ההופעה בבארבי

האגוש

New member
ההופעה בבארבי ../images/Emo124.gif

היה טוב, ממש טוב.
התגעגעתי לכולם....ולכפיר
ולשחר
. היה ממש כיף.
הייתי בשבז קליל, שעבר אחרי "כלום" הכל כך, אבל כל כך מושלם. וכפיר צריך לעשות לי הרבה דברים, אבל כנרת כ"כ מתוקה, והם כה יפים יחד. אז אני אוותר.
התגעגעתי בוביז

Miss Nat

New member
אני חייבת לציין ש...

זה היה הדבר הכי כייפי שעשיתי בחופש הזההה ההתפרקות הזו,השחרור מהכל,נתתיל עצמי לזרום ופשוט נהנתי מכל רגע ורגע. הופעה ראשונה ורגים שאני לא אשכח בחיים שלי הדרריייייי אוהבת אותךךךךךך את כ"כ מתוקהההההההההההה תודה! כפיר לא הרגיש טוב והוא עדיין הסכים להצטלם איתי איזה חמוד,היה כ"כ כייף לחבק אותו הוא מדהיםם וכינרת כזו יפה במציאות שפשוט אין לי מילים. הלוואי ויהיו עוד ימים כאלה :)

../images/Emo126.gif"נטע מה את משחקת ת'צמך עסוקה?אני כבר בא"

