ההופעה בבארבי כפ"ס

ההופעה בבארבי כפ"ס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אז ככה... קודם כל אני חדשה פה בפורום... קוראים לי ורד.. ו.. זהו...
רציתי לספר על ההופעה של דניאל- 21.4.05: המקום לא היה ממש מלא.... אבל הייתה אווירה נעימה וסולידית... הביצועים היו מעולים.... אני לא ממש זוכרת את סדר השירים... אבל אה לא נורא.... הוא פתח ב-3 שירים מהדיסק הקודם... כמו בכל הופעה... ולאחר מכן המשיך עם שירים מהדיסק החדש וקצת גם מהישן... הלחנים היו טיפה שונים אבל מעולים כמו תמיד. דנה עדיני לא הגיעה להופעה כיוון שהייתה בהופעה אחרת... לכן דניאל... הציע לקהל שמישהי תעלה לשיר עימו. עלמה מישהי בשם קרן לוי... וקולה בעיניי היה מקסים למרות שחברה שלי-הילה ממש רצתה גם... אבל בלי כ"כ אומץ.... היה ממש ביצוע ממש טוב. הקהל היה די רגוע שקט וביישן... אבל דניאל כמובן ניסה "להעיר" אותו... באמצע ההופעה חברה שלי חשבה על רעיון גאוני... לכתוב לדניאל משהו ולתת לו את זה בסוף ההופעה... ואכן.... היא כתבה לו ביקשה מאחת המלצריות דף... ובסוף ההופעה חיכתה שהוא ירד מהבמה ורצה לתת לו את הדף.... אחרי שכולם הלכו... נשארנו אני וחברות שלי כדי לדבר עם דניאל ולקבל חיבוק (כמובן) הוא כתב לנו משו על דף חתם על הדיסק והפוסטרים (שלקחנו מהקופה) בקיצור בין האנשים הכי נחמדים בעולם!!! דניאל... אם במקרה אתה קורא את זה... אז.... רבות הדרכים לאהוב אותך.. אתה יודע מי אנחנו שיגענו אותך קצת.... אוהבות לנצח!!!

S h A b i T

New member
לא היה מלא

כי הייתה הופעה של עברי לידר בגני התערוכה.. כל העולם בערך היה שם. חבל שזה יצא על אותו יום. גם את ההופעה הקודמת אני הפסדת כי זה נפל על משו אחר. (אחרי זה הצטערתי שלא הלכתי להופעה של דניאל אבל לא משנה.) אני מאמינה שאם הוא היה עושה את ההופעה אתמול או מחר הבארבי היה מלא. חוצמזה שאני הייתי באה. זה שווה הכל.
קיצור, יופי שנהנת. למרות שנשמע שלא היה איזה משו מיוחד.. מזל. (האגואיזם..
) לילה נפלא.

למעלה