ההופעה בבאר שבע!! ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif
ואואואואואווווווואייייייייייייייייייייי היה כזה כיף!! קודם כל לא היה מפוצץ-עד-מוות באנשים, והמקום לא ענק יחסית אז ממש נהנתי מזה הם פתחו כרגיל עם למעני (איך התגעגעתי!!), ואני אפילו לא זוכרת את הסדר של השירים, לא לקחתי פלייליסט או משו.. אבל היה את סיגפו פעמיים, הפעם השניה הייתה בהדרן בכזה עיבוד מגניב, והיה קטע עם נתן שהוא עלה ראשון להדרן ואמר לקהל "בואו נרהא אתכם" ואז עשה מה מה מה מה מה מה בקצב כלשהו ונתן לקהל לחזור אחריו (מלך!!!), יש לי את זה בוידאו בפלאפון ממש סרטון קצר אני אנסה להעלות לפה אח"כ.. מהחדשים הם שרו את קטע מעבר
, שוב החיוך, כי אם לא אז בשביל מה, אל תדאג והיה עוד אחד מהם ואני לא זוכרת איזה מבין כולם זה היה.. מהדיסק הקודם היה את למעני, שיר בעיפרון, עומד מול ראי, סיגפו, בית הבובות, מי אם לא אני, שמש, אישה כנענית והציורים של יובל.. בקיצור כל הדיסק חוץ מאמן.. והם שרו הרבה שירי ראש השנה, והם שילבו עם למעני את "שלום עליכם מלאכי השרת מלאכי עליון.." וזהו בקיצור היה לי ממש ממש כיף, נורא נהנתי, לא יהיתי בהופעה איזה שנה ובאמת שהתגעגעתי וזה עשה לי ממש טוב, ואיך אני אגיד.. חלק מהתחלה מצוינת לשנה חדשה.. ובקרוב יהיו תמונות מכל מיני אתרים שבאו לצלם (ועוד איזה מישהו ממש ממש ממש ממש מוכשר שמצלם מדהים והוא מעלה את התמונות לאיזה גלריה שלו באינטרנט והוא הוציא תמונות פשוט מדהימות מההופעה.. קוראים לו אודי אבן חיים לכל מי שנמצא בפורומים של סינרגיה ומכיר קצת ממה שהוא מעלה..) וגם נמסור לאיתי החלמה מהירה כי הוא קצת חולה אז תרגיש טוב מיסטר
ואואואואואווווווואייייייייייייייייייייי היה כזה כיף!! קודם כל לא היה מפוצץ-עד-מוות באנשים, והמקום לא ענק יחסית אז ממש נהנתי מזה הם פתחו כרגיל עם למעני (איך התגעגעתי!!), ואני אפילו לא זוכרת את הסדר של השירים, לא לקחתי פלייליסט או משו.. אבל היה את סיגפו פעמיים, הפעם השניה הייתה בהדרן בכזה עיבוד מגניב, והיה קטע עם נתן שהוא עלה ראשון להדרן ואמר לקהל "בואו נרהא אתכם" ואז עשה מה מה מה מה מה מה בקצב כלשהו ונתן לקהל לחזור אחריו (מלך!!!), יש לי את זה בוידאו בפלאפון ממש סרטון קצר אני אנסה להעלות לפה אח"כ.. מהחדשים הם שרו את קטע מעבר