ההופעה בבארבי..

S h A b i T

New member
ההופעה בבארבי..

טוב כבר אין לי מה לחדש.. חוץ מזה שהבארבי היה קצת פחות מלא מבדרך כלל, אני מניחה שיש לזה קשר ישיר להופעה מחר. ו....אני פשוט חייבת להגיד שהשיר החדש גאוני. בינתיים קוראים לו "יש עוד". אולי זה ישתנה, אולי לא. בכל מקרה - אני חוזה הצלחה, אבל מה הצלחה.
אממ... לרבות הדרכים היה ביצוע נפלא. הוא הביא שם צעקה שצימררה לי את כל הגוף. ואתם יודעים.. לפני ההופעה חשבתי לעצמי מה אני בעצם עושה שם כשיש מטרופולין חינם בתל אביב. ואז הבנתי שיש כמה דברים שגורמים לי לחזור כל פעם להופעות של דניאל בלי להתבלבל.
* ה"וואוו" הזה של הקהל כשדניאל אומר "לשיר קוראים ניצוצות".
ובאותו עניין, הפתיחה הגאונית של השיר. * המחיאות כפיים כשהקהל מזהה את בא מכאב. * ההתלהבות הקצת-מוגזמת למשמע אהבה. * ספי אפרתי.
* השיר "לבן". * הקידה של מתן אפרת. תודו שזה עושה לכם את זה. * הצורה שדניאל מגרגר את המים.
* נעמן טל בקטע האינסטרומנטלי של מיתר קרוע. * המדרגות בתמונע (למרות שהיום זה היה בבארבי
. המדרגות תמיד בללבבותינו.) * החוש הומור שאופייני רק לדניאל. * הסיום האופטימי. * וכמובן, ההרגשה שלי עכשיו. :) היה ממש טוב. ממש ממש טוב. רק המלצריות בבארבי... רררררררררררר מכת עולם. תופעת טבע לא ברורה. יאללה, תתחילו להזיז את עצמכם ולבוא להופעות.

למעלה