ההופעה בבאר שבע!!

ההופעה בבאר שבע!!

ההופעה הכיי מדהימה בחיים שליי!!!!1 הייתה הופעה מדהימה מושלמת אין מילים!!1 אחת היותר טובות אם לא הכי טובה שהייתי בה...(משל דניאל כמובן ובכלל ...) וואייי אני מתאהבת כל פעם מחדדש...!!! הוא כזה מדהיםם כשבאמצע ההופעה רציתי לצלם אותו הוא עצר לרגע את ההופעה ופשוט הסתכל אל המצלמה והצטלם תראווו איזה בנאדםם נפלאא!! איזה איש מקסיםם!!! וזה לא נגמר בזה אפילו הצטלמתי איתוו סופסוףף!!!!!1 :) אחחח איזה לילה מושלםםם!!!!1 אין מילים..... אבל בכל דבר טוב חייב לצערי להגיע דבר רע, מחר נכשלים בתנ"ך כי לא הספקנו ללמוד, באסה!! אבל זה בקטנה לעומת דניאללל המל(א)ךךךךךךךךךךךךךךך הזה!!!!1 מ-א-ו-ה-ב-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ori239

New member
לא מאמין

לא שמעתי ממך שנה, מתברר שישבתי מטר מאחוריך.. בנוגע להופעה - לדעתי שחזור של הקודמת מהצ`יקה, כולל הסיפור על `היי` והתמונה מהשורה הראשונה.. היה יפה, כולל הביצוע המדהים לניצוצות של סחרוף.. צילמתי 3 קליפים, באיכות פוטו רצח אבל, בקרוב יועלו.. סופשבוע מצוין לכולם

mk01

New member
בהחלט הופעה מדהימה !!!

אהבתי ! ונהנתי בטירוף. אני פשוט עם חיוך מאתמול. ואת עם המצלמה - הרגת אותי מצחוק. לפחות תעלי את התמונה נראה מה יצא. סופ"ש מהנה לכולם.

hilape

New member
רעות :) לא היה לך כל מושג מי הלך

לפנייך ושמע את המילים הבאות דניאל דארלינג שגברת אחת ושמה רעות קופצת כל הדרך אל האוטו לא הייתי בטוחה שזו את לכן לא באתי לומר שלום שמעתי את השם רעות מכמה חברות שקראו את שמך אך עדיין לא הייתי בטוחה ביקורת על ההופעה מיד

ori239

New member
גמני כשיצאתי עם האוטו

(השברולט הירוקה) חשבתי ששמעתי רעות וראיתי 3 בנות, אבל כמו הילה, לא הייתי בטוח..

hilape

New member
שמעתי את הבנות אך הייתי

אך כבר הייתי רחוקה בדרכי אל המכונית מחוץ לפאב הלילה היה מאוד בודד שם לפחות נותרו טיפות של גשם על החלון = אוייר נעים של חורף אז נכנסתי אל המכונית חשבתי לעצמי שאולי אראה את דניאל אך כמו שכוכבים נבלעים לתוך השמיים באורם כך גם דניאל האיר את דמותו היפה מתוך הפנימיות ועזב חבל

ori239

New member
גמני כשיצאתי עם האוטו

(השברולט הירוקה) חשבתי ששמעתי רעות וראיתי 3 בנות, אבל כמו הילה, לא הייתי בטוח..

הילה מותק...

ראינו שנכנסת וישר חברה שלי אמרה לי זה לא זאת שהייתה אז בהופםעה בבארקה.. ואמררתי לה שכן שזאת אחת המעריצות הגדולות שלו, כל הופעה שהייתה בב"ש איכשהו ראיתי אותך ולא היה לי נעים לבוא להגיד שלום.... זה פידח אותי מעט.. פעם הבאה! וקיפצתי לאוטו כי סופסוף הצטלמתי עם הבנדאם המדהים הזה וכ"כ התרגשתי שלא יכלתי כבר לעמוד על הרגליים שלי.. וואו הוא כזה מדהים שאני אפילו לא יוכלה לתאר לכם במילים את זה!!!!!1 מושלם!! נהנת הא?... הגעת אבל ממש באיחור חבל ההתחלה הייתה טובה... הוא התחיל עם ספרי לי שזה אחד השירים האהובים עליי מכל...!! טובב הסופ"ש שלי ממשיך להיות טוב אני בת"א בסופ"ש מדהיםם!! אז אני מאחלת לך המון בריאות והצלחה.. שיהיה שבת שלום!! אני:)

hilape

New member
שלום לך יקירה ../images/Emo140.gif

וערב נפלא ניתן לראות לפי אופן כתיבתך הנרגשת שכך הערב שלך נותר מאז אותה הופעה מרגשת ונעימה שבה דניאל עוטף אנשים דרך עצמו ודרך כישרונותיו מעריצה זו הגדרה נפלאה משום שכל אחד רוצה להיות נאהב אני בכלל אוהבת את כל בני האדם באשר הם מה שרציתי לומר בכך לך יהיה נפלא אילו תכני אותי ידידה של דניאל משום שהערצה חולפת והענקה שלי לא נגמרת לעולם היא קיימת כל הזמן בטבע שלי לכן אני בטוחה שזה יהיה בסדר אילו תכני אותי ידידה של דניאל נכון דניאל ? בודאי שנהנתי בהופעה כל דבר מרגש אותי בחיים וגם הדברים בתוכם כמו דניאל למשל תודה לך על האיחולים שאחלת בעבורי טבעי לחוש בושה אך אין ממה את תמיד יכולה לגשת מקסימום תתבישי מעט אז מה זו תכונה יפה באדם

למעלה