ההופעה בבית הכחול הייתה כל כך טובה!!

noamozer

New member
ההופעה בבית הכחול הייתה כל כך טובה!!

ויש לי את הקש של הכוס קולה של פיטר רוט! אני אשבט אותו!

אספיר85

New member
יהה נועם!../images/Emo54.gif

חשבתי לעצמי אתה בטח תפתח הודעה אז לא טרחתיD: נועם יא סקסי, אתה כזה חמודידו. ואני צרודה חושרמוטע. ופיטר מזוקן! למה הוא מזוקן?:(

אספיר85

New member
><../images/Emo54.gif

מזוקנים זה לא הסגנון שלי. ורציתי להשחיל מילה לזאת עם הדם הכחול (עומר או אומר או הומר או לא יודעת) שיש לי חבר, אבל לא הספקתי בין הצרחות לבין "פיטר תעשה לי ילד" להשחיל משהו. ומה ההבדל, בין דיסק לחולצה? נראה אותך יודע! (תשובה: את שניהם אפשר להוריד, אבל אנחנו כמובן אנשים מתחסדים לא עושים הורדות לא חוקיות באינטרנט ולא מורידים חולצה באופן לא חוקי גם כן.)

prom queen

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני עמר! מי זו?? לא יודעת, פגשנו שם כל כך הרבה אנשים שאני כבר לא מזהה חחח וואי היה אחד הטובים! ודם כחול או לא, אני פשוט מאושרת שדיברתי עם יהלי ^^ אוח ופיטר נראה כל כך טובבב אשמח אם תזדהי

prom queen

New member
לא לא

דיברתי עם יהלי, והוא שאל אותי ואת דין (שרונה מראש גדול חחחח) אם אנחנו דוכסיות :p לפיטר סתם צעקתי שאני אוהבת אותו :) אח סתיו, מצפות לנו 3 שנים ביחד! תכיני את עצמך. מועחחע

אספיר85

New member
אה נכון../images/Emo54.gif

שכחתי את זהXD להכין את עצמי? תלוי אם יהיו עוד הופעות של מוניקה סקסXD

הייה כיףףףף

הייתה הופעה ממש טובה :) <<חוץ מהצרחות של "יהלי סובול תעשה לי ילד" כל שתי שניות..>> http://img465.imageshack.us/img465/9206/040fc2.jpg http://img20.imageshack.us/img20/4224/015oc7.jpg P=

אספיר85

New member
דווקא חשבתי שצעקו לפיטר יותר../images/Emo54.gif

טוב, לפחות מהכיוון שלי. תמונות מגניבות:)

dead tuna

New member
היי

היי אני חדשה כאן ופעם ראשונה אני רואה את הפורום הזה... הממ.. אממ והייתי בהופעה של מוניקה סקס היום =] והייתי בכוון שצעקו יותר לפיטר... אבל צעקו גם לשחר... לא שמעתי בכלל שצעקו לסובול... הממ... לא משנה היה כזה שולט =] ההופעה הייתה ממש חזקה וזאת הייתה הפעם הראשונה שהלכתי להופעה של מוניקה סקס =] האמת שכמעט כל מי שאני מכירה לא אוהב אותם, וגם אמרו לי משהו שכולם שם יהיו בני 30...והיה נחמד ולא כולם היו בני 30 וזה טוב =] ממ.. כן זהו =]

אספיר85

New member
היי../images/Emo54.gif

הייתי שואלת למה לשרשר אלי, אבל בגלל השתי מילים שכתבת על פיטר זה נראה לי לא רלוונטי:\.

למעלה