וואו. מאיפה להתחיל? הכל התחיל איפשהו בשנת 90 כשאמא שלי נכנסה להריון, מאבא שלי. [נראלי
] סתם. הכל התחיל בלילה שבין חמישי לשישי שסיימתי לעבוד ב5 בבוקר [זה לא באמת משנה אבל אני רוצה להתבכיין ושתרחמו עלי
] התעוררתי ב1 וראיתי הודעה מטאובר שהיא מגיעה ב3 וחצי, חזרתי לישון. ב3 ומשהו היא הגיעה, ואמרתי לה שתעלה על מונית לביתי הקט.
היא הגיעה
ישבנו קצת בחדרי, דיברנו וצחקנו מלא, בערב דוד שלי הגיע עם שנים מילדיו. אחת ילדה קטנה וקרציה במקצת אבל היא מחמודה שכזו והשני גבר גבר בן 19 או משהו כזה חתיך למדי. אכלנו ארוחת ערב והיה ממש מצחיק, ואחריה התארגנו ונסענו לת"א. הגענו לבארבי, פגשנו את ענברי וחיכינו להדר חברה שלי מיבנה שתגיע.
היא הגיעה
נכנסנו לבארבי, פגשנו את ניר זיגדנסקי החמוד ודיברנו איתו קצת, אח"כ אני והדר הלכנו לתפוס שולחן ואחרי שהתיישבנו ראיתי את איתי הולך לחדר אומנים. כפרעעעעעעעע. דיברתי איתו טיפה והמשכנו לשבת. מאיה הרמן [נראלי] שרה איזה 3 שירים,ומתישהו כשהיא שרה ראיתי את שחר והגררר
ואז חיכינו שכפיר יגיע..
הוא הגיע
מתישהו כשבן ארצי היה על הבמה אני והדר עלינו למרפסת לכולן והשתגעתי קצת.
הבהרונת, אני יודעת שזה היה נראה מהצד שאני נוטשת את חברה שלי בצד, אז, אני לא ביץ'. דיברתי איתה על זה והסתדרנו
ההופעה הייתה טובה ממש! למרות שהגיטרה הייתה קצת לא מכוונת
אחרי ההופעה ירדנו למטה, אני וטאובר דיברנו קצת עם בן ארצי החמוד שנלחץ קצת מהסטיקלייט של טאובר "כוחות הרשע ברשותי מוהאהאהאהא" ואח"כ קצת דיברנו עם איתי ניצן [
] כזה חמוד! והצטלמנו איתו כשאנחנו צובטות לו את הלחיים וזה יצא כלכך מצחיק
[אבל עם אבי לא הצטלמנו!
] שחררנו את איתי, ואח"כ הלכתי לבקש פלייליסט מאון "אבל קוראים לזה ליין אפ" [און] ואז חיכינו לכפיר שיתפנה אלינו.. באיזשהו שלב הוא הסתכל עלי ואני הסתכלי עליו .. ואז... בום!!!!!!!!! שפריץ של מים טס לעברי
ואח"כ טאובר והגר צחקו על התגובה שלי ["לא!! לא! כאילו לא ברמת הלא!!!!" ואז ברתי להשפריץ עליו [כתבתי בטעות להשריץ
] והשפרצתי טיפונת על עדי כהן
אופסי נופסי. אח"כ הוא דיבר עם עוד אנשים ואני שלחתי סמס לאבא שלי, ואז אני שומעת "נטע!! מה את משחקת את עצמך עסוקה?! אני כבר בא אלייך"
אז אמרתי לו "תזכיר לי מי אתה?..." ואז מתישהו הוא סופסוף התפנה אלינו, ונתתי לו חיבוק ענקקקקקק!! ודיברנו קצת, ועוד קצת ואז עליתי לבמה להביא לאבי מנטוס [כמו שהבאתי גם לאיתי, לאון, לכפיר, לכינרת ולכל החמודות מהפורום] ודיברנו קצת ואז גילינו שהוא לא מעריץ של אתי בפייסבוק וזה לא בסדר!! והוא אמר לי שהוא הופיע ביבנה!! עם עידן יניב!! וזה היה 3 מטר מהבית שלי ולא הלכתי
והמשכנו לדבר קצת עם איתי ואבי וכפיר עד שהאיש המפחיד אמר לנו לרדת מבמה.. דיברנו עם עוד אנשים.. כמו ניר זגדנסקי וכאלה, שרנו קצת, ואז יצאנו החוצה עם כפיר. הוא היה נראה ממש רע
וממש ריחמתי עליו. ואז ישבתי לידו קצת בספסל והוא חיבק אותי ואמר "תודה לך שבאת לספסל" ואז הכיתי אותו קלות על הירכיים [שאין לו] ואמרתי "תודה לך ש....." ואז הוא צעק "אין! אין לך משהו שנון להגיד עכשיו!!" ואז הלכנו לכיוון היציאה, הצטלמנו קצת [אני וכפיר הצטלמנו כשאנחנו אומרים להתראות לעולם בעוד אנחנו נדרסים] והגענו ממש מחוץ לבארבי, הוא דיבר קצת עם ענברי בצד, ואז כשהוא חזר אמרתי לו ביי אחרון ואמרתי לו כמה דברים על זה שההופעות שלו עושות לי כלכך טוב, ואז הוא אמר "איך זאתי עם כל הצחוקים שלה יכולה להגיד דברים כאלה מרגשים" ופשוט היה מדהים. אמרנו לו ביי אחרון בהחלט , וגם לכינרת, וגם לענברי ומיכלי, ולקחנו מונית ליבנה. הגענו ליבנה, אני וטאובר ירדנו אצלי, ועלינו הביתה, והמשכנו לדבר בלי הפסקה עד הבוקר, בעיקר לצחוק. הלכנו לישון מתישהו והתעוררנו בצהרים, אבא שלי כפרעליו הכין לנו בראנץ' לתפארת ואח"כ המשכנו לשבת בחדר ולצחוק. וואו. כבר כאבה לי הבטן מרוב צחוק. בסופו של דבר ב9 בערך הלכנו לתחנת אוטובוס אבל האוטובוס לא הגיע, אז חזרנו מהר מהר הביתה, עליתי להביא כסף ואז היא עלתה על מונית. והיא הספיקה לעלות על הרכבת. ייאי
אז לסיכומו של.. הגר כפרע- ממש ממש שמחתי שבאת! היה לי הכיייי כיף בעולם לראות אותך ולחבק אותך ולצעוק איתך את "הכיצדדדד?!" טאובר נשמתי- עשית לי את היומיים האלה לכלכך הרבה יותר כיפיים ומצחיקים ואני כלכך שמחה שבאת! ענברי מיכלי שחר ענברגרינמן עפרי וכל החמודות שהיו- אני אוהבת אתכן כלכך! איתי אבי ואון- כפרות עליכם! אתם כאלה מתוקים ואיזה כיף שיש לכפיר הרכב כזה מדהים! וכפיר שלי, אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב, ותודה על הכל. היה כיף. אפילו שלא עלית עם החולצה
[הופעה הבאה, כן?
] אז למי שקרא- דבר ראשון , GET A LIFE ודבר שני תודה
תמונות- בקרוב בפייסבוק :] אוהבתאוהבתאוהבתאוהבת
מנטוס [קטן כזה בטעם תפוח
]

../images/Emo126.gifאו אם ג'י!! איך שחכתי?!

