ההופעה בבאר שבע הייתה פשוט

ההופעה בבאר שבע הייתה פשוט

מושמלמתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מי שלא הגיעע הפסיד כל כךךך...!!!! איזה מלךך הדניאל הזה, זה פשוט לא ייאמןןן!!!!!!11

ori239

New member
../images/Emo45.gif מסכים

בהחלט אמן מדהים, גם בראיון אח"כ, על אף שהיה עייף, דיבר לעניין וברצון.. אגב, מי היו אלה שקמו לרקוד כל הזמן?

ori239

New member
אגב קצת אינפו מהראיון

אני לא זוכר יותר מדי, זה מוקלט וזה באולפן בעריכה.. דניאל דיבר על האלבום השלישי, סיפר שהוא מכין הפתעה למעריצים אבל לא מוכן לגלות, לא ידוע אם 'היי' (hey מבטאים ככה) יהיה הסינגל הראשון.. האלבום צפוי להשתחרר בערך בחורף הבא.. חוצמזה הוא כרגע עובד עם שלמה ארצי על אלבום שלו שיצא ממש בקרוב.. והוא גם כתב והלחין מוזיקה לסדרת טי.וי. ששמה 'מישהו לרוץ איתו', ותעלה בערוץ 10 אם אני לא טועה.. אמר שמאוד אוהב את הקהל המקומי ואת הצ'יקה.. בהחלט בחור לעניין, מאוד התרשמתי, הגעתי להופעה הזאת למרות שהייתה לי הזמנה להופעת בכורה של קרן פלס המלכה בת"א ('איתי' החדש שלה).. אולי היה טוב, אבל האווירה אצלנו הייתה הרבה יותר חמימה
..

מישהו לרוץ איתו- על פי הספר ???

אם זה על פי הספר של דוד גרוסמן אז מגניב לאללה!!! קראתי את הספר לפני כמה שנים ומאוד אהבתי (ההתחלה היתה קצת קשה, אבל אחר כך זה זרם). הסיפור עצמו מעניין, וקצת ... אפל (אולי ההגדרה לא נכונה). מאוד אוהבת את דוד גרוסמן. הידעתם (עידן אתה בטוח יודע) שדוד גרוסמן הוא איש שאחרי ל "שירת הסטיקר? הענק של הדג נחש ??? שמחה שנהנית. ספרו קצת חוויות- מה הוא סיפר וכאלה... קורא לה אלה ...

ori239

New member
סיפר על זוג אמריקאיות

שפגש לפני ההופעה.. אמר שהן נקשרות לכל דבר שעושה.. ברגע ששאל אם הן נכנסות להופעה, אמרו שלא, שיבואו בסוף או משהו (לא בטוח ששמעתי נכון).. את מיתר קרוע (במקור לזכר ענבל פרלמוטר המכשפה) הוא הקדים בסיפור על האם ובנה שנהרגו בתאונה בנמיר שם עם העו"ד המוכר ההוא, שיצא בקלות בגלל השם שלו.. כינה אותו רוצח, כי אמר שברגע שאנו מאבדים שליטה על מכונות שבעצם *אנחנו* יצרנו, זה הופך כל אחד מאיתנו לרוצח פוטנציאלי.. היו כמה חמודים שישבו בקדמת הבמה, וקמו לרקוד.. סיפרו שהם מתלמי יחיאל (אם אני זוכר נכון) ובאו במיוחד.. דניאל נתן להם רשות להמשיך לרקוד
היו כמה שקמו בסוף, והוא כזה בקטע של 'שמעו אני לא רוצה לעכב אתכם'.. הם נשארו.. חוצמזה סתם דיבר אל הקהל, מסוג הדברים שהופכים אמן למיוחד..

י yuval

New member
אמ בלי קשר..

אני ממש מסכימה איתך בעניין הספר.. אפל מותח וכובש

אלו היו סתאםם אנשים חמודים

שרצו להינות עוד קצת מההופעה והחליטו לקום ולרקוד... הם איזה 4 אנשים שבאו מהמרכז...! וכל כך קינאתי שהוא דיבר איתם ולא איתי..חח...

ori239

New member
את מאלה שחיכו ליד חדר ה-vip בסיום?

אני בדיוק הייתי שם עם הציוד (בנאדם מכוער כזה מכוסה תיקים וחיוך של בר מצווה
), יצאתי והיו כמה שרצו לדבר איתו, אבל המנהל לא איפשר..

הלוואי והייתי בוי פי איי...

ישר כשנגמרה ההופעה, אחרי שהוא שר את "אני לא מאמין" וירד מהבמה כבר אז הבנתי שפיספסתי את ההזדמנות לגשת אליו ובגלל זה יצאתי מההופעה ונסעתי ישר הבייתה, למיתר...

הלוואי והייתי בוי אי פיי....

ישר כשנגמרה ההופעה, אחרי שהוא שר את "אני לא מאמין" וירד מהבמה כבר אז הבנתי שפיספסתי את ההזדמנות לגשת אליו ובגלל זה יצאתי מההופעה ונסעתי ישר הבייתה, למיתר...

hilape

New member
הביקורת

אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה ?? ובכן היא רוצה להראות את עוצמתה הרגשית זה מה שלמעשה אירע אמש בהופעתו של סלומון שהתקבל באהבה רבה ובחמימות על ידי הקהל הבאר שבעי הערב נפתח כאשר דניאל עולה אל הבמה בליוי הנגנים המוכרים לכולנו ספי אפרת נעמן טל ועוד מתופף אלמוני שמעולם לא ראיתי אותו בהופעות של דניאל .. דניאל עולה אל הבמה ומנגן את השיר הראשון ספרי לי לאחר שסיים לספר לנו את רצונותיו בשירה המשיך את מיטב להיטיו הנפלאים מן הדיסק הראשון והשני בא מכאב ומחלים ממנו בדרך לאהבה פונה בצומת שבה רבות הדרכים להמשיך אותם נכנס דרך מיתר קרוע בצורה רגישה חדה וכואבת ומספר זיכרונות כאובים על חיים שהיו ואינם עוד ענבל שעליה נכתב השיר ומשם דניאל ממריא למעלה למרומי מצב הרוח המשתנים באדם כשפוצח הוא בשיר חדש היי השיר הקצבי הזה בהחלט הולך להיות השלאגר הבא של דניאל ועוד בהמשיך הערב סיגנונות חדשים ומאולתרים :) זוג נאהבים צעירים מאי שם הרשימו לא מעט בכירוגראפיה מענינת :)
ולאחר מכן שלפה בחורה צעירה שלפה מן הכיס את הפלאפון שלה וצילמה את דניאל ובכן האם חשבתם שדניאל אינו הבחין בכך :) טעיתם דניאל הצטלם לבוק טלפוני קצר :) חמוד ולסיכום היה נפלא חבל שנגמר ולך דניאל תודה רבה על המקום השמור הגעתי הכי קרוב ללב אך צר לי על כך שלא יצא לי לדבר עימך חיפשתי אותך בתוך הקהל הנלהב לאחר ההופעה ונעלמו עקבותייך מקווה שנתראה בהופעה הבאה בהערכה ידידות ואהבה רבה היית נפלא נהנתי מכל רגע

למעלה