדשות וכאלה. ואני מקנאה, אחרת זה אחד השירים היותר אהובים עלי ומהמדהימים ביותר שקיימים

S h A b i T

New member
אני יודעת,

התכוונתי שאני חושבת שזה היה יותר ארוך מהרגיל בהופעות, לא מהדיסק.

LOLI152

New member
כ"כ רציתי לבוא

ולא יצא, משהו של הרגע האחרון זה כ"כ אכזב אותי. שדניאל יעשה עוד הופעות בכפ"ס בעיקר בחופשים ואני גם אהיה מהאנשים שבאים לכל הופעה. =(

למעלה