אין לי מושג איך אבל שכחתי לכתוב שהוא שר את האור יעלה בהדרן!!!
אבי ידע לנגן את זה טוב מאוד! "אתה רואה?! כשאתה רוצה אתה יכול" -"מה, עבדנו עליכם ברור שאני יודע לנגן את זה" וצעקתי לאיתי שהוא מלך בתחילת השיר, כי הוא עשה מרד
[לא באמת אבל שיהיה] ובקטע שכפיר נתן לקהל לשיר קלטתי שאני מזייפת בטירוף, מעבר לרגיל, אבל נו טוב. גם טאובר זייפה יחד איתי
אז היה כיף
והאור עלה , וגם איתי
עכשיו באמת סיימתי.

../images/Emo126.gifאוי אוי אוי אני מציפה ../images/Emo7.gif סורי ../images/Emo7.gif

שכחתי להגיד גם שבהתחלה 2 בנות אמרו לי שהן זיהו אותי מהפרנקלין, ואמרו שהן מהצפון, וזה עשה לי כלכך טוב על הלב שהן הגיעו עד לכאן בשביל כפיר :] ממש כיף, אז אם אתן קוראות כאן, ממש שמחתי שבאתן, ואתן מוזמנות להישאר בסביבה

האגוש

New member
אוהבתתתתתתתת ../images/Emo23.gif מושלמית. ../images/Emo99.gif

"לא!!!!!!!!!!!!! ממש ממש לא!"

../images/Emo126.gifלא נתתי לך ?! ../images/Emo12.gif

סוריסוריסוריסורי
כנראה התחלתי לחלק אחרי שהלכת
אני מצטערתתת!!! הופעה הבאה את תקבלי!

inbarIL

New member
"עוד פעם אחת האור יעלה" ../images/Emo47.gif

הייתה הופעה טובה.
לא יודעת..פחות התרכזתי הפעם במוזיקה עצמה ובכפיר, אלא יותר במה שמסביב, באנשים, באווירה, בעצמי..בלהיות חופשיה ולרקוד ולהיות יחפה [למרות שזה נראה שולי זה הרבה מעבר..] ופשוט בלהרגיש עם עצמי שלמה. כל האנשים שהיו איתי בכלל לא מבינים כמה הם עזרו לי. ולמרות שלא הייתי עם כולם במידה שווה [למרות שבאמת רציתי!
] הייתי עם כולם וגם רק עם עצמי לפעמים שזה היה טוב, וממש, וואו, פתאום הבנתי מחדש כמה שאני אוהבת אתכם. בכיתי כמה פעמים ובלי שאתם יודעים רק שימחתם אותי והצחקתם וחיבקתם אפילו בלי לחבק פיזית. למרות שגם פיזית היה
טוב, אני לא אחפור [למרות שזו אני וזה
] יותר מדי..רק אגיד שאני יכולה לסכם את ההופעה הזו כמלאה בהמון תחושות ורגשות שאני שמחה שהיו לי. המון אהבה
ושמחה, והתרגשות, ועצב, ודמעות, ופשוט..פשוט הרגשתי טוב. לא יודעת. היה חסר לי קצת להיות עם חלקכם..אבל באמת שהיה טוב. הייתי צריכה את ההופעה הזו, מבחינה מסוימת. כל מי שהיה שם שחשוב לי יודע
אני בטוחה בזה.. תודה על ערב מלאה בחוויות. אני אוהבת אתכם. הצלתם אותי. באמת.
. "רק תחייכי אליי".

למעלה