ההופעה בבארבי
אני יודעת שאני לא קבועה וכפי הנראה אני לא מתכוונת גם להיות, אבל בכל זאת, היום הייתה ההופעה הראשונה שראיתי של מוניקה, קשה לי לתאר את ההתרגשות שהייתה לי, לא הרגשתי ככה מאז שהייתי מאוהבת... בכל מקרה, אחרי אכזבה קשה ששבוע שעבר בוטלה ההופעה בכפ"ס העיר שלי, יצאתי חדורת שמחה והתלהבות תוך כדי גרירת שני ידידים שלי אל הבארבי. קיוויתי שההופעת חימום תהיה שייגעצ אבל הייתה להקה בשם "יאפים עם ג'יפים" או משהו כזה, שתסלחו לי אבל הם היו ז-ו-ו-ע-ה ולבסוף עלו הגדולים מכולם... מוניקה סקס
יהלי היה אנרגטי וכריזמטי וסחף את כל הקהל איתו, בתור התחלה היו שירים מתוך האלבום החדש, "שנים חסומות" "בעיר הזאת" "מספיק בנאדם" "מתחפר באלנבי" ו"הקונפורמיסט" ונראה לי שזהו ואז היה סאן-חוזה בביצוע מדהים ושיתוף מלא של הקהל אחרי זה הייתה לי בעיה, בגלל שלא ממש מתתי על הדיסק השני ואחרי שקניתי אותו לא שמעתי אותו המון והשאלתי אותו למישהו שעדיין לא החזיר לי (אהמ...) אז אני משערת שהשירים שהיו היו משם, אחרי זה היה שיר באנגלית, סביר להניח שמהתקופה בניו יורק ואז היו שירים מהאלבום הראשון ומה שהפתיע אותו שלא היה מכה אפורה (למרות שלא התאכזבתי) אבל מה שכן היה מאכזב שלא היה פצעים נשיקות. אני רוצה לציין שלא כל ההופעה הייתה בסדר שציינתי,וזהו היו כמה שירים כמו "על הריצפה" שהיה השיר האחרון ו"180" שהיה מעולה שהקהל עשה פוגו רציני וזה היה דיי מעצבן אבל חוץ מזה היה ש=ו=ו=ה אז זהו, יאללה ביי עדי נ.ב הכרתי מישהו חמוד אבל ברוב טיפשותי ויהירותי לא שאלתי מאיפה הוא ):
אני יודעת שאני לא קבועה וכפי הנראה אני לא מתכוונת גם להיות, אבל בכל זאת, היום הייתה ההופעה הראשונה שראיתי של מוניקה, קשה לי לתאר את ההתרגשות שהייתה לי, לא הרגשתי ככה מאז שהייתי מאוהבת... בכל מקרה, אחרי אכזבה קשה ששבוע שעבר בוטלה ההופעה בכפ"ס העיר שלי, יצאתי חדורת שמחה והתלהבות תוך כדי גרירת שני ידידים שלי אל הבארבי. קיוויתי שההופעת חימום תהיה שייגעצ אבל הייתה להקה בשם "יאפים עם ג'יפים" או משהו כזה, שתסלחו לי אבל הם היו ז-ו-ו-ע-ה ולבסוף עלו הגדולים מכולם... מוניקה סקס